Window Switch

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
168 TOPLAM İNDİRME
37.2 MB DOSYA BOYUTU

Ağ üzerindeki tüm bilgisayarlarda aynı uygulamayı açmak ve işletmek için bu programı kullanabilirsiniz.

Window Switch programı, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz ve oldukça kolay kullanılır bir arayüze sahip olan ağ araçlarından bir tanesi. Programın temel amacı, birbirine bağlı olan birden fazla bilgisayarda aynı uygulamayı kullanma imkanı sunması.

Programı kullanarak bir uygulamayı başlattığınızda, programın yüklü olduğu diğer bilgisayarlarda da bu uygulama görünmekte. Bu nedenle artık dosyalarınızı taşımak istediğinizde kaydedip döküman göndermenize gerek kalmıyor ve direkt olarak açık olan uygulama penceresini diğer bilgisayara taşıyarak ordan işlemlere devam edebiliyorsunuz.

Kısacası, diğer bilgisayarlarınızda aynı uygulamalar yüklüyse, sanki bir bilgisayarda birden fazla monitör kullanıyor gibi o uygulamayı içindeki bilgilerle birlikte diğer bilgisayara anında geçirebiliyorsunuz. Dolayısıyla sık sık dökümanlarla uğraşan ve bunları farklı bilgisayarlara aktaranlar için oldukça yararlı bir uygulama.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Internet Kill Switch

    İnternet ve ağ bağlantınızı kesip tekrar bağlanmak Internet Kill Switch programıyla oldukça kolay hale gelmiş durumda.
  • ChrisPC DNS Switch

    ChrisPC DNS Switch ile DNS ayarlarınızı tek tıklamayla değiştirebilirsiniz
  • Free Window Registry Repair

    Free Window Registry Repair, sistemdeki kayıt defteri özelliğini ücretsiz olarak düzenleyen ve varsa hataları gideren bir programdır.
  • Windows XP Open Command Window Here

    Söz konusu PowerToy programı, dosya sistemi klasörlerine "Komut Penceresini Buradan Aç" gibi bir içerik menüsü seçeneği dahil eder, bu ise hızlı bir şekilde seçili klasör ile ilgili bir komut penceresi (cmd.exe) açmanızı sağlar.
  • BlueAuditor

    BlueAuditor, Bluetooth ağ güvenliğini görüntülemeye ve denetlemeye yarayan Bluetooth ağ güvenlik denetleyicisidir.
  • NetAudit

    NetAudit, ağ yöneticilerinin kullandığı ping, whois ve traceroot gibi komutları bir araya getiren ağ yönetim programı.
  • NetShareMonitor

    NetShareMonitor, yerel ağ üzerinde paylaştığınız dosya ve klasörleri korumanız için geliştirilen ücretsiz bir ağ yazılımıdır.
  • Networx

    Networx, ağ bağlantınız üzerindeki dosya akışını ve hızını takip edebileceğiniz ücretsiz bir ağ bağlantısı uygulamasıdır.