Xender

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,408 TOPLAM İNDİRME

Xender, Android cihazınızdan telefona veya bilgisayara hızlı dosya aktarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.

Xender, Android telefon ve tablet kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan en hızlı ve pratik dosya aktarımı uygulaması. Belge, müzik, fotoğraf hatta uygulamaların paylaşımını destekleyen uygulama ile telefondan telefona transfer için bağlantı gerekmiyor. Bilgisayara aktarım da en hızlı şekilde gerçekleşiyor.

Android platformunda ücretsiz onlarca dosya aktarma ve paylaşma uygulaması mevcut ancak Xender gibisini şimdiye kadar görmedim diyebilirim. Telefon veya tabletinizde her türde dosyayı bir başka telefona veya PC’nize en hızlı şekilde aktarabileceğiniz bir uygulama arıyorsanız kesinlikle tanışmanız gerektiğini düşünüyorum.

USB kablosu, mobil veri, Bluetooth, NFC ile uğraşmadan dosya aktarımı yapmanıza izin veren Xender’da hızlı geçiş fonksiyonu bulunuyor. En üstte yer alan bu seçenek sayesinde tek dokunuşla telefondan telefona veya bilgisayara aktarım yapmak için ayarlayabiliyorsunuz. Dosya transferini mobil cihazdan mobil cihaza yapacaksanız zaten bağlantıya ihtiyacınız olmuyor ancak bilgisayarınıza aktarım yapacaksanız öncelikle WiFi’yi açmanız ve barkodu taramanız, sonrasında tarayıcınızdan uygulamanın sitesine gitmeniz yeterli oluyor. Telefondaki tüm dosyalarınız otomatik olarak webe aktarılıyor.

Xender’da da dahili medya oynatma fonksiyonu mevcut. Gerek mobilde gerekse de webde müziklerinizi, videolarınızı, fotoğraflarınızı görüntülemek için oynatıcıya ihtiyacınız olmuyor.
Xender’da profil seçeneği de bulunmakta. Profilinize girince dosya transferi yaptığınız kişileri, kime hangi dosyayı gönderdiğinizi görebiliyorsunuz. Ayrıca dosya türleri kategorilere ayrılmış olarak karşınıza geliyor. Bu sayede en çok hangi türde dosyayı aktardığınızı bir bakışta görebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Xender

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
431 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Xender, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz kullanabileceğiniz en hızlı, pratik dosya transferi uygulaması hem de Türkçe.

Xender, iPhone ve iPad’inizle dilediğiniz mobil cihaz ve bilgisayar arasında dosya aktarımı yapabileceğiniz hızlı ve pratik bir uygulama. Tamamen ücretsiz olarak sunulan ve Türkçe olan dosya transferi uygulamasında WiFi, Bluetooth, AirDrop bağlantılarından hiçbirine ihtiyacınız yok.

iOS tabanlı telefon ve tabletinizdeki fotoğraf, müzik, videoyu kabloyla, sürekli kopan ve yavaş çalışan Bluetooth bağlantısıyla uğraşmadan başka bir telefona veya PC’nize aktarabileceğiniz bir uygulama arıyorsanız Xender’a göz atmanızı öneririm.

Kullanımı basit, hızlı çalışan arayüzle gelen dosya transfer uygulamasında tek dokunuşla mobilden mobile veya mobilden bilgisayara dosya aktarımı yapabileceğiniz özel seçenek bulunuyor. Eğer mobil cihazlar arasında dosya aktaracaksınız iki cihazın yan yana durması yeterli oluyor; bağlantıya ihtiyacınız olmuyor. Mobildeki dosyalarınızı bilgisayara aktarmak için barkodu taratıp web adresine gitmeniz kafi. Bu noktadan sonra mobil cihazınızda ne kadar müzik, video, fotoğraf, uygulama / oyun varsa bilgisayarınıza otomatik olarak aktarılmış oluyor. Web arayüzünde dosyalarınızı görüntülemek için indirmeniz de gerekmiyor; dahili oynatıcı tüm dosya türlerini destekliyor.

Çapraz platform destekli dosya aktarımı uygulamasında grup paylaşım seçeneği de bulunmakta. Bu seçenek arkadaş ortamında tüm gözlerin telefonunuza çevrilme durumunu ortadan kaldırıyor. Hem video hem de fotoğrafı 4 kişiyle aynı anda paylaşabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Xender

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,150 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Xender, Windows Phone telefonunuzdan iPhone/Android'e ve bilgisayara kablosuz olarak dosya aktarımı yapabileceğiniz bir uygulama.

Xender, Windows Phone telefonunuzda dosya aktarımı yapmak için kullanabileceğiniz ücretsiz en hızlı, sorunsuz çalışan transfer uygulaması. Çapraz platform desteği sayesinde Windows Phone’dan Android ve iOS telefona veya bilgisayara dosya transfer etme imkanı tanıyan uygulamanın Türkçe olduğunu da belirteyim.

Android ve iOS’ta kablosuz dosya transferine izin veren çok sayıda uygulama var iken Windows Phone platformunda fazla seçenek yok. Hele ki tüm Windows Phone telefonlarla uyumlu, ücretsiz ve Türkçe bulmanız çok zor. Xender uygulaması ile kablolarla uğraşmadan, Bluetooth bağlantısına da ihtiyaç duymadan telefonunuzdaki bir dosyayı yakınınızdaki bir telefona aktarabiliyorsunuz. Bu noktada karşıdaki cihazın işletim sistemi mühim değil. İster iPhone ister Android kullanıcısına sorunsuzca dosyalarınızı gönderebiliyorsunuz. Dosyalarınızı diyorum çünkü uygulama sadece müzik, resim ve video paylaşımını desteklemiyor. Bunlar haricinde belgelerinizi ve uygulama/oyunlarınızı da paylaşabiliyorsunuz. Öte yandan mobil cihazınızdaki dosyaları bilgisayarınıza da taşıyabiliyorsunuz. Üstelik bunun için WiFi’a bağlı olmanız yeterli oluyor. Ne kablo, ne de ekstra program yüklemeden web tarayıcınızdan mobildeki dosyalarınıza erişebiliyor ve görüntüleyebiliyorsunuz.

Telefondan telefona, telefondan bilgisayara (Windows, MAC fark etmiyor) dosya aktarımını en hızlı ve sorunsuz şekilde yapabileceğiniz tek Windows Phone uygulaması diyebileceğim Xender aynı anda 4 cihaza kadar grup paylaşım fonksiyonu da bulunuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • Shutdown7

    Shutdown7 ile bilgisayarınızı cep telefonunuz üzerinden kapatabilirsiniz
  • Voicedocs

    Voicedocs mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz speech to text uygulamasıdır