XML Copy Editor

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5,534 TOPLAM İNDİRME
8.8 MB DOSYA BOYUTU

XML dosyalarınızı düzenlemek için gelişmiş ve ücretsiz bir kod editörü arıyorsanız bu programı denemeyi unutmayın.

XML Copy Editor programı, düzenlemek istediğiniz XML dökümanları üzerinde dilediğiniz gibi değişiklikler yapabilmenizi sağlayan ücretsiz ve açık kaynak kodlu programlardan bir tanesi. Pek çok gelişmiş ve karmaşık programın aksine, çok kolay ve hızlı bir yapıya sahip olması sayesinde özellikle anlık küçük değişiklikler yapmak isteyenlerin oldukça işine yarayacaktır.

DTD, XML şeması, RELAX NG doğrulaması, XSLT, XPath, baskı yapabilme, sektaks öne çıkarma ve etiket tamamlama gibi oldukça işinize yarayacak özellikleri de barındırdığı için programı kullanırken ihtiyacınız olan araçlara hemen ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda, bilgisayarınızda Word kurulu ise, XML Copy Editor de Word dosyalarını kolayca düzenleyebilir bir hale bürünüyor.

Yazdığınız XML'leri kontrol edebilen ve hataları da size bildiren program sayesinde kod yazma hızınız oldukça artacak. XML düzenleme programı arayışında olanların denemesi gerekenler arasında olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • XMLwriter XML Editor

    Windows pencereleri için XML ile CSS'yi birleştirmenize yardım eden bir XML editörü.
  • Resource Editor

    Windows altında programlarınızın kaynak kodlarınızı düzenlemeye yarar.
  • MoreMotion XML Editor 2

    Yeni başlayanlar ve profesoneller için XML editörü...
  • RJ TextEd

    Rj TextEd, gelişmiş metin editörleri arasına yeni katılan ücretisz ve sunduğu özelliklerle benzerlerini aratmayacak kadar başarılı olan bir metin editör programı.
  • Xml Spy 2007

    Xml proglamlamacılığı yapanlar için harika bir program. En iyi Xlm düzenleme programlarından biri. Güzel bir ara yüze sahip bu program ile Xml'de herşeyi yapabiliceksiniz.
  • sourcecode2flowchart

    Bir programda tüm programlama dilleri...
  • Amazon Lumberyard

    Amazon Lumberyard kendi oyunlarınızı geliştirmenize yardımcı olan bir oyun motorudur
  • Install Creator

    Setup Hazirlama Programi