Wickr

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,000 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Android akıllı telefon ve tabletlerinizden kendini yok eden şifreli mesajlar gönderebileceğiniz mesajlaşma uygulaması.

Wickr, Android akıllı telefon ve tabletlerde kullanabileceğiniz gizli bir mesajlaşma uygulaması ve hangi mesajlarınızı kimin, ne zaman, nerede ve ne şekilde alabileceğini tamamen belirlemenize imkan tanıyor. Böylece daha sonra kendi kendini yok eden mesajlar gönderebiliyorsunuz ve güvenliğiniz ile gizliliğinizi koruyabiliyorsunuz.

Uygulama sadece mesaj değil, aynı zamanda resim, video, ses ve pdf dosyaları da gönderebiliyor. Sahip olduğu şifreleme teknikleri arasında AES256, ECDH521, RSA4096 TLS gibi askeri düzeyde de kullanılan şifreleme algoritmaları yer alıyor. Böylece mesajlarınızın şifrelerini çözecek olan anahtarlar sadece alıcıda oluyor ve uygulamanın üreticisi de dahil olmak üzere hiç kimse mesajlarınızın içeriğini inceleyemiyor.

Eğer mesajlarınızın bir süre sonra ortadan kalkmasını istiyorsanız bunu gönderirken belirleyebiliyorsunuz ve böylece gönderdiklerinizin daha sonra size karşı kullanılmasını da engelleyebiliyorsunuz. Son zamanlarda veri hırsızlıklarının zirvede olduğunu dikkate alırsak, gerçekten güvenli iletişim sağlamak isteyenlerin bu uygulamayı beğeneceklerine inanıyorum.

Arayüz olarak oldukça güzel dizayn edilmiş olması ve istediğiniz kontrollere hemen erişebilmeniz sayesinde favori mesajlaşma uygulamalarından birisi olacağına inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Wickr

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
295 TOPLAM İNDİRME
8.6 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda şifrelenmiş ve kendini yok eden gizli mesajlar gönderebilmek için kullanılabilecek ücretsiz bir uygulama.

Wickr uygulaması, iOS işletim sistemli cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir mesajlaşma uygulaması ve ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Diğer mesajlaşma uygulamalarından farklı olarak, gönderdiğiniz mesajların kendi kendilerini yok etmeleri sayesinde hiç bir iz bırakmadan arkadaşlarınızla kolayca mesajlaşabilirsiniz.

Programla dilerseniz direkt olarak yazı, dilerseniz de resimler, videolar, sesler ve pdf dosyaları da gönderebiliyorsunuz. Gönderdiğiniz mesajların kimler tarafından ne kadar süre ile görüntüleneceğini belirleyebildiğiniz için oldukça güvenli ve sizin kontrolünüzde olduğunu söylemek mümkün.

Askeri düzeydeki şifreleme teknikleri kullanılarak gönderilen mesajlarınız sayesinde hizmetin kendisi de dahil olmak üzere hiç kimse mesajlarınızın içeriğine erişemiyor. Kullanıcılardan hiç bir kişisel bilgiyi istemeyen uygulama böylece gerçekten tam olarak gizliliğine önem veren ancak mesajlaşmadan da geri kalmak istemeyen kullanıcıların tercihleri arasına giriyor.

Gönderdiğiniz mesajların şifrelerinin çözülmesi için gereken anahtarlar sadece sizin belirlediğiniz alıcılarda bulunuyor ve böylece başka hiç kimsenin yazdıklarınıza erişimi olmuyor. Eğer mesajların ne kadar süre sonra ortadan kaldırılması gerektiğini belirtirseniz bu süreden sonra kimsenin okuyamamasını da sağlayabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.