Word Search

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
276 TOPLAM İNDİRME
3.5 MB DOSYA BOYUTU

Word Search, bulmaca eklerinde sunulan kelime arama oyunları Windows 8.1 üzeri cihazlara taşıyor ve de ücretsiz.

Word Search, Windows 8.1 tablet ve bilgisayarımda şimdiye kadar oynadığım en zevkli kelime bulma oyunu. 150’den fazla kategori, dört oyun modu ve dört zorluk düzeyi gibi benzer oyunlarda göremediğimiz seçenekler var ve oyun farklı modlarda oynanabildiğinden herkesin seveceğini düşünüyorum.

Sadece tek başımıza oynayabildiğimiz bir kelime oyunu oolan Word Search, gazetelerin bulmaca eklerinde gördüğümüz kelime arama oyunlarını Windows cihazımıza başarılı bir şekilde taşıyan tek yapım. Spor, araba, müzik, oyun konsolu, tiyatro, çizgi roman, renk, moda, ünlü kişiler ve karakterler, yiyecek, mekanlar, popüler kültür dahil birçok kategoride kelime araması yapabildiğimiz oyunda klasik, ilk harfi açık, süreye karşı ve serbest oynama olmak üzere dört oyun modu yer almakta. Klasiği seçtiğimizde kelimeleri ararken diğer yandan süre işliyor ve en yüksek skorla oyunu kapamaya çalışıyoruz. İlk harfi açık modunu seçtiğimizde kelimelerin ilk harfleri açık oluyor ve kelime bilgimiz açığa çıkıyor. Süreye karşı oyun modunda listedeki kelimeleri verilen süreyi aşmadan bulmaya çalışıyoruz ve bence en zevkli oyun modu. Serbest oynanış modunda da süreye takılmadan kafamız rahat bir şekilde oynuyoruz. Tüm bu oyun modlarının hepsi için dilediğimiz zorluk seviyesini seçebiliyoruz. İngilizce kelime bilginize güveniyorsanız uzmanda oynamanızı öneririm.

Word Search, hem mobilde hem de Windows cihazlarımda oynarken en keyif aldığım kelime bulma oyunu oldu. Microsoft’un Wordament oyunu gibi çoklu oyuncu desteği yok ancak oynarken çok daha keyif verdiğini söyleyebilirim.

Word Search Özellikleri:

  • Toplam 150 kategori
  • Rastgele oluşturulan bulmacalar (Hep aynı kelimeler karşımıza geliyor.)
  • Dört zorluk düzeyi ve zorlu düzeyine göre değişen tablo boyutu
  • Her biri birbirinden zevkli dört oyun modu
  • Dünya genelinde en iyiler listesi
  • Toplanabilir başarımlar
Erkan Calp

Word Search

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
228 TOPLAM İNDİRME
8.1 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz kelime oyunudur.

Word Search, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kelime oyunudur. Gazetelerin bulmaca köşelerinde oynadığımız klasik kelime arama ve bulma oyunu olan Word Search, kelime oyunu severler için geliştirilmiş.

Oyunda toplam 37 adet dilden 22 binden fazla bulmaca bulunmakta. İngilizce için 900, Türkçe için de 600 adet bulmacanın sizi beklediği oyunda isimler, kısaltmalar, birleşik kelimeler ve çok daha fazlası bulunmakta.

Oyunda üç farklı zorluk seviyesi var. Kolay seviyede yatay, dikey ve çapraz olarak bulabiliyorsunuz. Orta seviyede bütün bunlara ek olarak geriye doğru da kelime bulunabiliyor. Zor seviyesinde ise yatay, dikey, çapraz ve geriye doğru aramanın yanında yalnızca tek bir ipucu kullanabiliyorsunuz.

14 adet başarımın sizi beklediği oyunda gerçek zamanlı olarak çevrimiçi oyuncularla oynayabiliyorsunuz. Görsellerin de gözlerinizi yormayacak şekilde tasarlandığı bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Word Search

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
16.8 MB DOSYA BOYUTU

Word Search, iPhone ve iPad sahibi kullanıcıların oynayabileceği en iyi kelime arama oyunlarından bir tanesidir.

Word Search, App Store üzerinde bulabileceğiniz en iyi kelime arama ve bulma oyunlarından bir tanesidir. Ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan bu oyunu aslında hepiniz çok yakından tanıyorsunuz. Gzatelerin bulmaca ekleri üzerinde çözmeye başladığımız ilk bulmaca olan kelime arama, artık mobil cihazlar üzerinden de oynanabiliyor.

İngilizce dil desteğine sahip olan oyunda, hem eğlenebilir, hem de İngilizce pratiği yapabilirsiniz. Oyuna giriş esnasında size zorluk seviyesi ve kategori sorumaktadır. 4 farklı zorluk derecesinden birini seçerek daha sonra ister belirlediğiniz bir kategoride, isterseniz de rastgele seçilecek olan kategori de oyunu oynayabiliyorsunuz.

Oyun alanı içerisinde yatak, dikey ve çapraz şekilde yerleştirilen kelimeler, ekranın alt bölümünde listelenmiştir. Bulmanız gereken tüm kelimeleri kontrol ederek hızlı bir şekilde hepsini tamamlamanız gerekiyor.

Özellikler:

  • Onlarca farklı ve eğlenceli kategori
  • Sınırsız bulmaca oyunu
  • 4 farklı zorluk derecesi
  • Farklı renkteki temalar
  • Hassas kontrol mekanizması
  • Etkileyici ve yüksek çözünürlüğe sahip yazılar

Yeni ve farklı bir kelime oyunu denemek istiyorsanız, Word Search'ü iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Word Search

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Word Search, Windows Phone cihazınızda tek başınıza oynayabileceğiniz 100'den fazla kategori içeren bir kelime bulma oyunu.

Word Search, Windows Phone cihazınıza ücretsiz indirip tek başınıza oynayabileceğiniz kelime oyunlarından biri. Tamamen ücretsiz olarak sunulan ve rahatsız edici reklam içermeyerek beni şaşırtan nadir oyunlar arasında yer alan Word Search, kelime bilgisi iyi olan olmayan herkese hitap ediyor.

Gazetelerin bulmaca eklerinde rastladığımız oyunlar arasında yer alan kelime bulma oyununu Windows Phone cihazımızda oynamamızı sağlayan Word Search’de 150 kategori yer alıyor. Seçebildiğimiz kategorilerin başlıkları aktiviteler, meslekler, popüler kişi ve karakterler, doğa ve bilim, mekanlar, yiyecekler, popüler kültürden oluşuyor. Bu kadar fazla kategorinin yer alması oldukça güzel. Zira kategori seçimi büyük bir tabloda kelime ararken işimizi oldukça kolaylaştırıyor.

Kolay, orta, normal ve uzman olmak üzere dört farklı zorluk düzeyi içeren oyunda dört oyun seçeneğimiz var. Klasik oyun modunda kelimeleri ararken süre işliyor ve tüm kelimeleri ne kadar kısa sürede bulursak o kadar fazla puan kazanıyoruz. Sadece ilk harf açık modunda bulmamız gereken kelimelerin ilk harfi veriliyor ve kelime bilginize güvenmiyorsanız hiç açmayın derim. Süreye karşı oynama modunda listedeki tüm kelimeleri bize verilen süre içerisinde bulmamız gerekiyor. Serbest oynanışta da puan kazanma ve süre stresi olmadan oynuyoruz. Hangi oyun modunu seçersek seçelim zorluk düzeyine göre tablonun uzunluğu değişiyor. Örneğin; uzmanda oynadığımızda bulmamız gereken kelime adedi artarken, en kolayda oynadığımızda tablo çok kısa olduğundan birkaç dakikada tüm kelimeleri buluyoruz.

Word Search oyununun tek eksi yanı çoklu oyuncu desteği sunmaması. Ne arkadaşımıza ne de diğer oyunculara karşı oynamamıza izini verilmiyor. Bunun dışında hiçbir eksiğine rastlamadım ve oynarken büyük keyif aldım.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 4 Pics 1 Word

    4 Pics 1 Word diğer adıyla 4 Resim 1 Kelime oyunu, dikkat ve kelime bilgisi gerektiren harika bir Windows 8 oyunu.
  • Word Twist

    Word Twist, Windows cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz İngilizce kelime türetme oyunu.
  • Google Voice Search Hotword

    Google Voice Search Hotword, kullanıcıların Google üzerinde anahtar kelime yardımıyla sesli arama yapabilecekleri bir Google Chrome eklentisidir.
  • Global Word Count

    Global Word Count, yazdığınız makaleler veya dökümanlar üzerinde kaç kelime kullandığınızı takip edebileceğiniz ücretsiz, basit ve kullanışlı bir programdır.
  • Pic Star

    Pic Star, Windows platformuna özel resimli kelime bulmaca oyunu ve ücretsiz.
  • Shuffle

    Shuffle, tek başınıza yabancı kelime bilginizi test ederken eğlenebileceğiniz yapıda bir bulmaca oyunu.
  • Kelime Oyunu+

    Kelime Oyunu+'da en kısa sürede yanıtlanması gereken yüzlerce soru sizleri bekliyor.
  • Kelime Avı

    Kelime Avı, gazetelerin bulmaca eklerinde çözmeye alışkın olduğumuz basit ama eğlenceli bulmacalardan olan kelime bulma oyunudur.