Yahoo News Digest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Yahoo News Digest, Yahoo tarafından geliştirilen resmi haber uygulamasıdır. Size günün önemli haberlerini ve özetlerini getiren uygulama gerçekten modern ve şık bir biçimde tasarlanmış. Kullanması kolay olmasıyla birlikte göze de hoş görünür.

Uygulama size dünyanın her yerinden haberlerini özetlerini günde iki kere olmak üzere sunar. Bir sabah bir de akşam bu haberleri size getiren uygulama, bütün anahtar bilgileri ve önemli noktaları çıkarır ve size bu şekilde gündemde neler olup bittiğini bildirir. Böylece her haberi uzun uzadıya okumak zorunda kalmadan her şeyden haberdar olursunuz.

Ayrıca uygulama sadece tek bir kaynak kullanmaz ve haberleri bir çok kaynaktan derleyerek size kapsamlı ve eksiksiz bir haber okuma deneyimi sunar. Bir de uygulamanın widget'ı ile uygulamayı açmak zorunda kalmadan ana sayfanızdan olup biteni takip edebilirsiniz.

Dünya, Politika, Eğlence, Spor ve benzeri bir çok kategori bulunan uygulama bir sabah bir de akşam size bildiri gönderir. Eğer siz de haberleri takip etmek için kullanışlı bir uygulama arıyorsanız, Yahoo News Digest'e bakmanızı öneririm.

Elifcan Mehekli Çakmak

Yahoo News Digest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir haber uygulamasıdır.

Yahoo News Digest, gerçekten şık ve modern bir şekilde tasarlanmış haber uygulamasıdır. 2014 yılında Apple Tasarım ödülüne dahi layık görülen uygulama aynı zamanda göze hitap ederken kullanıcıyı düşünmeyi de unutmamış.

Kullanıcı dostu arayüzü ve işlevsel özellikleri ile dünyadan haberdar olmak için en iyi yollardan bir tanesi Yahoo'nun geliştirdiği haber uygulamasını indirmek diyebilirim. Temel olarak uygulamanın yaptığı şey sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere size bildiri göndererek günün haberlerinden haberdar etmek.

Birden çok kaynaktan özenle derlenen haberleri sabah ve akşam size getiren uygulama size sadece haberlerin anahtar noktaları ile önemli yerlerini derleyerek bunları sunar. Böylece haberlerin hepsini okuyarak zaman kaybetmemiş aynı zamanda da dünyadan haberdar olmuş olursunuz.

Dünya, politika, spor gibi bir çok kategoriyi içinde barındıran uygulamanın bir de widget'ı var. Ana ekranınıza koyabileceğiniz bu widget ile uygulamayı açmaya bile gerek duymayacaksınız. Kısacası eğer iOS cihazlarınızda kullanmak için bir haber uygulaması arıyorsanız, Yahoo News Digest'i tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google News

    Yapay zeka destekli haber uygulaması: Google News
  • Vodafone Ready News

    Ready News, hem kurumsal hem de bireysel haberlere erişebileceğiniz bir Android haber uygulaması.
  • Pulse News

    Pulse News, başarılı arayüzü ve işlevselliği ile diğer RSS okuyuculardan bir adım öne çıkan başarlı bir haber derleyicisi.
  • BBC News

    BBC News, dünyanın en popüler haber kanallarından bir tanesi olan BBC'nin resmi Android uygulamasıdır.
  • Opera News: En Son TR Manşeti

    Opera News: En Son TR Manşeti, Türkiye'den ve dünya gündeminden çeşitli kaynaklarla birlikte bilgi almanızı sağlıyor.
  • MSN News

    MSN News güncel haberleri takip etmenize yardımcı olan bir mobil uygulamadır
  • News Kit

    News Kit, mobil cihazınız üzerinden dünyadaki tüm haberleri anında takip etmenizi sağlıyor.
  • BuzzFeed News

    BuzzFeed News uygulamasını kullanarak Android mobil cihazlarınızdan tüm dünyadan haberlere erişebilirsiniz.