YouTube Downloader HD

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
86,735 TOPLAM İNDİRME

YouTube videolarını her kalitede bilgisayarınıza indirerek istediğiniz zaman izlemek istiyorsanız kullanılabilecek kaliteli uygulamalardan bir tanesi.

YouTube en çok tercih edilen video izleme sitelerinden birisi ve başlattığı akımla yıllardır milyonlarca kullanıcıyı kendisine çekiyor.

Her ne kadar sürekli internet bağlantısına sahip bilgisayarlarda istediğiniz kadar video izleme şansınız olsa da bağlantısı sınırlı veya kesilen kullanıcıların aynı videoları tekrar izlemek istemeleri durumunda çok büyük zorluklar yaşanıyor.

İşte YouTube Downloader HD programı sadece internet bağlantısı mevcutken değil bağlantınız yokken de videoları izlemeniz için YouTube Videosu İndirme imkanı sağlıyor. Düşük kalite videolardan tutun da HD (720p) ve Full HD (1080p) videolara kadar çeşitli kaydetme seçeneklerine sahip.

Ayrıca videolarınızı hem FLV hem de MP4 formatında kaydetmenize imkan sağlıyor. Ne yazık ki sadece YouTube videolarını indirebilen program diğer video sitelerini desteklemiyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Freemake Video Downloader

    YouTube, Google, Facebook, Vimeo gibi pek çok siteden video indirmenizi sağlayan Freemake Video Downloader HD desteği ve format dönüştürme seçenekleriyle tercih sebebi.
  • Media Freeware Free Youtube Downloader

    Media Freeware Free Youtube Downloader, Youtube üzerinde izlediğiniz favori videolarınızı bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • YouTube Downloader 4 Free

    YouTube Downloader 4 Free, Youtube üzerinde izlediğiniz videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Youtube Video Audio Downloader

    Youtube Video Audio Downloader, Youtube üzerinde izlediğiniz videoları farklı formatlarda bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • YouTube Video Downloader

    YouTube Video Downloader, popüler video paylaşım sitesi Youtube.com üzerinden video indirmenize olanak sağlayan güvenilir bir dosya indirme yöneticisidir.
  • YouTube Music Downloader

    YouTube Music Downloader, Youtube müzik indirme programı olarak kullanabileceğiniz kullanışlı bir Youtube mp3 dönüştürme programıdır.
  • Free YouTube Downloader

    Free YouTube Downloader ile YouTube videolarını çevrimdışı olarak izleyebilirsiniz
  • Fast YouTube Downloader

    Fast YouTube Downloader ile YouTube videolarını bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz