Wise JetSearch

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,414 TOPLAM İNDİRME
1.77 MB DOSYA BOYUTU

Wise JetSearch, sabit diskiniz üzerinde aradığınız bir dosyayı kolayca aramanıza ve bulmanıza yardımcı olan başarılı bir yardımcı programdır.

Wise JetSearch, kullanıcıların az bir çaba ile kendi belirleyecekleri anahtar kelimeler yardımı ile seçecekleri sabit disk sürücüsü üzerinde arama yapan ücretsiz bir yazılımdır.

Tek yapmanız gereken arama yapmak istediğiniz anahtar kelime ve arama yapılacak sürücüyü seçerek, arama düğmesine basmaktır. Sonrasında Wise JetSearch sizin için ilgili sonuçları hızlı bir şekilde listeleyecektir.

Bunlara ek olarak Wise JetSearch, NTFS ve FAT sürücülerini desteklediği için, aradığınız dosyalar ne olursa olsun kolayca bulabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wise Force Deleter

    Wise Force Deleter programını kullanarak bilgisayarınızdaki silemediğiniz dosyalarınızdan sonsuza kadar kurtulabilirsiniz.
  • Wise Duplicate Finder

    Wise Duplicate Finder, Windows tabanlı bilgisayarlar için aynı dosyaları bulma ve silme programı.
  • Wise Disk Cleaner Free

    Sistemdeki performans düşüşünü gidermek için kullanabileceğiniz ücretsiz disk temizleme aracı Wise Disk Cleaner Free ile bilgisayarı yoran tüm gereksiz dosya ve kayıtlar taranarak silinir.
  • Wise YouTube Downloader

    Wise YouTube Downloader ile dilediğiniz YouTube videosunu bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz
  • Wise Video Downloader

    Wise Video Downloader, Youtube üzerinde video arayabileceğiz ve istediğiniz videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • Hidden Disk

    Hidden Disk, dosya ve klasör gizlemek için kullanabileceğiniz sanal disk oluşturma programı.
  • Disk Sorter

    Disk Sorter, hızlı ve kolay kullanımlı bir dosya sınıflandırma programıdır.
  • AML Free Disk Defrag

    Disk üzerindeki dosya dağınıklığı sonucunda oluşan performans düşüklüğünü ortadan kaldırmanıza yardımcı olan ücretsiz ve alternatif bir disk birleştirme aracı.