X-Ray Mobile APK

ÜCRETSİZ
x
x
x
1/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Sağlık verilerinin işlenebileceği röntgen programı X-Ray Mobile APK, verilerin anında cihazlara ulaştığını iddia ediyor.

X-Ray’den gelen verileri doğrudan yönetmek için tasarlanan birçok program bulunmaktadır. Bu programlardan biri de X-Ray Mobile APK, bu program sayesinde çekilen rötgenleri cihazınıza aktarabilir ve doğrudan görebilirsiniz. 

X-Ray Mobile APK İndir

Programın basit arayüzü olması kullanışlı olduğunu gösteriyor. Ancak, programın bir röntgen çekmediğini şimdiden söyleyelim. Öyle ki bu programlar basit düzeyde doğrudan aktarılan verileri görmek için tasarlanmıştır. 

Birçok kullanıcı bu tarz programların röntgen çektiğini sanmakta olup yanılgıya düşmektedir ama böyle bir şey şu an için mobil cihazlarda mümkün değildir. X-Ray Mobile APK indirdiğinizde çekilen fotoğrafları inceleyebilir ya da uzaktan fotoğraf çekebilirsiniz. Öyle ki kendileri bu olanakları kullanıcılara tanıdığını iddia ediyor. 

Uygulama, basit arayüz ve kolay kullanım sağladığını şimdiden söyleyelim. Ancak, uygulamayı indiren kişiler, uygulamanın açılmadığını söylemektedirler. Fakat, bu tarz sorunlar güncelleme ile çözülecek gibi gözüküyor. 

Abdullah Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • X Construction Lite

    X Construction Lite, fizik kurallarını temel alan bir ray inşaatı oyunu ve Android için en başarılı oyunlardan biri.
  • Mortal Kombat APK

    Mortal Kombat APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir dövüş oyunu. En iyi dövüş oyunu Mortal Kombat Mobile APK ile telefonunuzda!
  • Rescue Ray

    Rescue Ray, dünyayı kurtarmaya çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android aksiyon oyunudur.
  • PUBG MOBILE LITE APK

    PUBG MOBILE LITE APK indir ve oyna! Düşük sistem gereksinimleri, aynı PUBG oyunu deneyimi! PUBG Mobile Lite hile karşıtı sistemiyle adil oyun sunar.
  • PUBG MOBILE APK

    PUBG Mobile güncelleme ile kalitesini artıran ücretsiz battle royale oyun. PUBG Mobile 1.8 APK indir ve milyonlarca PUBG Mobile Arcane oyuncusuyla savaş!
  • FIFA Mobile Futbol APK

    FIFA Mobile APK, mobil oyunculara gerçekçi bir futbol deneyimi sunmayı amaçlayan en popüler futbol oyunu.
  • Football Manager 2024 Mobile APK

    Birçok özelliğiyle karşımıza çıkan Football Manager 2024 Mobile APK, sadece Netflix üyelerine özel bir şekilde piyasaya sürülüyor.
  • Football Manager 2023 Mobile APK

    Football Manager 2023 Mobile APK, futbol menajerlik oyunları arasında lider konumda olan oyun en yeni sürümü ile oyuncuların karşısına geliyor.