Windfinder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
675 TOPLAM İNDİRME
2.3 MB DOSYA BOYUTU

Dünya üzerindeki binlerce noktadan hava tahminleri toplayan Windfinder ile rüzgar durumundaki değişimleri anlık olarak takip edebilirsiniz.

Windfinder uygulama markette ücretsiz olarak bulabileceğiniz en iyi rüzgar tahmini uygulamaları arasında yer almaktadır. Hava durumu, sıcaklık, rüzgar esiş yönü, rüzgar şiddedi gibi bilgiler sunan uygulamanın denizcilikle uğraşan herkesin mobil cihazında bulunması gerekiyor.

Uygulama daha kesin bilgiler sunabilmek adına dünya üzerinde bulunan 17.000'den fazla hava tahmin noktasından 37.000 farklı bölge için bilgi topluyor. Özellikle rüzgar sörfü, yelkencilik, yatçılık ve sörfle uğraşanlar için çok önemli olan rüzgar durumu bilgilerine bu uygulama ile ulaşmak çok kolay.

Windfinder'da yer alan bilgiler oldukça düzenli bir arayüzde sunuluyor. En çok kullandığınız noktaları favorilerinize ekleyip daha sonra tekrar ulaşabiliyorsunuz. Saatlik sunulan rüzgar bilgiler kullanıcıların işini epey kolaylaştırıyor. Windfinder'da sadece rüzgar esiş yönü ve şiddeti değil aynı zamanda hava sıcaklık değerleri de sunulmakta. Rüzgar durumunda meydana gelen değişimleri anlık olarak gösteren grafik gayet bilgilendirici ve okuması çok kolay.

Windfinder genel olarak en başarılı rüzgar durumu ve hava durumu tahmin uygulamalarından bir tanesi ve en önemlisi de ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Emircan Erdoğan

Windfinder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
442 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Dünya üzerinde meydana gelen hava ve rüzgar değişimlerini anlık olarak takip etmenizi sağlayan Windfinder'ı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Windfinder ücretsiz olarak indirebileceğiniz kapsamlı ve güvenilir özellikleriyle ön plana çıkan bir rüzgar ve hava durumu takip uygulamasıdır. Denizcilerin karşılaştığı en büyük problemlerden birisi de sefer sırasında meydana gelen ani hava değişimleridir. Bu gibi tatsız durumların önüne geçmek için tasarlanmış olan Windfinder ile dünya çapında meydana gelen hava değişimlerini anlık olarak takip edebilirsiniz.

Uygulamada 35.000 noktanın hava durumu bilgileri anlık olarak takip edilebiliyor. Bu bilgiye erişebilmek için Windfinder tam 10.000 farklı hava durumu istasyonundan bilgi topluyor. Bu da kesinliğin çok önemli olduğu denizcilik dünyasında önemli bir sorunu kökten çözüyor. Uygulamanın en iyi yanı ise sonraki 6 günün hava tahminlerini 3 saatlik zaman dilimleri halinde gösteriyor.

Optimize edilmiş data transferi özelliği sayesinde internet paketinizi daha verimli bir şekilde kullanan Windfinder'da kullanıcı odaklı tasarlanmış bir arayüz görev yapıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan Windfinder sayesinde özellikle sık sık denize açılan kullanıcıları daha güvenli yolculuklar bekliyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MoWeather

    Son derece şık bir arayüze sahip olan MoWeather'ı ücretsiz olarak indirebilir ve hava durumu bilgilerine zahmetsizce ulaşabilirsiniz.
  • Minimalistic Text

    Minimalistic Text, hava durumu ve saat gibi araçları sadece metin olarak kullanan bir mobil uygulama.
  • WindGuru

    Kolay kullanım özellikleri ve bilgilendirici yapısıyla dikkat çeken Windguru ücretsiz olarak indirilebiliyor.
  • Transparent Clock & Weather

    Transparent Clock & Weather, Android mobil cihaz sahipleri için tasarlanan ücretsiz ve şık bir saat ve hava durumu uygulaması.
  • Camp Weather

    Camp Weather Android için ücretsiz hava durumu uygulaması, anlık hava durumu ve sıcaklık bilgisi, anlık bildirimler ve fazlasını sunuyor.
  • Xiaomi Weather

    Xiaomi Weather: Android telefonlar için hava durumu uygulaması
  • Hava Durumu - Weather

    Hava Durumu - Weather, hava şartlarını anlık ya da belli gün aralıklarıyla sunabilen bir hava durumu uygulaması.
  • WeatherWhiz APK

    Hava durumu uygulaması olan WeatherWhiz APK, anlık bildirimleriyle birlikte en doğru hava bilgisini almanıza imkan tanıyor.