XnView MP

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,878 TOPLAM İNDİRME
41.04 MB DOSYA BOYUTU

XnView MP, resim dosyalarınızı görüntüleyebileceğiniz ve resim dosyalarınız üzerinde düzenlemeler yapabileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.

XnView MP, kullanıcıların resim dosyalarını kolayca görüntüleyebilmeleri ve gerektiğinde resim dosyaları üzerinde basit düzenleme işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için tasarlanmış ücretsiz bir resim görüntüleme ve düzenleme programıdır.

Bu başarılı yazılımı resimlerinizi görüntülemek, dönüştürmek, önizleme resimleri veya slayt şovları oluşturmak, ekran görüntüleri yakalamak ve resimlerinizi düzenlemek için kullanabilirsiniz.

Popüler XnView programı üzerinde yer alan hemen hemen tüm özellikler MP (Multi Platform) versiyonu üzerinde de korunmuştur. XnView üzerinde yer alan tüm standart özellikler XnView MP üzerinde korunmuştur ve daha fazla geliştirilerek program içerisine entegre edilmiştir.

Çok daha kullanışlı bir arayüze sahip olan programın birçok kullanıcı tarafından tercih edilmesinin ilk nedenlerinden biri de budur.

Sonuç olarak resimlerinizi görüntüleyebileceğiniz ve düzenleyebileceğiniz güçlü bir yazılıma ihtiyacınız varsa XnView MP'yi deneyebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • XnView

    Çok gelişmiş özellikler sunmasa bile herkesin temel olarak kullandığı resim düzenleme seçeneklerini ve format dönüştürme olanaklarını sunan ücretsiz bir resim göstericisi olan XnView, Türkçe dil desteği ile karşınızda.
  • FireAlpaca

    Resim dosyalarınızla kolayca oynayabileceğiniz kullanışlı ve ücretsiz bir resim editörü.
  • Milton

    Milton resim programı ile resim çizmek farklı bir boyuta ulaşıyor!
  • Tinuous

    Tenuous sayesinde resim ve fotoğraflarınızın formatını kolayca diğer resim formatlarına dönüştürebilirsiniz.
  • Firegraphic

    Firegraphic resim dosyaları yöneticisi sayesinde resim dosyalarınızı organize edebilir, düzenleyebilir ve yazıcıdan çıkartabilirsiniz.
  • Fotor

    Fotor, gelişmiş özelliklere sahip bir resim düzenleme ve grafik editörüdür.
  • ImageJ

    Resim ve fotoğraflarınızı düzenlemek ve editlemek için ücretsiz bir resim editörü arıyorsanız ImageJ programını kullanabilirsiniz.
  • Imagisizer

    Imagisizer, resim dosyalarını toplu olarak yeniden boyutlandırmanıza olanak sağlayan basit bir resim boyutlandırma programıdır.