Yapay Klavye

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
6,473 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Yapay Klavye, yazı işleriyle uğraşan kişilere yönelik geliştirilmiş, klavye tuşlarını özelleştirme programı.

Yapay Klavye, yazı işlerinde çalışan kişilere yönelik geliştirilmiş, yazma hızını önemli ölçüde artıran ve fareye ihtiyacı en aza indiren ücretsiz bir uygulama. Kes, kopyala, yapıştır ve geri – ileri al dışında özel karakterleri tek tuşla yazma kolaylığı sunan klavye tuşlarını özelleştirme programı, yerli yazılımcılar tarafından geliştirilmiş.

Gün içinde klavyeyle fazlaca haşir neşir olanların kesinlikle indirip denemesi gerektiğini düşündüğüm Yapay Zeka, standart klavyenizdeki tuşları özelleştirmenize imkan veriyor. Örneğin; F4 tuşuna bastığınızda pencere kapat, F9 ile açık pencereyi büyütüp küçültme, F1 ile tarayıcı sekmesini kapat komutu verebiliyorsunuz. $, @, & ve / işaretlerini sayısal takımı kullanarak tek tuşla çıkartabiliyor, kes – kopyala – yapıştır komutunu yine sayısal tuşlarla verebiliyorsunuz. Kısacası yazarken sıkça kullandığınız işlemleri tek tuşla gerçekleştirebiliyorsunuz.

Klavye fonksiyonlarını artırarak hız kazandıran uygulamayı Print Screen tuşuna basarak devre dışı bırakabiliyorsunuz. Kısayolları tekrar aktif etmek isterseniz aynı tuşa basmanız yeterli oluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SteelSeries Engine

    SteelSeries Engine 3, SteelSeries mouse, klavye, kulaklık kullanıcıları için özelleştirme programı.
  • HotKeyz

    Bilgisayarınızı kullanırken verimliliğinizi arttıracak ve işlerinizi kolaylaştıracak klavye kısayolları oluşturabileceğiniz ücretsiz HotKeyz ile daha hızlı erişime basit ve eğlenceli bir şekilde sahip olacaksınız.
  • Microsoft Excel

    Microsoft Excel, Windows 10 için yeniden tasarlanmış ve Excel tablolarınızı klavye ve fare kullanmadan hazırlamanıza izin veriyor.
  • MineTime

    Planlama yapmanın yapay zeka yolu.
  • Arapça Klavye

    Arapça klavye programı indirerek Türkçe klavyeyi Arapçaya çevirebilirsiniz. Windows Arapça klavye ekleme artık çok basit.
  • TypingMaster

    TypingMaster Pro, 10 parmak yazmayı öğreten alıştırmalar içeren klavye programıdır.
  • Office XP/2000 Eklentisi: Microsoft Görsel Klavye

    Görsel Klavye
  • Arapça Osmanlıca Klavye

    Arapça Osmanlıca Klavye sayesinde Arapça, Farsça ve Osmanlıca harfleri dijital ortamda kolaylıkla yazabilirsiniz.