Whack Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
438 TOPLAM İNDİRME

Whack Zombies eğlenceli bir Android oyunudur

Whack Zombies klasik köstebek ezme oyununu mobil cihazlarımıza taşıyan bir Android oyunudur.

Hızlı ve heyecanlı yapısı ile stres atmamızı sağlayacak zombi temalı oyunda mezarlarından çıkan zombileri ekrana dokunarak ezmeli ve mezarlarına geri sokmalıyız. Zombi salgınının giderek yayılıyor olması ve sinir bozucu bir düzeye ulaşması ise motivasyonumuzu arttırmakta. Zombileri tekrar tekrar mezarlarına geri gönderirken karşımıza çıkacak meleklere dikkat etmeliyiz.

Whack Zombies oldukça kolay oynanışa sahip bir zombi oyunudur. Zombilerle mücadele edebilmek için tek yapmanız gereken zombiler mezardan çıktığında üzerlerine dokunmaktır. Bu işi yapmak için bize verilen 30 saniyelik sürede arka arkaya devirdiğimiz zombilere karşı ek süre ile ödüllendirilirken yanlışlıkla vurduğumuz melekler bize zaman kaybına neden olmaktadır. Dilediğimiz takdirde ekranda belirecek zombi sayısını arttırarak heyecanı yükseltebiliriz.

Whack Zombies 2 farklı zorluk seviyesi sunmaktadır. Kolay seviyede üçer mezardan oluşan 3 sıra bulunurken zor seviyede dörder mezardan oluşan 4 sıra bulunmaktadır. Oyunda topladığınız puanları sıralama listesine göndererek online olarak paylaşabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Whack a Smack‏

    Whack a Smack tüm aile bireyleri tarafından keyifle oynanabilecek bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Whack the Boss

    Whack the Boss mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Whack Your Boss: Superhero

    Whack Your Boss: Superhero, patronunu pataklamak isteyen oyuncuları oldukça tatmin edecek bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Whack the Burglars

    Whack the Burglars, evinize giren hırsızları durdurup onları yok etmeniz gereken hem eğlenceli hem de aksiyon dolu bir Android oyunu.
  • Whack Your Boss 27

    Whack Your Boss 27, iş yerinizdeki patronunuzu 27 farklı şekilde dövebileceğiniz bir Android patron dövme ve stres atma oyunu.
  • Cure Zombies Now

    Cure Zombies Now'da zombileri ameliyat ediyoruz
  • Ziggy Zombies

    Ziggy Zombies'de dünyayı ele geçiren zombileri ezip mümkün olduğunca ileri gitmeye çalışıyoruz.
  • Whack Magic 2

    Gizemli maceraların içine atılmak istiyorsanız bu oyunu mutlaka denemelisiniz.