XROS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
395 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

XROS, şirketler için düşünülmüş hızlı, pratik, ücretsiz mesajlaşma uygulaması.

XROS, çalışanlarınızın veya iş arkadaşlarınızın sadece e-postalarınızı girerek konuşmaya davet edebileceğiniz WhatsApp’ın aksine indirme ve üyelik gerektirmeyen anlık mesajlaşma uygulaması. Şirket çalışanlarını hızlıca bir araya getirmek amacıyla tasarlanan uygulama tamamen ücretsiz ve mobilin yanı sıra masaüstünden de konuşmalarınızı sürdürme imkanı sunuyor.

WhatsApp her ne kadar vazgeçilmez anlık mesajlaşma uygulamamız olsa da şirketler için pek uygun değil. Çalışanlarınızla bir araya gelebilmeniz için onlarda da uygulamanın yüklü olması gerekiyor. XROS bu zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. Çapraz platform desteği sayesinde mobil, web ve masaüstünde kullanılabilir olan grup mesajlaşma uygulamasında e-posta adresinizi bildiğiniz kişiyi konuşmaya anında dahil edebilyorsunuz. Davet linkini alan iş arkadaşınız veya çalışanınız doğrudan kanalınıza katılabiliyor.

Erkan Calp

XROS

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME

XROS, şirketlere özel ücretsiz anlık mesajlaşma uygulaması.

XROS, şirketlere özel anlık mesajlaşma uygulaması ve çapraz platform desteği sayesinde mobil, masaüstü fark etmeksizin kullanabiliyorsunuz. Android cihazlarınıza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz uygulama ile şirket çalışanları sadece e-posta adreslerini girerek grup sohbetine çağırabiliyorsunuz. Üstelik çalışanlarınızın uygulamayı indirme, üye olmalarına gerek yok; doğrudan konuşmaya katılabiliyorlar.

İnternet bağlantısı üzerinden grup sohbeti yapabileceğiniz onlarca uygulama mevcut ancak XROS, hepsinden farklı bir yapıda. Grubunuza dahil ettiğiniz kişilerin konuşmayı katılmaları için aynı uygulamayı kullanmaları gerekmiyor. E-posta adreslerini yazdığınızda davet göndermiş oluyorsunuz. Çalışanlarınız linke tıkladıklarında konuşmaya doğrudan katılıyorlar.

Tabii ki de sadece kendi şirketinizdeki çalışanları bir araya toplayabileceğiniz hızlı ileitşim uygulaması olarak görmeyin. Farklı şirketlerden kişileri kendi oluşturduğunuz grupta toplama şansına da sahipsiniz.

Şirket içi veya şirketler arası hızlı iletişim uygulamasında mesajlara ek ekleme seçeneği de bulunuyor.

Erkan Calp

XROS

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME

XROS, çalışanlara özel hazırlanmış anlık mesajlaşma uygulaması.

XROS, şirketlere özel iletişimi hızlandırmak adına hazırlanmış çapraz platform desteği sunan anlık mesajlaşma uygulaması. Şirket çalışanlarınızı veya farklı şirketten kişileri sadece e-postalarını girerek davet edip konuşmaya dahil edebileceğiniz son derece pratik, hızlı bir iletişim uygulaması.

iOS platformunda da ücretsiz olarak karşımıza çıkan grup mesajlaşma uygulaması şirketlere yönelik hazırlanmış. XROS’u benzerlerinden ayıran tek özellik konuşmaya dahil edilen kişilerin uygulamayı kullanmak zorunda olmamaları ve davet bağlantısına tıklayarak doğrudan konuşmaya dahil olabilmeleri. Saniyeler içerisinde dilediğiniz kişileri özel oluşturduğunuz gruba dahil edebiliyorsunuz.

Şirket çalışanlarını bir araya toplayan ve iletişimi hızlandıran XROS oldukça sade arayüzle geliyor. Davet edildiğiniz tüm konuşmalar Channels bölümünde listeleniyor. Konuşmadan konuşmaya hızlıca geçebiliyorsunuz. Kişileriniz sekmesinden şirket çalışanlarınıza veya kontaktta olduğunuz arkadaşlarınıza hızlıca ulaşabiliyorsunuz.

Erkan Calp

XROS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

XROS, Mac bilgisayarınızda iş arkadaşlarınızla hızlıca iletişime geçmek için kullanabileceğiniz anlık mesajlaşma uygulaması.

XROS, iPhone ve Android cihazınızın yanı sıra Mac bilgisayarınızda da kullanabileceğiniz şirket içi anlık mesajlaşma uygulaması. Çalışanlarınızla hızlıca bir araya gelip konuşmak için kullanabileceğiniz en ideal uygulama diyebilirim. Ücretsiz olması ve sadece e-postasını girerek dilediğiniz kişiyi konuşmanıza almanıza izin vermesiyle öne çıkıyor.

İnternet bağlantısı üzerinden ücretsiz sesli ve yazılı görüşme yapma imkanı sunan WhatsApp’ın aksine konuşmanıza alacağınız kişinin e-posta adresini bilmeniz kafi oluyor. Kişileriniz arasında olmasa bile sadece mail adresini girerek davet edebiliyorsunuz. Davetinizi alan kişi uygulamayı yüklemeden bağlantıya tıklayarak direkt konuşmanıza katılıyor.

İletişimi hızlı şekilde sürdürmek isteyen şirket çalışanlarına özel uygulamada son katılınan konuşmalara, kişilere ulaşma, rehberdeki kişileri tek dokunuşla ekleme gibi kolaylıklar sunuluyor. Çapraz platform desteği sayesinde masaüstünde sürdürdüğünüz konuşmaya mobilden devam edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

XROS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

XROS, şirket içi / şirketler arası anlık mesajlaşma uygulaması ve çapraz platform desteği sunuyor.

XROS, şirket içi ve şirketler arası anlık mesajlaşma uygulaması olarak tüm platformlarda karşımıza çıkıyor. Ücretsiz olarak sunulması ve pratik olmasının dışında mobil, web ve masaüstünden kullanabilmesi başka bir deyişle çapraz platform desteği sunmasının yanı sıra sadece e-posta adresiyle hızlıca iletişim kurmayı desteklemesiyle farklılık yaratan bir uygulama.

Şirket içinde hızlı iletişim için WhatsApp’ı kullanabiliyor olabilirsiniz ancak XROS’a da bakmanızı tavsiye ederim. Doğrudan internet tarayıcınızdan, masaüstünden veyahut mobil cihazlarınızdan Google hesabınızla veya iş e-posta adresinizle giriş yaparak kullanmaya başlayabileceğiniz uygulamada grup konuşmalarına şirket dışındaki kişileri de kolaylıkla alabiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken e-posta adreslerini girmek. Davetinizi alan iş arkadaşınız sadece linke tıklayarak üyelikle uğraşmadan, XROS’u indirmeden doğrudan konuşmanıza katılabiliyor.

Grup sohbet başlıkları ve kişilere tek dokunuşla ulaşma imkanı tanıyan olabildiğince sade, modern kullanıcı arayüzüne sahip uygulamada mesajlara ek ekleme (bağlantı, görsel vb.) seçeneği de bulunuyor. Son derece pratik uygulamayı tüm çalışanlara öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Box

    Box Windows 8 uygulaması ile dosyalarınızı çalışma arkadaşlarınızla güvenli bir şekilde paylaşabilirsiniz.
  • Trello

    Trello, iş kullanıcıları arasında oldukça popüler proje yönetimi programıdır. Kartları, panoları, listeleriyle öne çıkan Trello'ya giriş yapın, verimliliğinizi artırın.
  • Microsoft Office 2019

    Microsoft Office 2019 Türkçe indirip kullanabileceğiniz en iyi ofis programı
  • OpenOffice

    OpenOffice açık kaynak kodlu, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir Office yazılımıdır
  • LibreOffice

    İçerisinde metin düzenleme, çizim ve sunum hazırlama araçları bulunan LibreOffice tamamen ücretsiz olarak ofis içi ihtiyaçlarınızı karşılıyor.
  • Office 2013

    Microsoft Office 2013, Windows 8 ile duyurulan ofis programı. En çok kullanılan ofis programları arasında.
  • Office 365

    Office 365, Word, Excel, PowerPoint, OneNote ve Publisher gibi tüm ofis programlarını kullanarak ücretsiz OneDrive depolama alanından yararlanabileceğiniz Microsoft ofis programı.
  • Ofis Ve Hesap Yönetimi Programı

    CetaSoft Ofis Pro, özellikle mal alım satım işi yapan ticarethaneler veya bir hizmet satışı gerçekleştiren ofisler için geliştirilmiş,