WRIO Keyboard

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

WRIO Keyboard, yazma hızını yüzde 70'e kadar artırılabilen modern klavye uygulaması.

WRIO Keyboard, Android telefonunuzun varsayılan klavyesinde yazmakta zorluk çekiyorsanız deneyebileceğiniz üçüncü parti klavye uygulamaları arasında. Geliştiriciye göre yazma hızını yüzde 70’e kadar artırabilen klavye alıştığımızın dışında bir tuş dizilimiyle geliyor.

Telefonunuzda fazla mesajlaşan bir kullanıcı iseniz kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm bir klavye uygulaması Wrio Keyboard. Petek stili tuş dizilimiyle diğer klavyelerden farklı bir deneyim sunan klavye, kullandıkça akıllanıyor; yazdıklarınızı hafızasına alarak öneriler sunuyor ve otomatik düzeltmelerle kelimeyi baştan yazarak zaman kaybı yaşamanızı engelliyor. Klavyenin diğer bir özelliği de özel karakterlere geçerken ve büyük – küçük harf geçişi yaparken sadece kaydırma hareketiyle dilediğinizi hızlıca yazmanızı sağlaması.

Mesajlaşma uygulamalarının vazgeçilmezlerinden emoji desteği de sunan (1000’den fazla rengarenk emoji) klavyenin tek kötü yanı tahmin edeceğiniz üzere Türkçe dil desteği sunmaması. Geliştiricinin notlarına göre yakında eklenmesi muhtemel ancak şu an için olmadığını belirteyim.

Erkan Calp

WRIO Keyboard

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

WRIO Keyboard, iPhone için tasarlanmış yazma hızını yüzde 70'e kadar artıran klavye uygulaması.

WRIO Keyboard, iPhone’un kullanışsız klavyesi yerine geçip yazma hızınızı yüzde 70’e kadar artırılabilen üçüncü parti klavye uygulaması. Tuş dizilimiyle, önerileriyle, kısayollarıyla benzerlerinden farklı olduğunu gösteren klavye, 1000’den fazla emoji sunuyor.

iPhone için tasarlanmış yüzlerce klavye uygulamasından biri olan Wrio Keyboard, alıştığımızın dışında tuş dizilimine sahip. Petek tuşlar özellikle kalın parmaklara sahipseniz daha az hata ile yazmanızı sağlıyor. Standart klavyeden daha fazla yer kaplayan klavyenin tek özelliği tuş dizilimi değil. Klavye yazdıklarınızı sürekli olarak takip ederek sıklıkla kullandığınız kelimelerde öneride bulunuyor ve hangi dilde yazarsanız yazın geçiş yapmadan yazabilmenin yanı sıra yanlış yazdığınız kelime otomatik olarak düzeltiliyor.

Kaydırma hareketlerini de destekleyen klavyenin iOS sürümü ilginç olarak Türkçe dil desteğiyle geliyor ve Android sürümünden daha ucuz. iPhone’unuzun klavyesiyle aranız iyi değilse tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Samsung Keyboard

    Samsung Keyboard, Android telefon ve tabletinize ücretsiz indirip kullanabileceğiniz Türkçe klavye uygulaması.
  • ai.type keyboard

    ai.type keyboard hem akıllı hem de görünümünü kişiselleştirebileceğiniz bir klavye uygulamasıdır
  • AKA Keyboard

    AKA Keyboard uygulamasıyla yazı yazma hızınızı artırabilir ve daha kişisel bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • Hub Keyboard

    Hub Keyboard, işlerinizi hızlandıracak yeni ve güçlü bir Android klavye uygulaması.
  • Minuum Keyboard Free

    Minuum Keyboard Free uygulaması ile tüm Android cihazlarda en hızlı ve kolay şekilde yazılarınızı yazabilirsiniz.
  • Android L Keyboard

    Android L Keyboard uygulaması ile Android L'de kullanılan klavyeyi eski Android cihazınızda kullanabilirsiniz.
  • Flash Keyboard

    Flash Keyboard, birbirinden güzel emojiler ile birlikte yeni bir klavye kullanmak isteyen Android kullanıcılarına hitap eden bir klavye uygulaması.
  • Microsoft Swiftkey AI Keyboard

    Microsoft Swiftkey AI Keyboard, telefon klavyenizi istediğiniz şekilde özelleştirebildiğiniz ve ayrıca yazım yanlışlarınızı düzeltebileceğiniz, bir akıllı klavye uygulamasıdır.