YouTube [MP3/ MP4]

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.2/5 ZİYARETÇİ
14,829 TOPLAM İNDİRME
204 MB DOSYA BOYUTU

YouTube MP3/MP4 Dönüştürücü ile farklı video formatlarına dönüştürme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

YouTube [MP3/ MP4], YouTube videolarını web tarayıcınızı açmadan izleme kolaylığı sunan, aynı zamanda YouTube videolarını indirmek için de kullanılabileceğiniz, Windows platformundaki en başarılı YouTube uygulaması.

Siz de benim gibi yeni çıkan video klipleri, dizileri, röportajları YouTube üzerinden takip eden biriyseniz Windows 8 cihazınıza YouTube [MP3/ MP4] uygulamasını yükleyerek YouTube’a yüklenen videoları tarayıcınızı açmadan dilediğiniz kalitede izleyebilir, beğendiğiniz videoları cihazınıza ister .mp4 isterseniz de .mp3 formatında kaydedebilirsiniz.

Hem tablet hem de klasik cihazlara uyum sağlayan kullanıcı arayüzü ile bizleri karşılayan uygulamada giriş özelliği de bulunuyor. Bu sayede videoları izleme ve indirmenin dışında abone olduğunuz kanalların videolarına erişebiliyor, videoları sonra izlemek üzere işaretleyebiliyor, geçmiş izlediğiniz videolara göz atabiliyorsunuz.

YouTube [MP3/ MP4], her ne kadar video izlemeye yönelik hazırlanmış olsa da arka planda çalma desteği sayesinde bir mp3 oynatıcı olarak ta kullanabilirsiniz. Beğendiğiniz kanalı açarak bir yandan harika çalma listelerinin keyfini sürerken diğer yandan işinizi yapabilirsiniz.

YouTube [MP3/ MP4], Windows platformunda şimdiye kadar gördüğüm sorunsuz çalışan ve özellikli tek YouTube uygulaması.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EaseUS Video Downloader

    Tüm sosyal medya platformlarından ve sitelerden yüksek kalitede video, ses ve müzik indirilebilen program: EaseUS Video Downloader!
  • Free YouTube to MP3 Converter

    Free YouTube to MP3 Converter, ücretsiz YouTube MP3 indirme programı ve YouTube MP3 dönüştürücüdür.
  • YouTube Music Downloader

    YouTube Music Downloader, Youtube müzik indirme programı olarak kullanabileceğiniz kullanışlı bir Youtube mp3 dönüştürme programıdır.
  • WeTube

    WeTube ile YouTube videolarını tek tıkla dilediğiniz kalitede mp4 ve mp3 formatında bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • Sidify Spotify Müzik Dönüştürücü

    Spotify müziklerini ücretsiz indirin ve MP3'e dönüştürün.
  • SMV Converter

    Mov, Mp4, Vob, 3Gp, Mkv, Ogm, Flv formatlarından Smv formatına kolaylıkla video çevirebileceğiniz sade ve kolay kullanımlı video dönüştürücü.
  • 4k Video Downloader

    YouTube, Vimeo ve Dailymotion videolarını FLV, MP4, MKV ve MP3 formatlarından bilgisayarınıza kaydetmenizi sağlayan bir program.
  • FreeRIP

    Ücretsiz format dönüştürücü FreeRIP ile CD'lerinizi MP3, FLAC, OGG, WAV ve WMA formatlarıda dijital müzik dosyalarına hızlı ve kolay bir şekilde çevirebilirsiniz.