World Zombination

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

World Zombination, ister dünyayı yok edebileceğiniz isterseniz de hayatta kalan son insanlar ile zombilere karşı savaşacağınız bir online strateji oyunu.

World Zombination, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde online olarak ücret ödemeden oynayabileceğiniz başarılı, heyecanlı ve eğlenceli bir strateji oyunu. Zombiler ve hayatta kalan son insanlar olmak üzere 2 farklı ana gruptan oluşan karakterlerden bir tarafı seçmek zorundasınız. Eğer zombi olmayı tercih ederseni amacınız dünyayı yok etmek. Eğer hayatta kalan son insanlardan olmayı tercih ederseniz, zombilerin saldırısına karşı savunma yapmanız gerekiyor.

Taraf seçiminizi yaptıktan sonra hemen başlayacağınız oyunda hem zombi istilası hem de zombilere karşı direniş var. Siz bu tarafın ne tarafında olmak istiyorsanız o şekilde dahil oluyorsunuz.

Gerçek zamanlı bir strateji oyun olan World Zombination'ın iPhone ve iPad versiyonu daha önce çıkmıştı. Şimdi de Android platformuna gelen oyunun gerçekten etkileyici ve başarılı olduğunu söyleyebilirim. Arkadaşlarınız ile birlikte ya da onlara karşı oynayabileceğiniz oyunda binlerce online oyuncu daha bulunuyor. Bu oyuncular ile savaşlara girerek kendi ekibinizi galip getirmenin yollarını bulmanız gerekiyor.

Her iki takımında yeni birimler edinerek, seviye atlattırıp daha güçlü birimlere sahip olmaya çalışacağı oyun tam bir strateji savaşı olması dışında, aynı zamanda savaş oyunu özelliği de göstermesini sağlıyor. Oynarken kendinizi fazla kaptırıp dünya üzerinden kısa sürlei kopabilirsiniz. Çünkü oyunun oynanaışı gerçekten heyecanlı ve takip gerektiriyor.

Birlik (klan) kurabileceğiniz oyunun tekli oyun modunda 50 farklı görev bulunuyor. Düzenli olarak yeni haritaların, düşman türlerinin ve objelerin eklendiği oyunu Android mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

World Zombination

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
123 TOPLAM İNDİRME

World Zombination, iOS cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz kaliteli bir MMO oyunu.

World Zombination hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz keyifli bir MMO oyunu olarak tanımlanabilir. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda ister zombilerin kontrolünü alarak dünyayı yok ediyoruz ya da son kalan insanların kontrolünü alarak zombilere karşı koymaya çalışıyoruz.

Hem insanların hem de zombilerin kendilerine özgü birimleri var ve bölümleri geçtikçe yenileri açılıyor. Elbette açıldıkları gibi tam performans sergilemiyorlar. Bu birimleri eğitmek ve güçlendirmek tamamen bizim elimizde.

Oyunda şayet zombileri seçersek tek amacımız dünyayı yok etmek. Eğer insanları seçersek birimleri stratejik bir şekilde yerleştirerek savunduğumuz şehirlere zombileri sokmamaya çalışıyoruz. İnsanları seçince sürekli olarak saldıran zombi gruplarını karşıladığımız için sanki bir kule savunma oyunu oynuyormuş hissine kapılıyoruz.

Dikkat çeken özellikler;

  • 50 farklı güçlendirilebilir birime sahibiz
  • Dinamik bölüm tasarımları arasında sürekli yeni bir şeyler keşfediyoruz
  • Arkadaşlarımızla bir araya gelerek kendi klanlarımızı kurabiliyoruz
  • 50 tekli oyuncu görevinde mücadele edebiliyoruz
  • Gerçek zamanlı olarak diğer oyuncularla da mücadele edebiliyoruz

Gerçek zamanlı strateji ve savaş oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız ve bu kategoride deneyebileceğiniz kaliteli bir oyun arayışındaysanız World Zombination'ı mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World of Water APK

    Su altı dünyasına giriş yaptığınız World of Water APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz strateji oyunları arasında yer alıyor.
  • CATAN - World Explorers

    CATAN - World Explorers Android İndir: Niantic'in yeni Pokemon GO gibi konum bazlı strateji oyunu
  • World Conqueror 4

    World Conqueror 4, Android telefon ve tabletler için geliştirilmiş kaliteli strateji oyunlarından bir tanesidir.
  • Jurassic World APK

    Jurassic World APK, dinozorları yetiştirip savaştırabildiğimiz bir Android strateji oyunudur. Jurassic World The Game, filmden uyarlama mobil oyunlar arasında.
  • World War Doh

    World War Doh Android oyununda ordu kurup rakiplerinize hükmediyorsunuz.
  • James Bond: World of Espionage

    James Bond: World of Espionage mobil cihazlarınızda oynayabileleğiniz bir strateji oyunudur
  • Alliance Wars: World Domination

    Alliance Wars: World Domination, Android cihazlar için geliştirilen bir mmo tabanlı strateji oyunudur.
  • World Conqueror 3 APK

    World Conqueror 3 APK, İkinci Dünya Savaşı döneminde geçen taktiksel bir savaş oyunudur.