World Poker Club

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
724 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir poker oyunudur.

World Poker Club, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir Texas Holdem Poker oyunudur. Oyunun Türkçe desteği olması ise bizim için çok önemli bir özellik diyebilirim, çünkü zaten anlaşılması zor bir oyun.

Mobil cihazlar için geliştirilmiş pek çok poker oyunu olduğunu biliyoruz fakat sürekli olarak yenileri geliştiriliyor. Çünkü gerçekten sevilen ve hiç bir zaman popülerliğini kaybetmeyecek oyunlardan birisi poker.

Crazy Panda firması da bunu farketmiş olacak ki çok şık ve çok hoş görünümlü bir poker oyununu marketlerde kullanıcıların beğenisine sunmuş. Kullanıcılar da beğenmiş zira 5 milyona yakın indirilme sayısına sahip.

World Poker Club'ın en önemli özelliği çevrimiçi poker oynamanıza olanak tanıması diyebilirim. Ayrıca oyunda sadece Texas Holdem değil aynı zamanda Omaha adlı bir diğer poker çeşidi de bulunuyor.

Oyunda elbette bir poker oyununda olması gereken şeylerden birisi yani haftalık turnuvalar bulunuyor. Bununla birlikte anında katılabileceğiniz anlık turnuvalar da mevcut. Oyuna Facebook hesabınızla giriş yaparak oynamaya başlayabiliyorsunuz.

Ayrıca oyunda yine sürekli olarak ücretsiz poker fişleri, bonuslar, ödüller de sizleri bekliyor. Oyunun güzel özelliklerinden bir tanesi de farklı farklı odalarda poker oynadıkça koleksiyon öğelerini toplayıp tamamlama şansına sahip olmanız. Daha sonra bu öğeleri oyun parası ile değiş tokuş yapabiliyorsunuz.

Gerçekten şık ve hoş görünen arayüzü ile de dikkat çeken bu poker oyununu, meraklılarına tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

World Poker Club

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
127 TOPLAM İNDİRME
48.1 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir poker oyunudur.

World Poker Club, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir poker oyunudur. Oyunda sadece çok bilinen Texas Holdem poker oyunu değil bununla birlikte çok fazla adı duyulmamış bir diğer poker oyunu çeşidi olan Pmaha da bulunuyor.

Biliyorsunuz şu anda mobil cihazlarda olsun bilgisayarlarda olsun tercih edebileceğiniz pek çok poker oyunu var, bu sebeple poker oyunları hiç bir zaman popülerliğini kaybetmiyor diyebilirim. World Poker Club da onların arasındaki yerini aldı.

Özellikle Türkçe desteği olması bence en önemli özelliklerinden birisi olan World Poker Club ile çevrimiçi bir şekilde dünyanın her yerinden diğer oyunculara karşı poker oynama şansına sahipsiniz.

5 milyona yakın indirilme sayısıyla da dikkat çeken oyun gerçekten şık ve göze hoş görünen tasarımı ile dikkat çekiyor. Oyun ücretsiz fakat eğer isterseniz oyun içi satın almadan fiş paketleri satın alabiliyorsunuz.

Oyunun değişik özelliklerinden bir tanesi, farklı masalarda oynadıkça çeşitli koleksiyon öğelerini toplama ve tamamlama şansına sahip olmanız diyebilirim. Bu da oyuna bir çeşit amaç hissi katıyor. Ardından bu öğeleri oyun fişi ile de değiştirebiliyorsunuz.

Yine oyunda anlık turnuvalar ile haftalık turnuvalar bulunuyor. Ayrıca sürekli olarak bonus fişler ve çeşitli ödüller de oyunda sizleri bekliyor. Oyunu oynamak için tek yapmanız gereken indirdikten sonra Facebook hesabınızla bağlanmak.

Eğer siz de kendinizi şanslı hissediyorsanız bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World Series of Poker

    World Series of Poker, profesyonel olarak online poker oynamak isteyenler için geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir Android poker oyunu.
  • Poker Türkiye

    Poker Türkiye, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir kart oyunudur.
  • PokerStars Poker

    PokerStars Poker, Android mobil cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak poker oynayabileceğiniz başarılı bir online poker oyunu.
  • Texas Poker

    Texas Poker, diğer poker oyunlarına göre daha farklı ve eğlenceli olan ücretsiz ve online Android poker oyunu.
  • Poker Extra

    Poker Extra, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz ve çevirimiçi bir poker oyunudur.
  • Live Hold'em Poker Pro

    Live Hold'em Poker Pro, Android platformundaki en iyi Texas Hold'em Poker uygulamalarından biri olarak milyonlarca oyuncu ile birlikte Poker oynama imkanı sunuyor.
  • Appeak Poker

    Appeak Poker, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde online olarak poker oynayıp eğlenmenizi sağlayan ücretsiz bir Texas Holdem Poker oyunu.
  • Full Tilt Poker

    Full Tilt Poker, Android mobil cihazlar için özel olarak tasarlanan ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir Android poker oyunu.