Wise Disk Cleaner Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4.4/5 ZİYARETÇİ
217,226 TOPLAM İNDİRME
5.43 MB DOSYA BOYUTU

Sistemdeki performans düşüşünü gidermek için kullanabileceğiniz ücretsiz disk temizleme aracı Wise Disk Cleaner Free ile bilgisayarı yoran tüm gereksiz dosya ve kayıtlar taranarak silinir.

Wise Disk Cleaner; sistemde bulunan gereksiz dosyaları ve kayıtları silmenizi sağlayan ücretsiz ve kullanıcı dostu bir yazılımdır. Sistem Kayıt Defteri ve gereksiz, kullanılmayan dosyaları tarayan ve silen program, bilgisayarın performansını düşüren gereksiz yükün kaldırılmasını sağlar. Windows sisteminizden temp dosyalarını da silen bu program ile bilgisayarınızı yoran ve gereksiz işlemler yaratan dosyaları tarayabilir ve sisteminizden silebilirsiniz.

Tek tıklama ile tüm gereksiz dosyaları tarayarak sistemden silinmeye hazır hale getiren bu küçük program ile sisteminizin hızında gözle görülür bir artış sağlayabilirsiniz. Oldukça kolay kullanışlı bir program olan Wise Disk Cleaner tamamen Türkçe olması ile de kullanımını kolaylaştırıyor.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wise Registry Cleaner Free

    Windows kayıt defterinde bulunan gereksiz, kayıp veya yanlış kayıt girdilerini temizlemenin en güvenli ve kolay yolu tamamen Türkçe olan Wise Registry Cleaner'dan geçiyor.
  • GiliSoft Free Disk Cleaner

    Windows için GiliSoft Free Disk Cleaner programı, hızlı ve güvenli bir çöp dosya temizleme programıdır.
  • Disk Cleaner Free

    Disk Cleaner Free bilgisayarınız üzerinde bulunan sabit diskinizi temizlemenize ve optimize etmenize olanak tanıyan ücretsiz bir yazılımdır.
  • Duplicate Cleaner Free

    Bilgisayarınızdaki kopya dosyaları bulmak ve bunlar üzerinden işlemler yapabilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • Eusing Free Registry Cleaner

    Windows kayıt defterinde bulunan gereksiz dosyaları silerek sisteminizi hızlandıran ve daha kararlı hale getiren bir programdır...
  • Wise Password Manager Free

    Wise Password Manager Free, farklı web siteleri üzerinde kullandığınız şifrelerinizi saklayabileceğiniz güvenilir bir şifre yönetim programıdır.
  • Wise Force Deleter

    Wise Force Deleter programını kullanarak bilgisayarınızdaki silemediğiniz dosyalarınızdan sonsuza kadar kurtulabilirsiniz.
  • Wise Duplicate Finder

    Wise Duplicate Finder, Windows tabanlı bilgisayarlar için aynı dosyaları bulma ve silme programı.