Wonder

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
122 MB DOSYA BOYUTU

Yapay zeka teknolojisini kullanarak görseller oluşturabildiğiniz Wonder'da, aklınızdaki cümleyi yazın ve uygulamanın oluşturmasını bekleyin.

Dijital sanat eserleri yaratabilmenin çok kolay olduğu Wonder uygulaması, hayalinizdeki görseli oluşturmaya olanak tanıyor. Tek yapmanız gereken düşüncelerinizi metne dökmek olacaktır. İstediğiniz her ne olursa olsun, uygulamaya yazın ve yapay zekayla oluşturulmuş görselinizi kaydedin. 

Hayata geçirmek istediğiniz cümleyi veya kelimeyi seçtikten sonra, gerisi sizin için çok basit olacaktır. Cümlenizin ne kadar uzun olursa, oluşturulan görselin aklınızdakiyle uyuşmama olasılığı da o kadar fazladır. Bu nedenle seçeceğiniz şeyi en kısa ve anlaşılır haliyle seçmeli ve uygulamaya tanıtmalısınız. 

Yapay Zeka

En İyi Yapay Zeka ile Fotoğraf Oluşturma Siteleri

Wonder - Yapay Zeka Sanatı İndir

Çok sayıda şablona ve stile sahip olan Wonder, düşüncelerinize en yakın sonucu vermek için elinden geleni yapıyor. Aklınızdaki şeyi seçtikten sonra, bir de görsel türünü seçmelisiniz. Herhangi bir türü seçtikten sonra, Wonder fikrinizi işlemeye başlayacak ve öncelikle kaba bir taslağını çizecektir. Uygulamanın güzel yanlarından biri ise, görselin oluşturulma sürecinin tamamını izleyebilmenizdir. 

Yapay zeka uygulamaları arasında yer alan Wonder'ı indirerek, siz de hayalinizdeki görseli çizime dökebilirsiniz. Bu tür yapay zeka uygulamalarından oluşturduğunuz görselleri isterseniz telefon duvar kağıtlarınızda kullanabilir, isterseniz de sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabilirsiniz. 

Wonder - Yapay Zeka Sanatı Özellikleri

  • İstediğiniz komutu girerek yapay zeka görseli oluşturun.
  • Yüzlerce şablon ve stil arasından seçim yapın.
  • Oluşturduğunuz görselleri kaydedin ve paylaşın.
  • Çeşitli kategoriler için görseller yaratın.
  • Görsellerinizi kilit ekranı olarak kullanın.
Berkcan Aktürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ArtOut - AI Art Generator

    ArtOut - AI Art Generator'da, resimlerinizi en iyi şekilde düzenleyin ve yapay zeka sayesinde yaratıcı fikirlerinizi ortaya çıkarın.
  • Voi AI

    Voi AI, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz bir yapay zeka destekli fotoğraf oluşturma uygulamasıdır.
  • Gencraft APK

    Metinlerinizi görselliğe dönüştürebileceğiniz Gencraft APK, yapay zeka destekli bir fotoğraf ve kısa video oluşturucu uygulamasıdır.
  • Pro Imagine AI Art Generator

    Pro Imagine AI Art Generator'da yapay zeka destekli fotoğraflar oluşturup, hayal gücünüzü zorlayabilirsiniz.
  • Video AI Art Generator & Maker

    Video AI Art Generator & Maker'da, yüzlerce şablon ve yapay zeka teknolojisi kullanarak fotoğraflarınızı akılalmaz videolara dönüştürebilirsiniz.
  • Ask AI

    Ask AI, sorduğunuz her soruya anında cevap alabileceğiniz bir yapay zeka uygulamasıdır. İstediğiniz her konuda sohbet edin, fikir edinin ve çeşitli işlerinizde yardım alın.
  • Bing

    Yapay zeka ile desteklenen ve 10'u aşkın yıldır piyasada bulunan Bing, tarayıcı aramalarından AI ile sohbet etmeye kadar her türlü özelliği kullanıcılara sunuyor.
  • ChatGPT APK

    ChatGPT APK, gücünü yapay zeka teknolojisinden alan bir sohbet robotudur. Bir yapay zeka asistanı olarak sorularınıza cevap verebilmekte, matematik denklemlerini çözebilmekte ve daha birçok özelliği sizlere sunabilmektedir.