WinMend Registry Defrag

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
18,340 TOPLAM İNDİRME

WinMend Registry Defrag, sistemin önemli bir parçası olan kayıt defteri özelliğini iyileştirerek bilgisayardan sağlanan performansı arttıran ücretsiz bir programdır.

Not: Yazılımın kurulum dosyası Google tarafından zararlı yazılım olarak algılandığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır.

WinMend Registry Defrag, sistemde bulunan kayıt defterini inceleyerek kayıt defterini görüntülemenizi sağlar. Dilerseniz WinMend Registry Defrag programını kullanarak kayıt defterinizi otomatik olarak düzenleyebilirsiniz. Bu işlemin ardından sistem performansınızda iyileşmeler görülebilir.

WinMend Registry Defrag, küçük bir boyuta sahip olan ancak kayıt defteri düzenleme konusunda güvenilir bir programdır.

Düzenli bir şekilde WinMend Registry Defrag programını kullanarak sisteminizin kayıt defteri için bakım sağlamış olursunuz. WinMend Registry Defrag, oldukça basit ve sade bir arayüze sahiptir.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WinMend Registry Cleaner

    WinMend Registry Cleaner, Windows kayıt dosyalarını temizleyebileceğiniz, optimize edebileceğiniz ve yedekleyebileceğiniz bir programdır.
  • Simnet Registry Defrag

    Simnet Registry Defrag sistem kayıt defterini optimize edebileceğiniz ve birleştirebileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • Auslogics Registry Defrag

    Auslogics Registry Defrag, Windows işletim sisteminizin ve programlarınızın sürekli olarak kullandığı kayıt defterinizdeki girdileri birleştirerek daha düzenli hale getirir.
  • Free Registry Defrag

    Dağınık bir hal alan ve boşluklar yüzünden yavaş çalışan registry bilgilerinizi yeniden düzenleyerek sisteminizi hızlandırın.
  • Puran Registry Defrag

    Bilgisayarınızın kayıt defterinde meydana gelen dağınıklık ve şişmelerden bu birleştirme uygulaması ile kurtulabilirsiniz.
  • O&O Defrag Professional Edition

    Windows işletim sisteminiz çalışırken kilitli olarak bulunan kayıt anahtarları (registry), sistem dosyaları ve veri tabanlarını 3 farklı yöntem kullanarak düzenleyebileceğiniz profesyonel bir disk birleştirme programı.
  • WinMend Disk Cleaner

    WinMend Disk Cleaner, sabit diskiniz üzerinde yer alan gereksiz dosyaları güvenli, hızlı ve kolay bir şekilde temizleyebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Anvi Ultimate Defrag

    Anvi Ultimate Defrag, sabit disklerinizi birleştirerek bilgisayarınızın performansını arttıran başarılı bir yazılımdır.