Windows Vista Service Pack 1 Türkçe

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
44,567 TOPLAM İNDİRME
544 MB DOSYA BOYUTU

Windows Vista SP1 Final sürümü Türkçe versiyonu da kullanıcılara sunuldu. Vistanızın daha hızlı ve güvenlik güncellemeli olmasını istiyorsanız bu ek paketi kurmanızı öneririz.

Windows Vista Service Pack 1 final sürümü sonunda yayınlandı. Bu paketi Vista'nıza kurarak işletim sisteminizi daha hızlı çalıştırabilirsiniz. Donanımınızla da daha uyumlu bir işletim sistemine sahip olmak istiyorsanız bu servis paketini kurmanızı tavsiye ederiz.

İlk bakışta göze çarpan bir değişiklik olmadığını belirtmek gerek. En azından son kullanıcı açısından görsel bir değişiklik olmadığını belirtmek gerek. SP 1 ince ayarları kapağın altında yapılmış durumda. Bu sayede de bilgisayarınız artık daha güvenilir ve sağlam. Yani daha az sistem çökmesi olacak. Ve donanımınızla artık çok daha uyumlu çalışacak şekilde düzenlemeler de getirilmiş. Ayrıca yazılımlar için de artık daha uygun hale gelmiş. Microsoft bütün bu değişikliklerin yanında güvenlik güncellemelerini de unutmamış.

Not: x64 Vista kullanan kullanıcılar program yükleme bilgisi bölümünden uyumlu versiyonu indirebilirler.

Vista'nızı daha verimli kullanmak istiyorsanız bu servis paketini kullanmanızı öneririz.
Windows Vista SP1′in ön versiyonunu kullanıyorsanız final sürümünü yüklemeniz için bu beta veya pre- versiyonunu öncelikle bilgisayarınızdan kaldırmanız gerekli. Hatta Vista SP1 RC kullanıyorsanız, Windows Update bölümünde güncelleştirme için Vista SP1′i göremezsiz. Öncelikle bu RC(release candidate)'i kaldırmanız gerekli. Ardından yeni güncelleştirmeler için “Check for new updates” seçeneğini kullanarak SP1′i görebilirsiniz. Ardından yükleme için tüm adımları izleyin. Ve güncelleştirme bittikten sonra da sisteminizi yeniden başlatın.
Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Windows 7 Service Pack 1

    Windows 7 SP1 (Service Pack 1) güncellemesini yükleyerek bilgisayarınızın daha güvenli olmasını sağlarsınız.
  • Windows XP Service Pack 3

    Türkçe Windows XP kullanan kullanıcılar için çıkartılan bu final sürüm servis paketinde(Windows XP SP3) bilgisayarınızı daha güvenli hale getirecek güvenlik güncelleştirmeleri mevcut. Türkçe XP SP3 indirmek için tıklayın.
  • Office XP Güncelleştirmesi: Service Pack 1

    Güncelleştirme
  • Microsoft Windows XP Service Pack

    Service pack
  • Vista Transformation Pack

    Vista Transformation Pack ile Windows XP bilgisayarınıza Vista görünümü kazandırabilirsiniz
  • Service Pack 1 ile Windows XP Professional Hizmet Programı: Disketten önyükleme yüklemesi için Kurulum Disketleri

    Windows XP'yi CD veya ağ tabanlı olarak yükleyemiyorsanız bu yazılım ile yükleme işlemini disketten tamamlayabilirsiniz.
  • Windows 2003 Server Service Pack1

    Güvenlik konusunda ciddi adımlar atmaya başlayan Microsoft, 32bit Windows 2003 işletim sistemi için ilk Service Pack
  • Windows 2000 Service Pack - 4 Express Installation

    Windows 2000 güncellemelerinizi yapan yama