Xbox Game Pass

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
811 TOPLAM İNDİRME

Xbox oyunları telefonunuzdan indirin, yeni oyunları indirimle alın.

Xbox Game Pass, yeni çıkan Xbox oyunları takip edip Android telefonunuzdan konsolunuza indirmenize izin veren ücretsiz bir mobil uygulama.

Xbox oyunları satın almak yerine aylık belli bir ücret karşılığında Xbox’a çıkan tüm oyunları oynamanızı sağlayan sistemin mobil uygulaması, 100’ü aşkın harika oyunu listelemekle kalmıyor, oyunları uzaktan indirme kolaylığı sunuyor. En popüler ve yeni Xbox oyunları telefondan takip edip üyeliğiniz kapsamında kolayca indirebiliyorsunuz. Aylık düşük fiyatla Xbox oyunlara sınırsız erişim fırsatı sunan Xbox Games Pass Android uygulaması, yeni oyunlar hakkında bildirimde de bulunuyor ve Xbox konsolunuza ön indirme yapmanıza izin veriyor. Oyun çıkış yaptığında hemen oynuyorsunuz.

Konsol fiyatlarının oldukça yüksek olduğu ülkemizde aylık 60 TL ile tüm oyunları ulaşma imkanı veren Microsoft’un Xbox Games Pass servisini kullanmayanlar için de Xbox Game Pass kataloğunda yer alan Xbox One oyunlarında geçerli %20 indirim sunuluyor. Xbox One oyun eklentilerinde de %10 indirim avantajınız oluyor.

Erkan Calp

Xbox Game Pass

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
48.9 MB DOSYA BOYUTU

Xbox Game Pass ile 100'ü aşkın Xbox oyununu ucuza oynayın.

Xbox Game Pass, yeni çıkan ve popüler Xbox One oyunları listeleyen, haber veren, uzaktan indirmenize izin veren bir uygulama. Xbox Game Pass üyeliği olmayanlar için de yeni Xbox One oyunları %20’ye kadar indirimli, Xbox One oyun eklentileri de %10’a kadar indirimli sunuluyor.

Aylık 60 TL ücret karşılığında Xbox konsoluna yeni gelen ve en çok oynanan oyunları oynamanızı sağlayan Xbox Game Pass, Microsoft tarafından ayrı bir uygulama olarak da sunuluyor. iPhone’unuza ücretsiz indirip direkt kullanabileceğiniz Xbox Game Pass uygulaması, Xbox’a yeni çıkan oyunlardan haberdar ediyor, popüler Xbox One oyunları bulmanıza yardımcı oluyor, hepsinden güzeli iPhone’dan Xbox’a oyun indirme (konsolunuzu hızlı açılış olarak ayarlamanız gerekiyor) kolaylığı tanıyor. Kendinize oyun listesi de hazırlayabiliyorsunuz. Xbox Game Pass aboneliğiniz olmasa dahi uygulamayı indirin; Çünkü Xbox Game Pass kataloğundaki tüm oyunları %20 indirimle satın alabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Xbox SmartGlass

    Microsoft'un Android için geliştirdiği Xbox SmartGlass uygulaması ile, Android cihazlar üzerinden Xbox 360 oyun konsolunun kontrolü sağlanabilecek.
  • Xbox One SmartGlass

    Xbox One SmartGlass ile konsolunuzu telefon ve tabletinizden kontrol edebilirsiniz.
  • Xbox

    Xbox uygulaması ile konsolunuzu Android cihazınızdan kontrol edebilir, oyun satın alabilir, etkinlikleri takip edebilirsiniz.
  • Xbox One SmartGlass Beta

    Xbox One SmartGlass Beta, SmartGlass'a kazandırılan en yeni özellikleri denemeniz için hazırlanmış bir uygulamadır.
  • Smash or Pass

    Smash or Pass, Türk YouTuber'lar arasında da popüler meydan okumalar (challenge) arasında.
  • Map for Game of Thrones

    Map for Game of Thrones, HBO kanalında yayınlanan Game of Thrones dizisinin çekildiği yerleri gösteriyor.
  • Samsung Game Launcher APK

    Samsung Game Launcher APK, Play Store ve Galaxy Apps'ten indirilen Android oyunları tek yerde tutar. Çeşitli oyun ayarları da sunar.
  • Xbox Music

    Microsoft'un Xbox Music servisi artık mobil cihazlarda.