Wonderball Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Wonderball Heroes, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Orijinal adı Alice in Wonderland olan Alis Harikalar Diyarında adlı çocuk masalını hepimiz biliyoruz.

Alis Harikalar Diyarında masalında bir beyaz tavşan vardı hatırlarsanız. Işte bu oyunda amacınız bu beyaz tavşanın harikalar diyarına ulaşmasını sağlamak. Bunun için yapmanız gereken ise pinball tarzı bir oyun oynamak.

Oyunda level level ilerliyorsunuz ve her levelde kırmızı toplara ateş ederek onları patlatmanız gerekiyor. Oyun ilerledikçe zorlaşıyor fakat bununla beraber kullanabileceğiniz güçlendiriciler ortaya çıkıyor.

Mavi toplara ateş ederseniz güçlendirici ortaya çıkıyor ve etraftaki kırmızı topları ortadan kaldırıyor. Ayrıca alttaki kovaya topu düşürdüğünüz zaman ekstra top kazanıyorsunuz. Oyunda online olarak arkadaşlarınızla puanınızı yarıştırma ve liderlik listelerinde üstlere tırmanma şansınız da var.

Sevimli grafikleri ve karakterleri ile aynı zamanda kolay kontrolleri ile dikkat çeken bu oyunu herkese tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Wonderball Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Orijinal adı Alice in Wonderland olan Alis Harikalar Diyarında masalını hepimiz çocukluğumuzda okumuşuzdur sanıyorum. Sonradan üzerine pek çok film ve animasyon çekilen bu masal için pek çok da oyun yapılıyor.

iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Wonderball Heroes da bu masaldan esinlenilerek yapılmış bir oyun. Oyunda amacınız masaldaki kahraman beyaz tavşanın masal diyarına ulaşmasını sağlamak.

Bunun için pinball tarzı bir oyun oynuyorsunuz. Amacınız ise karşınıza çıkan kırmızı toplara ateş ederek onları yoketmek. Oyunda bölüm bölüm ilerliyorsunuz ve her bölümde biraz daha zorlaşıyor ve farklılaşıyor.

Fakat zorlaşsa da güçlendiriciler ve farklı bonuslar ortaya çıkıyor ve size yardımcı oluyor. Ayrıca oyun sevimli grafikleri ve karakterleri ve kolay kontrolleri ile dikkat çekiyor diyebilirim. Oyunda online liderlik listelerinde yerinizi alabilirsiniz.

Eğer siz de bu tarz beceri oyunlarını seviyorsanız bu oyunu denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Pixel Super Heroes

    Pixel Super Heroes, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanabilecek bir beceri oyunu olarak karşımıza geliyor.
  • iSlash Heroes

    iSlash Heroes, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz ninja oyunu.
  • Frontier Heroes

    Frontier Heroes'ta Amerikan tarihini konu alan onlarca farklı mini oyun yer alıyor.
  • Dash Quest Heroes

    Zorlu parkurların üstesinden gelmeniz gereken bir macera oyunu
  • Heroes of Envell: Glorious

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Idle Heroes APK

    Idle Heroes APK, kahramanlarınızla karanlığın güçlerine karşı savaştığınız fantastik rpg oyunu. Idle Heroes oyunu oynaması ücretsizdir!
  • Farm Heroes Saga APK

    Farm Heroes Saga APK, dünyaca popüler olan Candy Crush Saga'nın yapımcıları tarafından hazırlanan 3'lü eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunu.