Wirofon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,020 TOPLAM İNDİRME

Türk Telekom Wirofon, Android için ücretsiz sesli arama yapma, görüntülü konuşma uygulaması.

Wirofon, Türk Telekom’un tüm operatör aboneleri için ücretsiz indirmeye açtığı görüntülü konuşma, arama yapma uygulaması. Güncellendikten sonra WhatsApp rakibi program olarak gösterilen Wirofon’u Android telefonunuza indirerek ister WiFi isterseniz de mobil bağlantı üzerinden sevdiklerinizi iletişime geçebilirsiniz. Görüntülü görüşmeler HD kalitede ve de kesintisiz.

Türk Telekom’un Wirofon uygulaması uzun süredir var ancak sadece belli abonelere açık bir servisti. Hem kullanıcı arayüzünün yenilendiği hem de WhatsApp rakibi gösterilecek kadar yeni özelliklere sahip olan Wirofon uygulamasını hangi operatörde olursanız olun (Türk Telekom, Vodafone, Turkcell fark etmiyor.) kullanabiliyorsunuz. Ancak şöyle bir detay var; Türk Telekom ev telefonu sahibiyseniz veya ev telefonu olan bir yakınınız varsa yurt içinde – yurt dışında Wirofon ile yapacağınız aramalarda ev telefonu tarifeniz kapsamındaki dakikalarınızı ek bir ücret ödemeden kullanabiliyorsunuz. Bu sayede yurt dışında olduğunuz vakit Türkiye’yi yurt içini ararmış gibi arayabiliyorsunuz. Bunun için Wirofon ev telefonu hesabım bölümünden ev telefonunuzu girmeniz gerekiyor.

Ücretsiz sesli arama, görüntülü konuşma dışında fotoğraf, video veya sesli mesaj gönderme (kaybolan fotoğraf ve videolar da paylaşabiliyorsunuz.), grup kurma özelliklerine de sahip olan Türk Telekom Wirofon uygulamasını yukarıdaki bağlantıdan indirip deneyebilirsiniz.

Erkan Calp

Wirofon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
237 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

Türk Telekom Wirofon, iPhone için ücretsiz hd kalitede arama yapma, görüntülü konuşma uygulaması.

Wirofon, Türk Telekom’un herkese ücretsiz olarak açtığı arama yapma, görüntülü konuşma uygulaması. WhatsApp rakibi program olarak gösterilen Wirofon’u iPhone’unuza indirerek WiFi veya hücresel bağlantı üzerinden sevdiklerinizle ücretsiz sohbet edebiliyorsunuz. Kaybolan fotoğraf, video, sesli mesaj gönderme şansına da sahipsiniz.

Türk Telekom Wirofon uygulaması uzun bir süredir kullanımda ancak sadece Türk Telekom abonelerine açıktı. Yenilenen Wirofon’u Vodafone ve Turkcell abonesi olarak sorunsuzca kullanabiliyorsunuz. Kişilerinizle ücretsiz olarak HD kalitede (görüntülü konuşma yaparken o anki bağlantı durumuna göre kalite elbette değişiyor.) görüntülü konuşma, arama yapma şansınız var. WhatsApp’ta olduğu gibi fotoğraf, video, sesli mesaj da gönderebiliyorsunuz. Grup kurma özelliği de mevcut.

Türk Telekom ev telefon sahibiyseniz Wirofon sizin için daha avantajlı oluyor. Yurt içinde veya yurt dışında Wirofon ile yaptığınız aramalarda ev telefonu tarifenizin dakikalarını kullanabiliyorsunuz. Yurt dışına çıktığınızda sanki Türkiye’yi yurt içini ararmış gibi arayabiliyorsunuz. Bunun için hesabım bölümünden ev telefonu bilgilerinizi eklemeniz gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.