WinUtilities Free Edition

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5,582 TOPLAM İNDİRME
6.31 MB DOSYA BOYUTU

WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.

WinUtilities Free Edition bilgisayarınızı temizleyerek ve optimize ederek performans artışı sağlamanız için içerisinde birçok araçla birlikte gelen başarılı bir yazılımdır.

Modüller, Hızlı Bakım, Görev Zamanlama ve Durum olmak üzere dört farklı ana menü altında bulunan birçok araç ile kullanıcıların bilgisayarlarının performansını arttırmaları için tasarlanmış olan program gayet şık ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir.

Özellikle modüller kategorisi altındaki bakım araçları ve hızlı bakım kategorisi sayesinde bilgisayarınıza bakım yaparak performans artışı sağlamak tamamen sizin elinizde.

Sistem kaynaklarını gayet düşük düzeyde kullanarak yapması gereken işlemleri oldukça hızlı tamamlayan program, testlerimiz sırasında sorunsuz olarak çalışmıştır.

WinUtilities Free Edition programın ücretsiz versiyonu olduğu için bazı araçlar kullanıma kapatılmış durumdadır. Buna rağmen kullanılabilir performans arttırma ve optimizasyon araçları sizi memnun edecektir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WinScheduler Free Edition

    WinScheduler Free Edition, tekrarlanacak görevler için makrolar hazırlayabileceğiniz ücretsiz bir yardımcı araçtır.
  • SB Cleaner Free Edition

    SB Cleaner Free Edition sisteminizi güvenli bir şekilde temizlemeniz ve korumanız için tasarlanmış başarılı bir uygulamadır.
  • SmarterStats Free Edition

    SmarterStats Free Edition ile web siteleri için istatistikleri görüntüleyebilir, raporlamaları yapabilir ve veri incelemelerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • EnhanceMySe7en Free

    EnhanceMySe7en Free, kolay kullanımlı bir sistem optimizasyon ve ince ayar aracıdır.
  • AIDA64 Extreme Edition

    Eski adı Everest Ultimate Edition olan AIDA64 Extreme Edition, bilgisayarınızdaki donanımları ve yüklü yazılımları detaylı bir şekilde raporluyor.
  • Partition Wizard Home Edition

    Partition Wizard Home Edition ev kullanıcıları için geliştirilmiş ücretsiz bir disk bölümleme aracıdır.
  • GFXMark Free

    GFXMark Free, resimlerinize filigranlar ekleyebileceğiniz oldukça kullanışlı ve profesyonel bir programdır.