Xbox One SmartGlass Beta

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
186 TOPLAM İNDİRME
11.1 MB DOSYA BOYUTU

Xbox One SmartGlass Beta, SmartGlass'ın tester'lar için hazırlanan özel sürümüdür.

Xbox One SmartGlass, akıllı telefon ve tabletinizin Xbox One konsolunuzla etkileşime geçmesini sağlayan kolay kullanımlı bir uygulamadır. Eğlence deneyiminizi bir üst seviyeye çıkartan uygulama ile Xbox One’ınızın zengin içeriğini mobil cihazınızdan kontrol edebilirsiniz. Şimdi uygulamanın beta programına katılarak SmartGlass’ın geliştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Xbox sahiplerinin konsollarını mobil cihazlarından yönetmelerine imkan tanıyan Xbox One SmartGlass’ın beta sürümüdür. OneGuide yardımıyla Xbox One’da TV kanallarını değiştirme, kanalları arama ve favorilere ekleme, başka bir işlem yaparken tv kanallarına göz atma, kablolu tv ve normal tv için TV Evrensel Uzaktan Kumanda seçeneği gibi yeni özellikleri bulacağınız bu sürümü Windows 8’li tabletinize yükleyerek uygulamanın en yeni özelliklerini herkesten önce deneyebilirsiniz.

Xbox One SmartGlass uygulamasının iyileştirilmesine katkıda bulunmak istiyorsanız, SmartGlass Beta’yı tabletinize yükleyebilir, yeni özelliklerden anında haberdar olabilir ve test edebilirsiniz. Geri bildirim göndermeniz de mümkün.

Erkan Calp

Xbox One SmartGlass Beta

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Xbox One SmartGlass Beta, SmartGlass'a kazandırılan en yeni özellikleri denemeniz için hazırlanmış bir uygulamadır.

Xbox One SmartGlass, eğlence sisteminizi Android tabanlı tabletinizden kolaylıkla yönetmeniz için hazırlanmış ücretsiz bir uygulamadır. Uygulamanın herkese açık beta sürümüne katılarak, SmartGlass’ın en yeni özelliklerini diğer kullanıcılardan önce deneyebilirsiniz.

Xbox One’ınızın zengin içeriğini Android cihazınızdan yönetme kolaylığı sunan Xbox One SmartGlass’ın beta sürümü, yeni özellikleri test etmeniz için hazırlanmıştır. Bu sürümde TV kanallarını bulma ve favorilere ekleme, kablolu tv ve normal tv’nizi kontrol etmeniz için TV Evrensel Uzaktan Kumanda, OneGuide yardımıyla tv kanallarını değiştirme, Xbox One’ınızda ne yaptığınızı kesmeden TV’de ne olduğuna bakma gibi yeni özellikleri deneyebilirsiniz.

Xbox One SmartGlass Beta, kullanıcıların uygulamanın en iyi özelliklerini denemeleri için hazırlandığından bazı eksiklikler içermektedir. Bazı girişlerin güncel olmaması veya eksik olması, uzaktan kontrol menüsünde yer alan bazı düğmelerin çalışmaması ve yerelleştirme hatalarına rastlayabilirsiniz. Geri bildirim seçeneği ile uygulamada gördüğünüz eksiklikleri bildirebilir, uygulamanın geliştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Erkan Calp

Xbox One SmartGlass Beta

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Xbox One SmartGlass Beta ile uzaktan kontrol uygulaması SmartGlass'ın en yeni özelliklerini test edebilirsiniz.

Xbox One SmartGlass, Xbox One oyun konsolunuzu Windows Phone’lu akıllı telefonunuzla yönetmenize izin veren bir uygulamadır. Microsoft’un resmi uygulamalarından biri olan ve ücretsiz olarak sunulan uygulamanın beta sürümünü mobil cihazınıza yükleyerek, yeni özellikleri hemen deneyebilirsiniz.

Xbox One konsolunuzun mobil cihazınızla iletişime geçmesini sağlayan SmartGlass uygulaması ile Xbox müzik, oyun ve film kategorileri arasında gezinebilir, telefonunuzun klavyesini kullanarak internette gezinebilir, medya dosyalarınızı görüntüleyebilir, Xbox arkadaşlarınızla sohbet edebilir, Xbox profilinizi görüntüleyebilir, sizin için önerilen özel oyunlara göz atabilirsiniz.

Beta sürümdeki yenilikler:

  • SmartGlass’a OneGuide desteği eklendi.
  • Xbox One’ınızda ne yaptığınızı kesmeden TV’de ne olduğuna bakın.
  • SmartGlass’taki OneGuide’ı kullanarak Xbox One’ınızda TV kanallarını değiştirin.
  • TV kanallarını bulun ve favorilerinize ekleyin.
  • Kablolu TV ve TV’nizi kontrol etmeniz için TV Evrensel Uzaktan Kumanda

Sizler de Xbox One SmartGlass Beta'yı mobil cihazınıza yükleyerek, beta programına katılabilir ve SmartGlass’ın en yeni özelliklerini test edebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Xbox One SmartGlass

    Xbox One SmartGlass ile konsolunuzu Windows 8 tabletinizden yönetebilirsiniz.
  • Xbox Accessories

    Xbox Accessories, Windows 10 PC'nizle uyumlu Xbox Elite oyun kumandanızın ayarlamasını yapabildiğiniz özelleştirme uygulaması.
  • Wunderlist Beta

    Wunderlist Beta, bulut tabanlı görev yönetim uygulamasıdır.
  • Microsoft Xbox One Gamepad Sürücüsü

    Microsoft Xbox One Gamepad Sürücüsü, Xbox One kontrolcüsünün Windows bilgisayarda çalışmasını sağlayan sürücüdür.
  • Xbox One Yarış Takımı Teması

    Xbox One Yarış Takımı Teması ücretsiz bir Windows temasıdır
  • AnimeTube

    AnimeTube, binlerce animeyi ücretsiz olarak izlemenize izin veren ve her gün yeni animelerin eklendiği bir eğlence uygulaması.
  • Dilediğin Yerde

    Digiturk Dilediğin Yerde uygulaması ile Digiturk'ün eğlence dolu dünyasını yanınızda taşıyın.
  • Karaoke One

    Bilgisayarınızı bir karaoke cihazına çevirecek kadar kapsamlı bir uygulama arıyorsanız Karaoke One kayda değer bir seçenek.