Winamp Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
84,337 TOPLAM İNDİRME
4.39 MB DOSYA BOYUTU

Winamp'ın daha az yer kaplayan versiyonu Winamp Lite ile temel müzik oynatıcı özelliklerini kullanırken bilgisayarınızı yormayacaksınız. Bu sürüm özellikle Netbook kullanıcılarının vazgeçilmezlerinden biri olacak.

Yıllardır kalitesini yakından bildiğimiz Winamp'ın daha az yer kaplayan Lite versiyonu özellikle netbook kullanıcıları için küçük bir alternatif. Winamp'ın kapsamlı özelliklerini kullanmak yerine temel müzik oynatıcı özelliği bana yeterli diyen tüm kullanıcılar da bu "hafif" sürümü tercih edebilirler. Pek çok farklı müzik türünü oynatırken hiçbir problem yaşatmayan Winamp, yıllardır en iyi ücretsiz müzik oynatma yazılımı olmayı sürdürüyor.

Müzik formatlarının hemen hepsini tanıyan Winamp bilgisayarınızda sorunsuzca çalışan bir müzik istasyonu kuruyor. Listeler oluşturarak müzik arşivinizi yönetmek ise tüm kullanıcılar için oldukça basit.

Not: Winamp internet sitesi 20 Aralık 2013 tarihinde resmi olarak hizmet vermeyi sonlandırılacaktır. Fakat bu tarihten sonra da dosya depomuzda sakladığımız en güncel Winamp sürümünü sitemiz üzerinden indirmeye devam edebilirsiniz.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Plexamp

    Winamp benzeri ücretsiz müzik çalar
  • Winamp

    Winamp her türlü ses ve video dosyasını oynatmanıza olanak tanıyan ücretsiz ve popüler bir multimedya oynatıcısıdır.
  • Delphamp

    Winamp benzeri bir mp3 player...
  • AIMP

    AIMP, Winamp'a alternatif olarak kullanabileceğiniz ücretsiz ve gelişmiş bir çoklu medya oynatıcıdır.
  • Splash Lite

    Yüksek çözünürlüklü videoları en iyi kalitede, akıcı bir şekilde izlemek için yararlanabileceğiniz Splash Lite şık bir arayüze sahip.
  • MusiCHI Player Lite

    Bilgisayarınızdaki müzik dosyalarını kolayca oynatmak ve kütüphane hazırlamak için MusiCHI Player Lite adlı kullanımı kolay programı deneyebilirsiniz.
  • Cliprex Lite Video Player 2.5

    Bir Windows video oynatıcısı olan Cliprex Lite, Windows'unuzun klasik Media Player programına alternatif olabilir. AVI, ASF, WMV, MPEG-1, MPEG-2, DAT dosyalarını oynatabiliyor.
  • DFX For Winamp

    Winamp Media Player alternatif equalizer eklentisi.