Work Folders

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME
9.8 MB DOSYA BOYUTU

Work Folders, Microsoft tarafından geliştirilmiş olan başarılı bir dosya yönetim uygulaması.

İş dosyalarına sürekli erişim halinde olmak isteyenler için geliştirilmiş olan Work Folders uygulaması, birçok farklı özelliğiyle kullanıcılarının ilgisini çeken oldukça başarılı bir uygulama.

Microsoft tarafından geliştirilmiş olan Work Folders, Android platformundan ücretsiz bir şekilde indirilebiliyor. Aynı zamanda kullanım süreniz boyunca da uygulamaya ek olarak herhangi bir ücret ödemiyorsunuz.

Work Folders, uzaktan dosya yönetim uygulaması olarak adlandırabileceğimiz ücretsiz bir yazılım. Bu yazılım sayesinde iş belgelerinize çevrimdışı olsanız bile ulaşmanız mümkün. Bilgisayarınızda veya başka bir mobil cihazınızda bulunan herhangi bir dosyayı Work Folders ile yeniden canlandırabilirsiniz. Tabii bunu Work Folders uygulamasının kurulu olduğu her cihazda yapabilmeniz ayrı bir heyecan verici. 

Work Folders'un çalışma taktiği ise oldukça basit. Herhangi bir mail adresinizi uygulamaya tanıtıyorsunuz ve tanıttığınız adrese dosya yüklemeleri yapıyorsunuz. Yüklediğiniz bu dosyalara sizden başak kimse erişemiyor. Ama siz yine de güvenliği biraz daha arttırmak istiyorsanız Work Folders, kullanıcılarına dosyaları şifreleme imkanı da veriyor. Her türlü dosya formatını destekleyen Work Folders'u iş hayatında sürekli dosyalarla uğraşan biriyseniz mutlaka denemelisiniz.

Uğur Sağlam

Work Folders

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Work Folders uygulaması Microsoft sunucularıyla birlikte istediğiniz her yerden dosya yönetimine imkan sağlar.

Gelişen teknolojiyle birlikte artık iş dünyasında tüm dosyalar internet üzerinden paylaşılır hale geldi. Yani personeller çalışırken kağıtlar yerine internette bulunan dosyalara bakarak işlem yapıyorlar. Elektronik belgenin zamanla yaygınlaşmasını fırsat bilen Microsoft, Work Folders ismini taşıyan ve oldukça gelişmiş özelliklere sahip olan yeni bir dosya yönetim uygulaması geliştirdi.

Work Folders, iOS işletim sistemine sahip olan cihazlarınız üzerinden ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir dosya yönetim uygulaması. Bu uygulama sayesinde istediğiniz her yerden iş dosyalarınız ulaşabilir, revize edebilir veya komple silebilirsiniz. Ortak bir mail adresi aracılığıyla da diğer iş arkadaşlarınıza dosya göndermeye imkan sağlayan Work Folders, oldukça başarılı bir performans sunuyor.

Work Folders uygulaması aynı zamanda gizli kalmasını istediğiniz dosyaları şifreleme seçeneğine de sahip. Yani rakamlardan oluşan şifreniz ile özel dosyalarınıza sadece siz erişim sağlayabileceksiniz. Birçok dosya formatını açmayı ve saklamayı destekleyen Work Folders, belgelerle uğraşanları ve elektronik ortamdaki dosyalarına her an ulaşabilmeyi isteyenlerin ilk tercihi olma yolunda ilerliyor. Dilerseniz hemen şimdi Work Folders'u ücretsiz olarak indirip deneyebilirsiniz.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shift Work Schedule

    Shift Work Schedule, Android cihazlarınız için geliştirilmiş çalışma takvimi uygulamasıdır.
  • Google Yönetici Paneli

    Google Yönetici Paneli uygulamasıyla Google for Work hesabınızı kolaylıkla yönetebilirsiniz.
  • B-Folders Password Manager

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir parola yöneticisi uygulamasıdır.
  • Android for Work App

    Android for Work App uygulaması sayesinde mobil cihazınızdaki kişisel ve iş verilerinizi birbirinden ayırabiliyorsunuz.
  • Facebook Workplace

    Facebook Workplace (Facebook at Work), işletmelere özel sosyal ağ uygulaması.
  • Facebook Workplace Chat

    Work Chat uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan iş arkadaşlarınızla kolayca iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Moto Display

    Moto Display uygulamasıyla cihazınızı uyandırmadan zamanı ve bildirimleri görüntüleyebilirsiniz.
  • ApowerManager

    Akıllı cihazlarınızda size kolaylık sağlayacak birçok aracı ApowerManager uygulamasında bulabilirsiniz.