Wi-Fi Transfer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,285 TOPLAM İNDİRME
6.97 MB DOSYA BOYUTU

Wi-Fi Transfer kablosuz dosya transferini kolayca gerçekleştirmenize yazdımcı olan bir yazılımdır

Wi-Fi Transfer, Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletleriniz ile Windows 10 işletim sistemini kullanan bilgisayarlarınız arasında zahmetsiz bir şekilde dosya paylaşmanızı mümkün kılan bir kablosuz dosya transferi yazılımı.

Samsung tarafından kullanıcılara tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama bilgisayarlarınız ve mobil cihazlarınız arasında dosya paylaşmak için size hızlı bir yol sunuyor. Normalde dosya transferi için klasik yöntem Android cihazımızın kablosunu bilgisayara bağlamak. Fakat her zaman kablomuzu yanımızda taşıyamayabiliyoruz. Dosya paylaşımı için tercih edilen bir diğer yöntem ise e-posta veya bulut depolama hesaplarımızdan faydalanmak. Fakat bu işler için de internet bağlantısına sahip olmamız gerekiyor. Wi-Fi Transfer uygulaması ile dosya paylaşmak için ne kabloya ne de internet bağlantısına ihtiyaç duyuyorsunuz.

Wi-Fi Transfer kablosuz dosya transferi yapabilmek için internet bağlantınızdan değil de kablosuz Wi-Fi ağından faydalanıyor. Uygulama aynı kablosuz ağ üzerindeki mobil cihazları ve bilgisayarları eşleştiriyor. Eşleştirme işlemini gerçekleştirdikten sonra dosya gönderip alabiliyorsunuz.

Wi-Fi Transfer'in Android uygulamasını bu bağlantı üzerinden indirdikten sonra uygulama aracılığıyla mobil cihazınızı ve bilgisayarınızı eşleştirebilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

Wi-Fi Transfer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
302 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Wi-Fi Transfer ücretsiz bir mobil kablosuz dosya trasnfer uygulamasıdır

Wi-Fi Transfer eğer bilgisayarınız ve mobil cihazlarınızda arasında hızlı ve pratik bir şekilde dosya gönderip almak istiyorsanız işinize yarayabilecek bir kablosuz dosya transferi uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir dosya paylaşım uygulaması olan Wi-Fi Transfer sizi dosya transferleri için kablo ve internet bağlantısı arama derdinden kurtraıyor. Samsung tarafından geliştirilen bir uygulama olan Wi-Fi Transfer temel olarak internet bağlantınızı değil de kablosuz Wi Fi ağınızı kullanıyor. Uygulama bu aynı kablosuz ağ üzerindeki bilgisayarları ve mobil cihazları eşleştiriyor ve sonrasında dosya gönderip almanızı mümkün kılıyor.

Wi-Fi Transfer sizi dosya transfer etmek için bulut depoalama hesaplarıyla veya e-posta hesaplarıyla uğraşma derdinden de kurtarıyor. Uygulama genel olarak basit bir arayüze sahip. Uygulamayı kullanarak bilgisayarınız ve mobil cihazınız arasında dosya transfer etmek için Samsung'un Windows 10 uygulama marketi üzerinde yayınladığı uygulamayı da indirip bilgisayarınıza yüklemeniz gerekiyor. Wi-Fi Transfer'in Windows 10 versiyonunu bu bağlantı üzerinden indirebilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Infinit

    Infinit ile büyük dosyalarınızı arkadaşlarınızla, iş arkadaşlarınızla ya da herhangi bir kişiyle paylaşmak artık çok kolay. Birçok dosya transfer servisinin aksine büyük dosyalar için bir boyut limiti koymayan Infinit, hem Windows hem
  • ScanTransfer

    Akıllı telefonlarınızdaki dosyalarınızı bilgisayarınıza aktarmak istiyorsanız, ScanTransfer uygulamasından yararlanabilirsiniz.
  • Syncios iPod Transfer

    Syncios, ücretsiz ve güçlü bir iPod/iPhone/iPad ve PC arası dosya transfer programıdır.
  • Nero BackItUp

    Nero BackItUp programı sayesinde her türlü verinizi güvenli bir şekilde yedekleyebilirsiniz.
  • Google Drive

    Masaüstü için Google Drive uygulaması ile Windows PC'nizdeki dosyaları, belgeleri, fotoğrafları kolayca yedekleyebilirsiniz.
  • Minus

    Paylaşacağınız 50GB'a kadar dosyalarınız var ise Minus size bu imkanı sunan özel bir dosya depolama ve paylaşım programıdır.
  • Open365

    Open365, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir dosya senkronizasyon programıdır.
  • BitTorrent Sync

    BitTorrent Sync, birden fazla cihaz üzerinde senkronizasyon işlemi gerçekleştirebileceğiniz kullanışlı bir dosya paylaşım programdır.