World's Hardest Escape Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur.

World's Hardest Escape Game, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir odadan kaçış oyunudur. İsmiyle dünyanın en zor kaçış oyunu olduğunu iddia etse de gerçekte tam olarak öyle değil.

Fakat bu oyunun başarılı olmadığı anlamına gelmiyor. Odadan kaçış oyunları söz konusu olduğunda belli bir sınır olması gerekiyor ve bu sınır da ne çok kolay ne çok zor olması gerekiyor. World's Hardest Escape Game dünyanın en zor kaçış oyunu olduğunu iddia etmesine rağmen bence tam bu sınırın üzerinde olduğu için çok başarılı.

Sizi zorlayacak fakat çok da başınızı ağrıtmayacak bulmacalar içeriyor. Bir bulmacayı çözmek için kağıt ve kaleme ihtiyaç duyabiliyorsunuz fakat genellikle çözümünün nasıl olduğunu araştırmak zorunda kalmıyorsunuz. Fakat aynı zamanda hemen bulabileceğiniz kadar da kolay bulmacalar içermiyor.

Oyunda 20 adet farklı mekan var ve bu da size saatler boyu eğlence sunacağı anlamına geliyor. Fakat oyun o kadar güzel ki 20 bölümün nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bu da size yeterli gelmiyor. Bu yüzden bölüm sayısının az olduğunu söyleyebilirim.
Grafikleri ile de başarılı diyebileceğim oyun, kullanıcı deneyimi açısından da kolay kontrolleri ve kullanıcı dostu arayüzü ile iyi bir iş başarmış. Genel olarak güzel bir oyun olan

Hardest Escape Game'i kaçış oyunu meraklılarına tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

World's Hardest Escape Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
75.4 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur.

World's Hardest Escape Game, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir odadan kaçış oyunudur. Genel olarak başarılı bir oyun olan World's Hardest Escape Game size saatler dolusu eğlence sunuyor.

İsminden de anlayabileceğiniz gibi dünyanın en zor kaçış oyunu olduğunu iddia ediyor olsa da bence tam olarak öyle değil ve bu da aslında onu daha güzel yapmış. Çünkü beceremeyeceğiniz kadar zor bulmacar olduğu zaman odadan kaçış oyunları eğlenceli olmuyor aksine bir işkenceye dönüşüyor.

Bu yüzden de ne çok zor ne de çok kolay sınırının tam ortasında olan oyunlar çok daha eğlenceli oluyor. İsminin aksine bu oyun da bu tanıma uyan oyunlardan bir tanesi. Sizi zorlayacak ve aklınızı çalıştırmanızı sağlayacak bulmacalar içeriyor fakat aynı zamanda bu bulmacaları çözmek için kafanızı duvarlara vurmak zorunda kalmıyorsunuz.

Oyunun grafikleri de gerçekçi mekanlar olması açısından gayet güzel diyebilirim. Yine oyunun kontrolleri ve kullanıcı arayüzü de yine gayet başarılı. Oyunda 20 adet bölüm yani 20 farklı mekan bulunuyor. Bu da size bir kaç saatlik eğlence sunuyor. Fakat bittikten sonra bu bölümler size yetmiyor diyebilirim.

Genel olarak güzel bir odadan kaçış oyunu olan Hardest Escape Game'i kaçış oyunu meraklılarına tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World's Hardest Game

    Android mobil cihazınızı elinizden düşüremeyeceksiniz. Çünkü, 'Dünyanın En Zor Oyunu' bağımlılık yapacak derecede heyecanlı ve sürükleyici bir oyun.
  • World's Hardest Platformer 2

    Zor oyunları seven insanların bile sabrını zorlamaya aday olan World's Hardest Platformer 2, birbirinden zor 200 bölümle sizi çıldırtabilir.
  • NIMBLE BIRDS: Crazy Hardest Game

    NIMBLE BIRDS: Crazy Hardest Game, Android akıllı telefonlarınız ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Escape Game: Hakone

    Escape Game: Hakone oyununda türlü bulmacaları çözerek odadan kaçmaya çalışıyorsunuz
  • Hardest Game Ever 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Traffic Escape APK

    3D bulmaca oyunu olan Traffic Escape APK'da, mantığınızı kullanarak arabaları hareket ettirin ve seviyeleri bitirin.
  • Paranormal House Escape

    Paranormal House Escape mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku - bulmaca oyunudur
  • Escape the Hellevator!

    Escape the Hellevator! tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz kaliteli bir bulmaca oyunudur.