Word Online

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
2.6/5 ZİYARETÇİ
141,688 TOPLAM İNDİRME
0.36 MB DOSYA BOYUTU

Word Online, Word belgelerinizi çevrimiçi ortamda düzenleyebileceğiniz, ücretsiz Office uygulamasıdır.

Word Online, doğrudan masaüstünüzden Word uygulamasına ulaşarak belgeleriniz üzerinde gerçek zamanlı olarak çalışma imkanı sunan bir Office uygulamasıdır. Masaüstünüzde kullanadığınız Office programının sahip olduğu çoğu işlevi Word Online’da bulabilirsiniz.

Windows ve MAC sistemlerle uyumlu Microsoft Office uygulamasının ücretsiz sürümü diyebileceğimiz Word Online, Microsoft Word’ün en sık kullanılan özelliklerini bir araya getirir ve belgelerinizi iş arkadaşlarınızla düzenleme ve paylaşma fırsatı sunar. Belgeleriniz üzerinde çalışırken yaptığınız her işlem OneDrive hesabınıza kaydedilir. Böylelikle internet bağlantısı bulunan her cihaz üzerinden Word belgelerinize kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Google Chrome tarayıcınız üzerinden tek tıkla Word belgeleri oluşturma kolaylığı sağlayan Word Online’ı kullanabilmeniz için tek ihtiyacınız olan Microsoft hesabıdır. Microsoft hesabınıza giriş yaparak çevrimiçi ortamda Word belgeleriniz üzerinde çalışmaya başlayabilirsiniz. Word Online’ı ister tarayıcınız içerisinde bulunan “Uygulamalar” butonuna tıklayara, isterseniz de “Chrome Uygulama Başlatıcı”yı kullanarak doğrudan masaüstünüzden çalıştırabilirsiniz.

Word Online, oldukça yüksek fiyattan satılan Microsoft Office yazılımının en sık kullanılan işlevlerini içeren ve tamamen ücretsiz olan bir Office uygulaması. Eğer çeşitli paketlerle sunulan Office yazılımı için ayıracak bütçeniz yoksa Word Online da işinizi fazlasıyla görecektir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Microsoft Word

    Microsoft Word: En çok kullanılan office programlarından Microsoft Word'ün Windows 10 telefonlar ve tabletler için olan sürümü
  • Word2PDF

    Word2PDF uygulması ile Word belgelerinizi PDF formatına çevirebilirsiniz.
  • Excel Online

    Excel Online, çevrimiçi olarak Excel tabloları üzerinde çalışabileceğiniz, ücretsiz Office uygulamasıdır.
  • PowerPoint Online

    PowerPoint Online, sunumlarınızı çevrimiçi hazırlayabileceğiniz web üzerinde çalışan ücretsiz Office uygulamasıdır.
  • Microsoft Word Viewer 2003

    Microsoft Word Viewer, bilgisayarınız üzerinde Word yüklü olmasa bile Word belgelerini görüntüleyebileceğiniz kullanışlı bir programdır.
  • CoffeeCup Shopping Cart Creator

    CoffeeCup Shopping Cart Creator ile kendi online alışveriş dükkanınızı oluşturmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sadece bir kaç tıklama ile hayalinizdeki online alışveriş dükkanını dakikalar içinde oluşturabilirsininiz. Programlama bi
  • CoffeeCup Shopping Cart Designer

    CoffeeCup Shopping Cart Designer, CoffeeCup Shopping Cart Creator programında oluşturduğunuz online alışveriş dükkanlarınız için tema oluşturma programıdır. Bu program sayesinden birden çok tema tasarlayıp, online alışveriş dükkanların
  • GIRDAC PDF to Word Converter

    GIRDAC PDF to Word Converter ile PDF dosyalarınızı Word dosyalarına çevirebilirsiniz