Yandex.Anahtar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
272 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Yandex.Anahtar, iki adımlı doğrulamayı etkinleştirdiğiniz hesaplarınıza giriş için gerekli tek kullanımlı şifreyi üretir.

Yandex.Key (Yandex.Anahtar), iki aşamalı doğrulamayı etkinleştirdiğiniz çevrimiçi hesaplarınıza giriş yapmak için gerekli şifreyi üreten bir uygulama. Yandex servisleri başta olmak üzere tüm sosyal ağ, e-posta ve diğer hesaplarınıza hızlı ve güvenli şekilde giriş yapmanızı sağlayan uygulamayı Android cihazınıza ücretsiz indirip deneyebilirsiniz.

Gözümüzü hesaplarımıza diken hacker’lara karşı ek güvenlik için etkinleştirdiğimiz iki aşamalı kimlik doğrulama sıklıkla tercih edilen servislerin çoğunda destekleniyor. Hesabımızın şifresini girdikten sonra ek olarak özel üretilen tek kullanımlık kod bazen gelmediğinden hesabımıza erişmemiz mümkün oluyor. Yandex.Anahtar bu noktada hayat kurtaran uygulamalar arasında.

İki aşamalı doğrulama sistemini destekleyen tüm servislerle çalışan Yandex.Anahtar’a eklediğiniz Yandex hesaplarınız için şifreniz yerine uygulamanın ürettiği kodu kullanabilirken, diğer hesaplarınız için şifrenize ek uygulamanın ürettiği kodu giriyorsunuz. Eğer kullandığınız hesabın kendi güvenlik kodu sisteminde sorunlar yaşıyorsanız güvenlik kodlarının Yandex.Anahtar’a gönderilmesini ayarlayarak sorunu çözmeniz mümkün.

Gerek hesap ekleme aşamasında gerekse de şifre oluştururken internet bağlantısına ihtiyaç duymayan Yandex.Anahtar ile manuel ve karekod ile hesap ekleme seçenekleri mevcut olmakla birlikte doğrudan uygulama içerisindeki bağlantıya tıklayarak hesapları nasıl ekleyeceğinizi öğrenebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Yandex.Anahtar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Yandex.Anahtar, iki adımlı doğrulama etkin hesaplarınız için tek kullanımlık şifre üreten uygulamalardan biri.

Yandex.Anahtar (Yandex.Key), iki adımlı (iki aşamalı) doğrulama ile koruduğunuz çevrimiçi hesaplarınıza giriş yapmanız için gerekli tek kullanımlık şifreyi üreten uygulamalardan biri.

Sosyal ağ hesaplarınız, e-posta hesaplarınız gibi önem arz eden çevrimiçi hesaplarınıza giriş yaparken gereken güvenlik kodunun sms olarak gelmemesinden veya geç gelmesinden şikayetçi iseniz Yandex.Anahtar tavsiye edebileceğim uygulamalar arasında. iOS cihazınıza (hem iPhone hem iPad'de kullanılabiliyor) ücretsiz indirip kullanabileceğiniz uygulamayla Yandex servislerine şifreniz yerine uygulamanın ürettiği geçici şifreyle giriş yapabilmenin yanı sıra iki adımlı doğrulama etkin hesaplarınıza – sadece mobil cihazınıza gönderilen kodlarla - sorunsuzca giriş yapabilirsiniz.

Karekod okutarak ve elle kurulumu (hangi hesabı nasıl ekleyeceğiniz adım adım gösteriliyor) destekleyen Yandex.Anahtar’ı kullanmak için internet bağlantınızın olması da gerekmiyor. Hem hesap ekleme hem de tek kullanımlık şifre üretme çevrimdışı gerçekleştirilebiliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Shutdown7

    Shutdown7 ile bilgisayarınızı cep telefonunuz üzerinden kapatabilirsiniz