Facebook Workplace Chat

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
295 TOPLAM İNDİRME

PC için Facebook Workplace Chat ile iş arkadaşlarınızla her daim bağlantıda kalın.

Facebook Workplace Chat, sadece işletmelerin kullanımına açık sosyal ağ Workplace'i kullanan çalışanlar için hazırlanmış iletişim, sohbet uygulaması. PC İçin Workplace Chat'i indirerek tarayıcınızı açmadan iş arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz.

Hali hazırda tarayıcı üzerinden kullanımda olan Workplace Chat’e benzer çalışan masaüstü uygulamada iş arkadaşlarınızla gerçekleştirdiğiniz konuşmalar, paylaştığınız fotoğraf ve videolar orta bölümde konumlandırılırken, sol bölmeden kişilerinizle hızlıca iletişime geçebiliyorsunuz. Son derece sade, modern bir arayüz karşınıza çıkıyor.

Anlık bildirimler yoluyla iş arkadaşlarınızla her daim iletişimde kalmanızı sağlayan Facebook Workplace Chat masaüstü uygulamasında ekran paylaşım özelliği de kullanımınıza sunuluyor. Kötü yanı; ekranı bütünüyle paylaşamıyorsunuz. Sadece masaüstünde çalışan belli bir programı seçebiliyorsunuz. Masaüstünü tamamen paylaşmak istemeyenler veya hassas iş verilerinin, iletişimlerinin ortaya çıkmasını istemeyenler için güzel bir özellik gibi geliyor.

Facebook’un çalışan kesim için özel hazırladığı sohbet uygulaması Workplace Chat, şu anda beta aşamasında. Eminiz, beta aşaması sona erdikten sonra klasik Facebook uygulamasının da masaüstü sürümü çıkarılacaktır. Unutmadan, PC için Workplace Chat’i indirip kullanabilmeniz için 64-Bit Windows 7 işletim sistemli bir bilgisayara sahip olmanız gerekiyor.

Erkan Calp

Facebook Workplace Chat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
210 TOPLAM İNDİRME

Work Chat uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan iş arkadaşlarınızla kolayca iletişim kurabiliyorsunuz.

Work Chat uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet sahibi Facebook Work kullanıcılarına yönelik olarak hazırlanmış bir mesajlaşma uygulaması. Genel kullanımdan ziyade Facebook Work kullanarak iş arkadaşlarıyla bağlantıda olanlar, kişisel Facebook Messenger'ları yerine direkt olarak Work Chat'i kullanabiliyorlar ve böylece özel hayatlarını iş hayatlarından ayırabiliyorlar.

Uygulamanın genel kullanım özellikleri ise bildiğimiz Messenger uygulamasına çok yakın. Böylece yazı yazma, fotoğraf ve video gönderme, emojiler gibi tüm olanaklardan faydalanabiliyor, hatta isterseniz tatile çıktığınızda bildirimleri kapatarak rahatsız edilmek istemediğinizi ortaya koyabiliyorsunuz. Facebook Work kullanıcılarının sahip olmaları gereken iletişim uygulamaları arasında.

Yiğit Ekim Demir

Facebook Workplace Chat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
199 MB DOSYA BOYUTU

Work Chat, Facebook Workplace'i kullananlar için iş sohbet uygulaması.

Work Chat, Facebook’un çalışan kişiler için hazırladığı sohbet uygulaması. İşletmeler için Facebook uygulaması Workplace’i kullanıyorsanız iş arkadaşlarınızla yaptığınız konuşmalara ulaşmak için bunun da iPhone’unuzda yüklü olması gerekiyor.

Facebook Workplace gibi iş e-posta adresinizi girerek hemen giriş yaparak kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Work Chat adından da anlayacağınız üzere Facebook’u iş hayatında da kullanmayı tercih eden kişilere yönelik hazırlanmış bir uygulama. Messenger uygulamasından farklı hiçbir yanı bulunmuyor. Grup ve birebir konuşma, fotoğraf ve video paylaşma, ücretsiz arama yapma özelliklerinin tümü mevcut.

Erkan Calp

Facebook Workplace Chat

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Mac İçin Workplace Chat'i indirin, tarayıcınızı açmadan iş arkadaşlarınızla sohbet edin.

Mac İçin Workplace Chat, Facebook’un çalışan kişiler için özel olarak hazırladığı sohbet uygulaması. Kurumsal kullanıcıların da her daim sosyal ağda kalmalarını isteyen sosyal medya devinin masaüstü platforma çıkardığı sohbet uygulaması beta aşamasında ve sadece belli sayıda işletmenin kullanımına açık.

Workplace Chat’in web sitesine oldukça benzeyen arayüzle bizleri karşılayan Mac İçin Facebook Workplace Chat’te klasik olarak iş arkadaşlarınızla fotoğraf ve yazı paylaşabiliyor, GIF ve  emoji gönderebiliyorsunuz. Sol panelde iş arkadaşlarınız listelenirken orta bölmede paylaşımlar, sağ tarafta da bildirimleriniz yer alıyor. Bildirim demişken her zaman olduğu gibi iş arkadaşlarınız paylaşımda bulunduğunda masaüstünüzün köşesinde anında görüyorsunuz.

Kısıtlı da olsa ekran paylaşım özelliğine sahip olan Workplace Chat’in masaüstü sürümü macOS 10.9 (Mavericks) ve üzeri işletim sistemlerinde çalışıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Facebook Messenger

    Facebook Messenger, arkadaşlarınızla sohbet edip, en son güncellemeleri takip etmenizi sağlayan pratik bir mesajlaşma programı.
  • ChitChat For Facebook

    Facebook Chat uygulamasını masaüstünüzde kullanmanıza olanak vermek için hazırlanmış, işyerinizde sıkıntı yaşamamanız için kısayol tuşu ile tüm yazışmalarınızı gizleyebileceğiniz, geliştirilmesi devam eden sohbet programı.
  • Trillian

    Trillian Windows Live Messenger, GTalk, Skype gibi anlık mesajlaşma servislerini ve Facebook, Twitter, Foursquare gibi sosyal ağları teker teker açmadan tek bir program ile yönetmenizi sağlıyor.
  • Facebook Video Sohbet

    Facebook Video Sohbet, Facebook sohbet özelliğini videolu görüşme şeklinde gerçekleştirmek için gereken uygulamadır.
  • Social For Facebook

    Facebook hesaplarınızı tarayıcıya ihtiyaç duymadan masaüstünüzde tek bir ekrandan yönetebilirsiniz.
  • Musoftware Facebook Manager

    Musoftware Facebook Manager ile tarayıcı kullanmadan kolayca Facebook mesajları gönderebilirsiniz.
  • Miranda IM

    Dünyaca ünlü WLM, AIM ve Facebook gibi servislerin tek bir programla yönetilmesini sağlayan Miranda IM ile tüm arkadaşlarınızla kolayca mesajlaşabileceksiniz.
  • Godotify

    Godotify ile Facebook arkadaşlarınızı kolayca kandırabilir ve çildeden çıkmalarını sağlayabilirsiniz.