World at Arms

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6,390 TOPLAM İNDİRME
201.4 MB DOSYA BOYUTU

World at Arms gerçekçi bir savaş simülasyonudur

World at Arms sunduğu gerçekçilik ile hoşunuza gidecek, sizi modern bir dünya savaşına konuk edecek olan ve Windows 8.1 işletim sistemlerine sahip bilgisayarlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

World at Arms'ta dünyanın en büyük komutanı olmak için yola çıkıyoruz. Oyunda herşey KRA kuvvetlerinin anavatanımızın topraklarını işgal etmek için saldırıya geçmesiyle başlıyor. KRA kuvvvetleri dört bir yandan saldırırken şehirlerimiz birer birer düşmekte ve zaman ilerledikçe durum daha da vahim bir hal almaktadır. Bu nedenle en kısa süre içerisinde birliklerimizi toplamalı, ordumuzun başına geçmeli ve işgal kuvvetlerini geri püskürtmeliyiz.

World at Arms bize hem hava, hem kara, hem de deniz kuvvetlerimizi kullanarak topyekün savaşlara katılma imkanı veriyor. Oyunu tek kişilik senaryo modunda oynayabileceğimiz gibi çok oyunculu modda diğer oyuncularla da oynayabiliyoruz. Dilersek ittifaklar kurabiliyor, dilersek de diğer oyunculara karşı mücadele ederek kaynaklarını çalabiliyoruz.

World at Arms grafik olacak tatmin edici bir kalite sunuyor. Oyun kaliteli animasyonlar, gerçekçi görünüme sahip üniteler ve binalarla süslenmiştir. Oynanış da oldukça heyecanlı. Oyunda kaynak topladıkça birliklerimizi geliştirebiliyor ve daha güçlü hale getirebiliyoruz.

World at Arms eğer strateji oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

World at Arms

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6,003 TOPLAM İNDİRME
3.8 MB DOSYA BOYUTU

Android World at Arms oyunuyla en iyi askeri stratejinizi yaparak düşmanlarınızı yok etmeye hazırlanın!

Gameloft imzasını taşıyan World at Arms oyunuyla askeri stratejiler geliştirirek düşmanlarınızı yok etmeniz gerek. Çevrimiçi ve çevrimdışı oyun moduyla gerçek rakiplerinizle savaşacabileceğiniz gibi cihaza karşıda mücadele edebilirsiniz.

Birçok askeri silah ve ekipmanı bulabileceğiniz World at Arms ücretsiz olması oyun içi ekipman satın alma sistemini bünyesinde barındırıyor. Para kazanmak için çeşitli binalar yapabilirsiniz. Tabi ki sadece paraya sahip olmanız yeterli bir etken değil bunun yanında elektriğe gereksinim duyuyorsunuz.

Bölgenizden geçen tank veya uçak gibi askeri araçlardanda vergi alarak kazançlarınızı artırıp gücünüze güç katın.

Android World at Arms Özellikleri

  • Çoklu dokunma desteği
  • Oyun içi ekipman satın alma
  • Multiplayer
  • Facebook veya Gameloft girişi
Şükrü Erdem ÇETİNER

World at Arms

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
982 TOPLAM İNDİRME
45.2 MB DOSYA BOYUTU

iOS için geliştirilen ve strateji tabanlı bir oyun olan World at Arms yapımı, dünyanın her tarafından oyuncuya ev sahipliği yapıyor. İster savaşın isterseniz beraber olup, dünyaya karşı gelin.

Gameloft tarafından geliştirilen bir strateji oyunu olan World at Arms yapımı Amerika Birleşik Devletleri’nin saldırı altına alınmasını ve bizim onu kurtarmamızı konu alıyor. Hem düşmanlara karşı savaşmak hem de devleti yeniden yapılandırmak zorunda olduğumuz oyunda, dünyanın her tarafından oyuncu ile karşılaşabiliyoruz. Bu oyuncular ile ister düşman olup savaşabilir isterseniz ittifak kurup daha hızlı ve büyük bir devlet kurabilirsiniz.

World at Arms oyununda devleti kurtarmak için savaşırken havada ve karada karışık olarak çatışma sağlanabiliyor. Savaşın yanında sosyal, kültürel ve ekonomik yönün de sizin elinizde bulunduğu oyunda, gerekli bütçeyi ayarlayamazsanız yenilgi sizi bekliyor. Oyunda ilerlemek ve galibiyet elde etmek için yapmanız gereken 75 görev bulunuyor. Oyun içerisinde görev yaparken veya savaşırken sosyal ağlar üzerinden arkadaşınız ile iletişim kurabiliyor ve gerekli araç gereçleri ödünç alabiliyorsunuz.

Oyun sisteminin ve gidişatının gayet iyi olduğu World at Arms oyununda, grafikler ve yapı animasyonları yüksek seviyede güzel. Savaş esnasında oluşan aksiyonunu, kontrol paneli ile idare edilmesi beklenmedik derecede kolay uygulanmış. Oyunun başlamadan önce güncelleme yapması ise sinir bozucu bir durumken, oyunun ücretsiz olması tüm eksileri götürüyor.

Mustafa Şevki Coşar

World at Arms

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,974 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

World at Arms, yüksek kalitede grafik ve sesler sunan ücretsiz bir modern savaş stratejisi oyunudur.

World at Arms, geliştiriciliğini Gameloft’un üstlendiği tamamen ücretsiz oynanabilen modern savaş stratejisi oyunudur. Yüksek kalitede grafikleri ve şaşırtan animasyonların yanı sıra gerçeğini aratmayan ünite ve binalarla atmosferi içinizde hissedin. Belalı KRA’nın kuvvetlerini püskürtmeye hazır mısın?

Strateji türündeki en popüler oyunlar arasında gösterilen World at Arms oyununda ABD’ye saldırarak tüm dünyayı kontrol altına almaya çalışan KRA kuvvetleri karşısında ulusu kurtarma mücadelesi vereceksiniz. Gerek hava, gerek kara, gerekse de denizin derinliklerinde çatışmalarda girdiğiniz oyunda dünyanın dört bir tarafından gelen oyunculara karşı savaşabilir veya birlik olup gücünüze güç katabilirsiniz, seçim sizin.

İster tek başınıza isterseniz de dünya genelindeki savaşçılar ile hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz strateji oyununda çöl, şehir, kar, su altı gibi pekçok bölge yer alıyor. Sosyal özelliklerden faydalanarak diğer oyuncularla savaş planı hakkında sohbet edebilir, güçlerinizi birleştirmek adına klik oluşturabilir veya bir kliğe katılabilirsiniz.

Harika grafikleri ve etkileyici animasyonların yanı sıra sosyal ağ entegrasyonu ile de dikkat çeken World at Arms, savaş stratejisi oyun türünden hoşlananların kesinlikle denemesi gereken bir oyun.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call of Duty: World at War Türkçe Yama

    Ücretsiz olarak sunduğumuz bu Türkçe yama paketini indirerek Call of Duty World At War'u Türkçe oynayabilirsiniz.
  • Call of Duty 5 World at War Save Dosyası

    Call of Duty World at War için kullanabileceğiniz bu save dosyası ile oyunu tamamen bitirmiş olacaksınız ve dilediğiniz bölümü oynayabileceksiniz.
  • FNaF World

    FNaF World, Five Nights at Freddy's'teki kahramanların başrolde olduğu bir rol yapma oyunudur
  • Universe At War Demo

    3 farklı uzaylı ırkının Dünya üzerindeki savaşlarını konu alan gerçek zamanlı strateji oyunlarının en iyilerinden birisi olmaya aday Universe at War: Earth Assault'un demosu ile oyuna kısa bir bakış atabilirsiniz. Birbirinden farklı sila
  • At Zarını Kur Şehrini

    At Zarını Kur Şehrini ile masa oyunları keyfini internette yaşayabilirsiniz.
  • World of Castles

    World of Castles bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Combat Arms: Reloaded

    Combat Arms tamamen ücretsiz oynanabilen çok oyunculu çevrimiçi bir oyundur.
  • Old World

    Old World kaliteli grafikleri ve zengin içeriği ile Windows oyuncularına rekabet dolu bir atmosfer sunacak.