Yahoo POPs ! v2.09

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,877 TOPLAM İNDİRME
1.12 MB DOSYA BOYUTU

En çok tercih edilen ücretsiz e-posta hesaplarından biri olan Yahoo!, aynı zamanda bu hizmeti ilk sunanlardan. 2002 ‘ nin Nisan ayında artan trafiğe daha fazla dayanamayan sunucularını rahatlanmak için POP3 servisini kapatan Yahoo!, artık s

En çok tercih edilen ücretsiz e-posta hesaplarından biri olan Yahoo!, aynı zamanda bu hizmeti ilk sunanlardan. 2002 ‘ nin Nisan ayında artan trafiğe daha fazla dayanamayan sunucularını rahatlanmak için POP3 servisini kapatan Yahoo!, artık sadece web üzerinden postaların okunmasına izin veriyor. Hotmail kullanıcıları ise Outlook Express sayesinde posta alıp gönderebiliyorlar. Yahoo! Hesabınızdan memnunsanız ve değiştirmeyi düşünmüyorsanız YahooPOPs programını kullanarak postalarınızı herhangi bir e-mail uygulaması ile kontrol edebilirsiniz. Uygulama Windows ‘ a bir servis olarak yükleniyor ve görev çubuğunun sağ tarafına yerleşiyor. Program içerisinden Yahoo! Hesabınız ile ilgili ayarları yaptıktan sonra Eudora, Outlook Express, Netscape gibi bir posta uygulamasını açarak ayarlar menüsünde ( bölümünde ) ” Gelen Postaları Kontrol Etmek için Gereken Sunucu “ hanesine “ Localhost “ yazıyorsunuz. Denemelerimizde YahooPOPs ‘ un başarılı biçimde çalıştığını gördük. Detaylı kurulum seçeneklerini programın yardım menüsünden alabilirsiniz..
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yahoo! Mail

    Yahoo! Mail, Yahoo'nun Windows 10 kullanıcılarına hazırladığı özel e-posta uygulaması.
  • EzPop 3.50

    Pop3 türü yani servis sağlayıcınızın sağladığı e-postalarınızı ve Hotmail,YaHoo web tabanlı e-postalarınızıda kontrol eden güzel arabirimli bir program.
  • Webmail Ad Blocker

    Webmail Ad Blocker, popüler e-posta servisleri olan Gmail, Yahoo Mail, Hotmail ve Outlook.com servislerinin sayfalarının sağındaki reklamları kaldırmaya yarayan oldukçe etkili bir Chrome eklentisidir.
  • Magic Folders v2.09

    Bu küçük uygulama, sabit diskinizdeki klasörleri istediğiniz anda silmeden görünmez kılarak saklıyor.Böylece bu klasörler ne Windows ne de Dos altında görünüyor. Diskinizde başkalarından gizlemek istediğiniz klasörler varsa bu programı
  • Claws Mail

    Claws Mail e-postalarınızı ve RSS yayın akışlarınızı takip edebileceğiniz ücretsiz bir e-posta istemcisidir.
  • E-mail Generator

    Kolay kullanımı ve basit arayüzü ile E-mail Generator gelişmiş özelliklerle donatılmış e-posta listeleri ve aramaları sağlıyor.
  • Bounce Spam Mail

    Spam e-postalardan sıkıldıysanız Bounce Spam Mail sayesinde bu sıkıntılardan kurtulmanız mümkün.
  • Opera Mail

    Opera Mail programını kullanarak kolayca tüm e-postalarınızı yönetebilir ve işlerinizi hızlandırabilirsiniz.