Your Magnifier

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
166 TOPLAM İNDİRME

Your Magnifier uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda kolayca baktığınız nesneleri büyütebilirsiniz.

Your Magnifier uygulaması, Android mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir büyüteç uygulaması ve tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Böylece görmek istediğiniz küçük detaylarda gözlük ya da büyüteç kullanmadan inceleme gerçekleştirebiliyorsunuz. Ne zaman nesneleri büyük gösterebilen bir cihaza ihtiyaç duyabileceğiniz belli olmadığı için cihazlarınızda devamlı olarak tutabileceğiniz uygulamalardan birisi diyebilirim.

Uygulama çok kolay kullanılır ve basit bir arayüze sahip olduğu için tek yapmanız gereken objelere yakınlaştırmayı aktifleştirmek için varolan kaydırma çubuğunu kullanmak. Elbette yakınlaştırılan nesnenin çözünürlüğü akıllı telefon veya tabletinizdeki kameranın kalitesine göre belirlenecektir fakat uygulama yakınlaştırılan nesnelerin çok daha iyi görünebilmesi için bazı ayarlama ve efektlere de sahip.

Eğer baktığınız nesneyi iyi bir şekilde görebilmek için ışık yeterli değilse, daha iyi ışıklandırma sağlamak için mobil cihazınızın flaş lambasını da kullanabiliyor. Gerçek zamanlı ya da dondurulmuş yakınlaştırma seçenekleri ise zaman zaman daha fazla detaya inmenize olanak tanıyor.

Gerçek zamanlı yakınlaştırma özelliği oldukça güzel bir performansa sahip fakat bu özelliğin performansının cihazınızın donanım yeteneklerine bağlı olduğunu unutmayın. Uygulamanın ekranınızdaki yazanları değil gerçekte gördüğünüz nesneleri kameranız ile büyütmek için kullanıldığını da yeniden belirterek karışıklıkları önleyelim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Smart Magnifier

    Smart Magnifier yakını görmekte zorluk çekenlerin kullanabilecekleri ücretsiz bir büyüteç uygulaması.
  • Water Your Body

    Water Your Body, vücudun günlük su ihtiyacını gösteren ve buna yönelik size yardımcı olan bir mobil uygulamadır.
  • Monitor Your Weight

    Monitor Your Weight, kilonuzdaki değişimleri detaylı olarak takip edip kilo vermenize yardımcı olan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulaması.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • How I Met Your Mother Trivia

    How I Met Your Mother Trivia, Android cihazlarınız üzerinden dünyanın en sevilen dizilerinden biri olan How I Met Your Mother dizisi ile ilgisi soru yarışması uygulamasıdır.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür