Winter Walk

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Winter Walk, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur. Beceri oyunlarının en sevilen kategorilerinden birisi olan sonsuz koşu oyunlarının aksine bir yürüme oyunu olan Winter Walk'da, karda ve rüzgarda yürüme becerilerinizi test ediyorsunuz.

Winter Walk'ın en önemli özelliği kendine özgü mizah anlayışı, monologları ve komik ara sahnesi diyebilirim. Bir İngiliz beyefendisi ile adeta altmışlı yıllara gittiğiniz oyunda karda ve kışta yürümeye çalışıyorsunuz.

Fakat oyun eğlenceli olsa da çok fazla eksiği var diyebilirim. Zira oyunda yaptığınız tek şey gerektiği zaman şapkanıza tutunmak. Evet, eğlenceli ve komik bir tarza sahip fakat bir süre sonra bu sıkıcı olabiliyor.

Oyunda karakteriniz yürürken rüzgar estiğinde şapkanızı tutmalı ve bu şekilde şapkanızı kaçırmadan gidebildiğiniz kadar uzağa gitmelisiniz. Şapkanızı kaçırdığınız anda yeniden başlıyorsunuz ve karakter size komik bir dille ne kadar uzağa gidebildiğinizi söylüyor.

Bununla birlikte şapkanızı kaçırdığınız anda geri getiren çocuğun olduğu kısa sahne de mizahıyla sizi güldürmeyi başarıyor. Fakat oyunun bunlar dışında çok da fazla bir albenisi olduğunu söyleyemeyeceğim.

Eğer farklı ve sakin bir oyun arıyorsanız, Winter Walk'ı indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Winter Walk

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
12.2 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Winter Walk, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur. Bu oyunda aksiyon dolu koşma oyunlarının aksine sakin, huzur dolu ve yavaş bir yürüyüşe çıkabiliyorsunuz.

Winter Walk adından da anlaşılabileceği üzere kışın ve karın ortasında yürümeye çalışan bir İngiliz Beyefendisinin macerasını anlatıyor. Yürümeye devam ettikçe size hikayesini de anlatan bu beyefendiye yardımcı olmaya çalışıyorsunuz.

Yapmanız gereken şey ise rüzgar estiğinde şapkasını tutarak uçmasına engel olmak. Bunun içinse yalnızca ekrana dokunmanız yetiyor. Eğlenceli olmasına rağmen bazı ek elementler olsa çok daha iyi olabilirmiş zira bu haliyle bir süre sonra aynı şeyi yapmaktan sıkılıyorsunuz.

Oyunun en önemli özelliği kendine özgü mizah anlayışı diyebilirim. Özellikle karakterin konuşması, şapkasının uçtuğu andaki kısa ara sahne sizi güldürmeyi başarıyor. Fakat bir süre sonra bu yeterli gelmeyebiliyor.

Karda ve rüzgarda yürüme becerilerinizi test edebildiğiniz bu oyuna farklı bir kaç element eklenirse çok daha eğlenceli olabileceğini düşünüyorum. Bununla birlikte eğlenceli anlatımı sizi kendine çekebilir, bu yüzden indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Noom Walk

    Noom Walk, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz güzel ve başarılı bir adım sayma uygulamasıdır.
  • Snake Walk

    Snake Walk keyifli bir bulmaca deneyimi sunan ücretsiz bir Android oyunudur.
  • The Walk: Fitness Tracker Game

    The Walk: Fitness Tracker Game ile yürüşlerinizi eğlenceli hale getirebilirsiniz
  • Project Winter Mobile

    Arkadaşların ile hayatta kal ve yardım çağrısında bulun. Ancak, içindeki hainlere dikkat et! Project Winter Mobile ile heyecan dolu aksiyon yaşa.
  • Walk Band: Piano ,Guitar, Drum

    Walk Band, Android mobil cihazlar için geliştirilmiş müzik besteleme ve enstrüman simülatörü uygulamasıdır.
  • Winter Fugitives

    Winter Fugitives, karlı dağlara inşa edilmiş bir hapishaneden kaçmaya çalışacağını heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Winter Road Trucker 3D

    Winter Road Trucker 3D karlı yollar üzerinde kamyonumuzla ilerlemeye çalıştığımız keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Russian Winter Traffic Racer

    Russian Winter Traffic Racer'da Rusya'nın karlı yollarında akan trafikte araçlarımızı sürmeye çalışıyoruz.