Xara Webstyle v4.0

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12,115 TOPLAM İNDİRME
14.8 MB DOSYA BOYUTU

Hazır button setleri, bannerlar, şablonlar..

PCnet.com.tr Açıklaması : Galeri şeklindeki arayüzü ile kolay kullanım sunan WebStyle ' ı kullanarak siteniz için üzerinde istediğiniz metinleri bulunduğunu düğmeler, reklam banner ' ları hazırlayabilirsiniz. Webstyle ' ın sahip olduğu hazır butonları, çizgileri ve şablonları özelleştirerek web sitenize yerleştirebilirsiniz. Uygulama grafiklerle zenginleştirilmiş DHTML formatında menüler de oluşturabiliyor. WebStyle'ın deneme sürümündeki grafikler serbest olarak kullanılabiliyor, fakat setlerden bir çoğuna ücret ödeyerek sahip olabiliyorsunuz. Internetten imaj toplamak yada bir grafik editörü kullanarak kendi grafiklerinizi oluşturmak istemiyorsanız, bu uygulamadan faydalanabilirsiniz.
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Xara Extreme

    Harika bannerler hazırlayabileceğiniz bir program...
  • Xara 3D Maker

    Metinleri 3 boyutlu hale gietirebilmek ve istediğiniz perspektiften bakabilmek için hazırlanmış 3D yazı oluşturma programıdır.
  • Asistan v4.0

    Asistan foto, Lodos tarafından fotoğraf stüdyoları için özel olarak üretilmiş bir otomasyon paketidir.
  • Webroot Accelerate v4.0

    Accelerate, Windows ayarlarıyla oynayarak internet hızını arttırmaya çalışıyor. Böylece bağlantı türünüze göre ayarlama yapılabiliyor..
  • The Computer Security Tool v4.0

    The Computer Security Tool ile bilgisayarınızda bulunan açık portların güvenliğini sınayabilir,tehlikelilik derecelerini görebilir,dosya güvenliğini denetleyebilir,kısacası sistem güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.
  • PC Inspector File Recovery v4.0

    Windows altında gerçekleştirdiğiniz biçimlendirme, silme, yeni bölüm oluşturma / silme gibi kaza sonucu yapılan işlemlerden sonra kaybolan verilerinizi geri getirmek için, yüzlerce dolara satılan uygulamalardan bir tanesini satın almak zorun
  • ConText

    İşte size harika bir editör üstelik Türkçe.
  • CuteHTML Pro 6.05.3

    kendi sitenizi yapmanıza olanak tanıyan bir program