Xray Prank

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
212 TOPLAM İNDİRME

Xray Prank, Android cihazlarınız ile arkadaşlarınızı kandırararak şaka yapabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir uygulamadır.

Xray Prank, Android cihazlarınız ile Xray taraması yapabileceğiniz bir şaka uygulamasıdır. Tamamen ücretsiz olan uygulama sayesinde arkadaşlarınıza komik ve eğlenceli şakalar yapabilirsiniz.

Gerçek bir Xray taraması yapmayan uygulama sadece görüntüden ibarettir. Özellikle birden fazla arkadaşınız ile birlikteyken kullanmanın daha eğlenceli olduğu uygulama onları kandırmanızı sağlıyor. Vücudunuzun farklı bölgelerine tutarak kemikleri görmenizi sağlayan uygulama sayesinde arkadaşlarınızı merak içine düşürebilirsiniz.

Uygulamanın Kullanımı:

Android cihazınızı sol elde tutarken uygulamayı açarak ekrana fotoğrafın gelmesini sağlayın ve daha sonra eğlence başlasın.

Uygulamanın son versiyonunda eklenen yeni vücut bölgeleri ile artık sağ el, sol el, sağ ayak, sol ayak, gövde ve kafatası ile şakalar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızı kandırarak onlarla birlikte eğlenmek istiyorsanız Xray Prank uygulamasını hemen ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Xray Scanner Funny

    Xray Scanner Funny, çekilen görüntüleri Xray filmlerine dönüştüren ilginç bir uygulama.
  • Finger Blood Pressure Prank

    Finger Blood Pressure Prank uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan tansiyon ölçümü şakaları yapabiliyorsunuz.
  • Minion Prank Call

    Minion Prank Call, Android işletim sistemi üzerinde kullanılabilen bir tür ses efekti uygulamasıdır.
  • Night Vision Camera Prank

    Night Vision Camera Prank sayesinde görüntülere gece görüşü efekti verebiliyoruz.
  • Wifi Hacker Prank

    Wifi Hacker Prank, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde kullanıp arkadaşlarınızı kandırabileceğiniz eğlenceli bir uygulamadır.
  • Hair Clipper Prank: Real Sound

    Gerçekçi sesler ile birlikte arkadaşlarınıza şakalar yapabileceğiniz Hair Clipper Prank: Real Sound, size birçok makine sesi ile şaka yapma imkanı tanıyor.
  • Wifi Password Hacker Prank

    Wifi Password Hacker Prank, ismindeki prank kelimesinden anladığınız üzere Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz wifi şifre bulma şaka uygulamasıdır.
  • Airport Scanner

    Airport Scanner adlı Android oyununda havaalanında güvenlik görevlisi oluyoruz ve XRAY cihazından geçen eşyaları kontrol ediyoruz.