World of Tennis: Roaring '20s

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
817 TOPLAM İNDİRME
357.19 MB DOSYA BOYUTU

Düşük donanımlı Windows 10 PC'ler için en iyi ücretsiz tenis oyunu

World of Tennis: Roaring ‘20s, Android, iOS ve Windows cihazlarda oynanabilen AAA kalitesinde tek tenis oyunu.

Windows 10 PC veya Windows 10 Mobile sistemli akıllı telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz tek oyunculu modla çok oyunculu (multiplayer) modu bir arada sunan en kaliteli grafik ve oynanışa sahip tenis oyunu diyebilirim.

Düşük donanımlı Windows 10 PC’lerde oynanabilecek en iyi ücretsiz tenis oyunu olduğunu düşündüğüm World of Tennis: Roaring ‘20s, tenisin altın çağı olarak kabul edilen 1920’li yıllara götürerek nostalji yaşatıyor. Kadın ve erkek tenis oyuncularını dönemin kıyafetleriyle görüyoruz ancak tenis kortları ve çevre günümüzü yansıtıyor. Oyuncuların hareketleri, atışlar, top fiziği her şey mükemmel. Kontroller olabildiğince basitleştirilmiş. Oynanışa geçecek olursam; Tek oyunculu modda yapay zekaya karşı maç yapıyor, online gerçek oyunculara karşı lig ve turnuva mücadelesine giriyorsunuz. Antrenman modu da var.

World of Tennis: Roaring ‘20s Özellikleri:

  • Hassas oynanış sunan kaydırma ve dokunma kontrolleri
  • Gerçek top ve şut fizikleriyle gerçekçi üç boyutlu tenis oynanışı
  • Lig, turnuva ve antrenman maçlarında gecikmesiz oynama
  • Gerçek oyuncu gibi oynayan yapay zeka
  • Seçilebilir 7 tenis oyuncusu
  • Özel kulüpler, ödüller, global sıralama

Erkan Calp

World of Tennis: Roaring '20s

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
98 MB DOSYA BOYUTU

Tenisin altın çağı 1920'lere gidiyoruz.

World of Tennis: Roaring ‘20s, tenisin altın çağı olduğu söylenen 1920’lere götürüyor. Android telefonunuzda spor oyunlarına yer veriyor, basit kontrollerle eğlenceli oynanış sunan tenis oyunlarını oynamayı seviyorsanız, tavsiye ederim. Grafikler şahane, animasyonlar etkileyici. Üstelik indirmesi de oynaması da ücretsiz!

1920’lere götüren tek mobil spor oyunu olarak öne çıkan World of Tennis: Roaring ‘20s, tenis oynamaya müsait olmadığını düşüneceğiniz kıyafetler giymiş tenis oyuncularını karşınıza çıkarıyor. Erkek tenis oyuncuları olabildiğince yakışıklı, kadın tenis oyuncuları da olabildiğince kapalı şekilde kortta performanslarını sergiliyor. Oyuncuların kıyafetleri kadar kortlar da etkileyici. Oynanış tarafında da oyuncu hareketlerinin, top ve şut fiziklerinin çok başarılı olduğunu belirtmek gerek. Kaydırma ve dokunmaya dayalı kontrol sistemiyle oyuncuları rahatlıkla kontrol edebiliyor, gerek atış yaparken gerekse de karşılarken zorlanmıyorsunuz.

Günümüzde ilginç gelebilecek kıyafetlerle 7 tenis oyuncusunu karşımıza çıkaran World of Tennis’de gerek tek başınıza gerekse de multiplayer modda birçok oyun seçeneği sizi bekliyor. Lig ve turnuvalara katılmadan yapay zekaya karşı pratik yapmanızı tavsiye ederim. Yapay zeka demişken yapay zeka oynanış stilinize göre hareket ediyor; dolayısıyla gerçek bir insana karşı maç yapıyor gibi hissediyorsunuz.

Erkan Calp

World of Tennis: Roaring '20s

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
224.3 MB DOSYA BOYUTU

Tenisin altın çağı 1920'li yıllara gidiyoruz.

World of Tennis: Roaring ‘20s, ister yapay zekaya karşı isterseniz de gerçek oyuncularla maç yapabildiğiniz mobil tenis oyunu.

Adından da anlayacağınız üzere tenisin altın çağı 1920’li yıllara götürüyor. Yüksek kalitede grafikler, etkileyici animasyonlar, top ve atış fizikleri ile mobil platformdaki AAA kalitesindeki tenis oyunları arasında.

iOS tarafında da ücretsiz indirilebilir olmasıyla şaşırtan tenis oyununda 1920’lere gidiyoruz. Erkek ve kadın tenis oyuncuları günümüz tarzından çok uzak, klasik tarzda giyinmiş olarak karşımıza çıkıyor. Basit kaydırma ve dokunmaya dayalı kontrol sistemiyle iPhone’da da iPad’de de keyifi oynanış sunan tenis oyunu, tek oyunculu modda yapay zekaya karşı, çok oyunculu (multiplayer) modda gerçek insanlara karşı maç yapma (lig ve turnuvalar da var) izni veriyor. Dilerseniz yapay zekaya karşı pratik yaparak kendinizi geliştirebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tennis World Tour

    Tennis World Tour, Steam üzerinden edinilebilen bir spor oyunudur.
  • Tennis Pro 3D

    Tennis Pro 3D, dokunmatik ekranlı ve klasik Windows 8.1 cihazlarda oynanabilen ücretsiz bir tenis oyunu.
  • Tennis Titans

    Bilgisayarınız başında eğlenceli saatler geçirmenize yardımcı olacak eğlenceli bir tenis oyunu.
  • Table Tennis Pro

    Mükemmel Bir Masa Tenesi Oyunu
  • World of Soccer Online

    World of Soccer Online oldukça keyifli bir online futbol oyunudur
  • World Wide Soccer

    World Wide Soccer, Sensible Soccer ve Kick Off'a benzerliğiyle öne çıkan ücretsiz ve ufak boyutlu futbol oyunu.
  • eFootball 2022

    PES'in yerini eFootball 2022, eFootball World, yeni maç modları, online etkinlikler ve fazlasıyla PC, konsol ve mobil platformda!
  • WWE 2K24

    Her zamankinden daha da iyi bir şekilde karşımıza çıkan WWE 2K24'ü indirin ve 2K Showcase of the Immortals sayesinde WrestleMania'nın en güzel anlarını tekrar deneyimleyin.