Windows Privacy Tools

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,774 TOPLAM İNDİRME
2.95 MB DOSYA BOYUTU

Dijital şifreleme ve içerik imzalama uygulamalarından oluşan çoklu dil desteğine sahip güzel bir pakete sahip bir programdır.

Dijital şifreleme ve içerik imzalama uygulamalarından oluşan çoklu dil desteğine sahip güzel bir pakete sahip bir programdır. WinPT uygulaması OpenPGP uyumlu olmakla beraber  GnuPG tabanlı bir uygulama ve hem ticari hem de kişisel kullanım sağlamaktadır.Bu uygulamaların olduğu program  ücretsiz olması bir avantaj sağlamaktadır.

Editör bu programı ekspres yöntem ile eklemiştir. Bu nedenle programın açıklaması yetersiz bulunmaktadır.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PC Tools AntiVirus Free Edition

    Sisteminizi virüslere, solucanlara ve trojanlara karşı korumak istiyorsanız ücretsiz PC Tool AntiVirus tam size göre demektir.
  • PC Tools Internet Security

    Bilgisayarınız için en üst seviyede güvenlik sağlayan PC Tools Internet Security anticasus, antivirüs özelliklerinin yanında güvenlik duvarı ve spam önleyici olarak bilgisayarınızı korur ve güvenliğini sağlar.
  • WMServer Tools 3.3

    WMServer Tools v3.3 programı Windows işletim sisteminize sahip bilgisayarınızı bir Linux sunucusuna dönüştürmenize izin veriyor.
  • Systerac XP Tools

    Bilgisayarınızın performansını arttıracak 17 aracı içeren Systerac XP Tools, Microsoft Windows XP kullanıcıları için toptan çözüm sunmayı amaçlıyor.
  • GiliSoft Privacy Protector

    Windows için Glisoft Privacy Protector programı, bireysel kullanıcılara, bilgisayarlarında güçlü ve güvenilir bir koruma sağlamaları için tasarlanmıştır.
  • Kaspersky Free Antivirus

    Kaspersky Free Antivirus, kaspersky'nin ücretsiz antivirüs programıdır. Windows bilgisayarınızı virüslere karşı korur.
  • CHOMAR Antivirüs

    CHOMAR Antivirüs, Windows PC ve Android kullanıcıları için indirilmeye açılmış yerli, Türkçe antivirüs programı.
  • RAV AntiVirus Desktop

    Windows Masaüstleri için RAV Antivirüs ailesi, sunucuları ve kişisel bilgisayarları korumak için tasarlanmış çok yetenekli bir entegre antivirüs çözümüdür.