Whoosh

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
220 TOPLAM İNDİRME
24.52 MB DOSYA BOYUTU

Whoosh, farklı internet servisleri üzerine fotoğraflarınızı yüklemenize olanak tanıyan ücretsiz bir yardımcı yazılımdır.

Whoosh, fotoğraflarınızı Facebook, Dropbox, Flickr ve diğer internet servisleri üzerine hızlı ve kolay bir şekilde yüklemenize olanak sağlayan ücretsiz bir yazılımdır.

En popüler servisler üzerine fotoğraflarınızı yükleyerek kolayca paylaşmanıza olanak sağlayan programın kullanıcı arayüzü oldukça sade ve şık bir şekilde tasarlanmıştır.

Kullanımı da oldukça kolay olan program ile tek yapmanız gereken şey resimlerinizi sürükleyerek program ekranı üzerine bırakmaktır ve ardından fotoğraflarınızı yüklemek istediğiniz servise ait ikona tıklayarak, hesabınızla giriş yapmaktır.

Fotoğraf yükleme işlemlerini oldukça hızlı bir şekilde sonuçlandıran Whoosh, Facebook, Dropbox, Flickr, Skype, SkyDrive ve Google Drive gibi tüm popüler servisleri desteklemektedir.

Whoosh ile sizler de fotoğraflarınızı hızlı bir şekilde çevrimiçi servislere yükleyerek, kolayca arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.
  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...
  • Newspiper

    Çeşitli internet siteleri tarafından yayınlanan RSS içeriğin tek bir platformda izlenebilmesini sağlıyor.
  • ZoomOpen

    Windows pencere ve menülerinin açılma efektlerinde değişiklik yapabileceğiniz küçük bir program. Çeşitli animasyon ve hız ayarları içeriyor.
  • Cleanup

    Cleanup ile Internet Explorer çerezlerini ve önbelleğini temizleyebilirsiniz
  • Voicedocs

    Voicedocs bir speech to text yazılımıdır
  • Windows İçin SuperGee PowerTools

    Windows'a faydalı araçlar içeren bir paket