Yo

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
600 TOPLAM İNDİRME
0.83 MB DOSYA BOYUTU

Yo, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz anlık bir selamlaşma uygulamasıdır.

Yo, "It's that simple" sloganıyla çıkan ve en kolay şekilde selamlaşmayı sağlayan bir uygulama. Sizi uzun cümlelerle derdinizi anlamaktan kurtaracak uygulamanın amacı tek bir karakter bile yazmadan iletişim kurabilmek. Marketten indirdiğiniz uygulamayı açtığınızda başka bir hesapla giriş yapmanıza ve hesap açmanıza gerek kalmadan öncelikle kendinize bir kullanıcı adı seçiyorsunuz. Daha sonra Go butonuna basıp bir sonraki sayfada uygulamayla ilgili ipuçları ve yardımlar alıyorsunuz.

Yo ugulaması yüklediğiniz an herhangi bir ayara gerek duymadan kullanıma hazır, sadece kullanıcı eklemeniz ve arkadaşlarınızı davet etmeniz yeterli. Sizde ekli olan kullanıcıları ekranda her an görüyor, isteiğinizde onlara bir "Yo" gönderiyorsunuz. 

İletişimi basit fakat etkili gerçekleştirmek isteyenler için kullanışlı ve eğlenceli arayüzüyle markette yer alan Yo, sağladığı API sayesinde dünya kupası boyunca WORLDCUP hesabından da her gol atılışında size bir Yo gönderilmesine olanak sağlıyor. Kullanışlı bulduğumuz bu uygulamayı sıkı arkadaş gruplarına öneriririz.

Merve Sarpkaya

Yo

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
164 TOPLAM İNDİRME
5.1 MB DOSYA BOYUTU

Yo, iOS yüklü cihazlar için bir anlık selamlaşma uygulamasıdır.

Fazla söze gerek yok, iletişimi basit kuralım diyorsanız Yo tam size göre. "It's that simple" mottosuyla piyasaya sürülen anlık selamlaşma uygulaması Yo, tek bir karakter bile yazmadan karşı tarafla iletişim kurmanızı sağlayan kullanım ve arayüzü başarılı bir uygulama.Hesap açmanıza gerek kalmadan, Facebook,Twitter, Google ile giriş yapmadan sadece bir kullanıcı adı belirleyip kullanmaya başlayabiliyorsunuz. 

Anasayfada kullanıcı adını belirledikten sonra Go tuşuna bastığınızda programın kullanılışı hkkında kısa bir bilgilendirme görünüyor. Bunun ardından sizden bildiğiniz kullanıcı adı varsa eklemenizi, yoksa arkadaşlarınızı davet etmenizi istiyor. Herhangi bir profil oluşturma, resim ve durum ekleme zahmetine girmeden birbirini yakından tanıyan grupların telefon çaldırmak yerine daha eğlenceli iletişim kurmasını sağlayan Yo, zamandan ve emektten tasarruf etmenizi sağlıyor.

Uygulamanın kullanım alanının geniş olacağını öngörebiliyoruz. Çünkü dünya kupası boyunca WORLDCUP hesabından da her gol atılışında size bir Yo gönderilmesine olanak sağlıyor. WORLDCUP kullanıcı adını eklemeniz ve bir Yo göndermeniz yeterli.

Çevrenizdekilerle hızlı ve eğleceli iletişim kurmak istiyorsanız bu uygulamayı denemenizi tavsiye ederiz.

Merve Sarpkaya

Yo

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Yo, arkadaşlarınızla hiç yazmadan iletişime geçebileceğiniz yeni ve hızla büyüyen bir mobil uygulamadır.

Yo (Just Yo), tek bir harf dahi yazmadan arkadaşlarınızla iletişime geçebileceğiniz yeni ve hızla büyüyen bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır. Kullanıcı adınızı belirleyin ve Sadece “Yo”layarak arkadaşlarınızla iletişim kurmaya başlayın.

8 saat gibi kısa bir sürede geliştirilen ve kullanıcı sayısı giderek artan yeni nesil mesajlaşma uygulaması Yo diğer adıyla Just Yo ile tek dokunuşla hiçbir şey yazmadan arkadaşlarınızla etkileşime geçebiliyorsunuz. Yo’lamak için arkadaşınızın kullanıcı adının üzerine dokunmanız yeterli. Bunu yaptığınızda “Yo” sesiyle birlikte mesajınızı göndermiş oluyorsunuz. Arkadaşınız telefonu kilitli konumda dahi olsa sizin “Yo”ladığınızı görebiliyor.

Yo, insanların yeni yeni tanımaya çalıştığı bir mobil uygulama olduğundan uygulama içerisinde davet sistemi de bulunuyor. Kısa mesajla, e-posta ile veya sosyal ağlar aracılığıyla Yo kullanıcı adınızı insanlara bildirebiliyor ve sizi listelerine eklemelerini sağlıyorsunuz. Kişileriniz arasında Yo kullanan arkadaşlarınız varsa bunu da kolaylıkla anlayabiliyorsunuz. Ancak bu özellik için uygulamanın telefon rehberinize erişimine izin vermeniz gerekiyor.

Yo, yazma gerektirmediği için kişilerinizden fazla sayıda bildirim alabilirsiniz. Eğer bu rahatsızlık edici boyuta ulaşırsa o kişiyi engelleme şansına da sahipsiniz. Sola kaydırma hareketiyle istediğiniz kişiyi engelleyebilirsiniz. Tabii ki sonra kararınızı değiştirmek isterseniz engeli kaldırmanız mümkün. Eklediğiniz kişileri silmek için de sağdan sola kaydırmanız ve “Delete” butonuna dokunmanız yeterli.

Yo, gereksiz bir uygulama gibi görünebilir. Ancak bu uygulama ile Dünya Kupası’nda veya Şampiyonlar Ligi Finali’nde desteklediğiniz takımın attığı her maçtan anında haberdar olabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yo! Let's UP

    Yo! Let's UP, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • Curse

    Curse oyun içi iletişim kurmanızı sağlayan bir mobil sohbet uygulamasıdır
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.