Windows 8.1 Yükleme Medyası Oluşturma Aracı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1.6/5 ZİYARETÇİ
53,758 TOPLAM İNDİRME
6.13 MB DOSYA BOYUTU

Bu araç sayesinde Windows 8.1 işletim sistemini tekrar yükleyebileceğiniz bir yükleme medyası diski oluşturabilirsiniz.

Windows 8.1 işletim sistemi yüklü bir bilgisayar satın alıp, işletim sisteminizi tekrar yüklemek istediğinizde kurtarma disklerini bulamazsanız, Microsoft’un yayınladığı bu araç işinizi kolaylaştırıyor.

Yükleme medyası oluşturmak için, sıfırlamak ya da Windows’u yeniden yüklemek istediğiniz bilgisayarla aynı mimariye sahip Windows 7 veya Windows Vista çalıştıran bir bilgisayar kullanmanız gerekiyor. Ayrıca bu aracı kullanmak için Windows 8 ürün anahtarınıza ihtiyacınız olacaktır.

Ürün anahtarınızı biliyorsanız, Windows 8 Kurulum programını çalıştırdıktan sonra ise açılan pencerede yükleme dili, Windows sürümü ve işlemci mimarisini (32bit-64bit) seçerek, bir sonraki ekrana geçerek, kurtarma medyasının USB’ye mi yoksa ISO dosyasına mı yazılacağını seçiyorsunuz. Bu adımlardan sonra yapmanız gereken tek şey işlemin tamamlanmasını beklemek. Yaklaşık olarak 1-2 saat sürecek bu işlemden sonra, bilgisayarınıza bu dosya aracılığıyla yeniden Windows 8.1 kurabiliyorsunuz. USB diski oluşturduysanız direkt olarak diskten kurabilir, ISO dosyası oluşturduysanız bir DVD yazma programı aracılığıyla ISO dosyasını DVD’ye yazdırarak Windows kurmaya başlayabilirsiniz.

Sadece Windows 8.1 için kullanılabilir durumda olan bu araç sayesinde, sorunsuz bir şekilde Windows’u yeniden yükleyebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Windows 11 Yükleme Medyası Oluşturma Aracı

    Windows 11 Yükleme Medyası Oluşturma aracını Windows 11 USB hazırlama, Windows 11 USB indirme işlemi için kullanabilirsiniz.
  • Windows 7

    Windows 7 ISO dosyası (disk görüntüleri dosyaları) ile Windows 7 yükleme medyası oluşturabilir, temiz Windows 7 yüklemesi yapabilirsiniz.
  • Sysrestore

    Sysrestore ile Windows işletim sisteminizin görüntü dosyasını yedekleyerek, kötü bir durumla karşı karşıya kaldığınızda geri yükleme yapabilirsiniz.
  • Enhanced Windows Backup

    Microsoft uzun süreden beri işletim sistemlerinde bir yedekleme aracı sunuyor.Fakat bu yazılımlar bazı yazılımlar kadar kullanıcı dostu değil.Bunu fark eden bir yazılım geliştiricis Windows Backup'ın daha kullanışlı bir sürümünü pro
  • UltFone iOS Data Manager

    UltFone iOS Data Manager, iTunes olmadan iPhone bilgisayara yedekleme/geri yükleme, iPhone bilgisayara fotoğraf atma vb. işlemleri kolayca yapabilirsiniz.
  • KVADPhoto+

    KVADPhoto+, Windows 8.1 kullanıcıları için hazırlanmış, çok sayıda aracı ücretsiz olarak sunan bir fotoğraf düzenleme uygulaması.
  • Coolmuster Android Assistant

    Coolmuster Android Assistant ile Android telefon yedekleme ve geri yükleme çok kolay! Android telefon yedekleme programı PC içindir.
  • Comodo Backup

    Comodo Backup, ücretsiz olarak sunulan bir yedekleme ve yedek yükleme programıdır.