Wunderlist Beta

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Wunderlist Beta, bulut tabanlı görev yönetim uygulamasıdır.

Wunderlist, çapraz platform destekli popüler görev yönetim uygulamasıdır. Yapılacaklar listesi hazırlama, listeleri paylaşma, hatırlatıcı ve zaman ayarlama dosya ekleme Wunderlist ile yapabileceklerinizin bazıları.

Wunderlist Beta, Windows 8 için özel hazırlanmış arayüz ile geliyor. Uygulama bulut tabanlı çalıştığından ilk açtığınızda giriş yapma ekranı ile karşılaşıyorsunuz. Wunderlist’i ilk defa kullanacaksınız uygulamadan ayrılmadan üyeliğiniz oluşturabilir, Wunderlist hesabınız varsa giriş yapıp uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Uygulamanın ana ekranı 3 bölümden oluşmaktadır. Sol bölümden hazırladığınız listeleri görebilir, paylaştığınız listelerde değişiklik yapılıp yapılmadığını takip edebilir, fazla sayıda liste hazırladıysanız arama kutusunu kullanarak aradığınız listeye daha çabuk ulaşabilirsiniz. En alta konumlandırılmış “+” simgesine dokunarak listelerinize isim verebilirsiniz. Orta bölümden listelerinizi yönetebilirsiniz. Sağ bölümden listelerinize hatırlatıcı, not, dosya ekleyebilirsiniz. Ayrıca arka plandaki resmi beğenmediyseniz Ayarlar – Background yolunu izleyerek arka planı değiştirebilirsiniz.

Hazırladığınız listeleri gerçek zamanlı olarak senkronize eden uygulama henüz beta aşamasında olduğundan birtakım sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bulduğunuz sorunlar için beta@6wunderkinder.com adresine e-posta gönderebilir, uygulamanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Erkan Calp

Wunderlist Beta

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Wunderlist Beta, sadece Windows Phone 8.1'li cihazlarla uyumlu iş listesi uygulamasıdır.

Wunderlist, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bulut tabanlı görev yönetim uygulamasıdır. Pro sürümünde sınırsız görev seçme, istenilen boyutta dosya ekleme, arka plan resimleri ve çok daha fazlasını sunan uygulamanın en yeni özelliklerini herkesten denemek istiyorsanız Beta sürümünü kesinlikle edinmelisiniz.

Mobil kullanıcıların sık kullandıkları uygulamalardan biri olan Wunderlist’in 3. sürümü Windows Phone platformuna yakışır sade ve son derece modern arayüz ile gelmektedir. Yeniden tasarlanmış ve daha hızlı kullanım sunan arayüzün yanı sıra listeleri gerçek zamanlı olarak senkronize etme, yapılacaklarını listesini paylaşma, yorum ekleme, listeleri herkese açık olarak ayarlama gibi ek özellikler içermektedir.

Eğer Windows Phone 8.1’li akıllı telefon sahibi iseniz Wunderlist’in Beta sürümünü yükleyerek test edenler sınıfına katılabilir, geri bildirimde bulunarak uygulamanın geliştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wunderlist

    Basit bir yapılacaklar listesi oluşturmak istediğinizde size vazgeçemeyeceğiniz güzellikte bir arayüz ve özellikler sunan ücretsiz bir servistir.
  • Xbox One SmartGlass Beta

    Xbox One SmartGlass Beta, SmartGlass'ın tester'lar için hazırlanan özel sürümüdür.
  • Xodo

    Xodo, çapraz platform destekli pdf görüntüleme uygulamasıdır.
  • Action Note

    Action Note, Windows 10 PC'niz ve telefonunuzla senkronize kullanabileceğiniz hızlı not alma uygulaması.
  • ASUS WebStorage

    Asus'un kişisel bulut depolama çözümü Asus WebStorage'ın Windows 8 cihazlar için geliştirilmiş sürümüdür.
  • Autodesk 123D Sculpt+

    Autodesk 123D Sculpt+, Windows tablet ve bilgisayarınızda 3 boyutlu modellemeler oluşturabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • OneDrive İş

    OneDrive İş, kurumsal dosyalarınızı güvenli bir ortamda saklayan bir bulut depolama uygulamasıdır.
  • Scan

    Scan, Windows 8 tabanlı bilgisayar ve tabletinizde kullanabileceğiniz en başarılı karekod ve barkod tarayıcıdır.