YouTube to MP3 Converter Studio

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10,141 TOPLAM İNDİRME
4.7 MB DOSYA BOYUTU

YouTube to MP3 Converter Studio, YouTube videolarını MP3 formatına dönüştürme programıdır.

YouTube to MP3 Converter Studio, YouTube videolarını MP3 formatına dönüştürme programıdır. Bu yazılım sayesinde dinlemek istdiğiniz bir YouTube videosunu MP3 formatına dönüştürebilirsiniz. 

Popüler şarkıları dinlemenin ücretsiz ve en kolay yolu onu YouTube'da bulmaktır. Bulduğunuz şarkılara ait videoları indirmek ise işte bu programın işi. Sevdiğiniz her şarkıyı çok kısa sürede ve zahmetsizce bu programla indirebilir, sonrasında bir müzik listesi oluşturabilirsiniz. yapmanız gereken, videoya ait linki programın ilgili bölümüne yapıştırmak ve indir butonuna tıklamak. Program, indirme işlemi sırasında bu videoyu bir ses dosyası halinde size sunacaktır. Bunun yanında eğer dosyayı MP3 formatında değil de WAV dosyası halinde indirmek istiyorsanız, programın bunu yapması da mümkün.

YouTube to MP3 Converter Studio, diğer YouTube'dan MP3'e dönüştürme programlarına göre size bazı avantajlar sunmaktadır. Öncelikle kullanıcı dostudur ve kullanımı kolaydır. Programı çalıştırdıktan sonra yapmanız gereken sadece linki kopyalamak. Program, indirme ve dönüştürme işlemini kısa sürede tamamlayacaktır. Programın diğer avantajı ise, Internet Explorer'a entegre olabilmesidir. Bunun için, Internet Explorer'da indirmek istediğiniz YouTube videosunu açın. Sayfaya sağ tıklayın ve "MP3'e kaydet" seçeneğini seçin. Bu komut, programı otomatik olarak başlatacaktır. Bunun sonrasında indir butonuna basmanız yeterli olacaktır. 

Sibel Aflazi

YouTube to MP3 Converter Studio

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9,331 TOPLAM İNDİRME
6.1 MB DOSYA BOYUTU

YouTube to MP3 Converter Studio, Mac için, YouTube videolarını MP3 formatına dönüştürme programıdır.

YouTube to MP3 Converter Studio, YouTube videolarını Mac bilgiasayarınıza MP3 formatında indirmenizi sağlayan bir yazılımdır. Bu program sayesinde YouTube'da dinlemek istediğiniz her şarkıya ait videoyu  MP3 formatına çevirip indirebilirsiniz. Bu program aynı zamanda YouTube videolarını da Mac bilgisayarınıza indirebilir.

Mac için YouTube to MP3 Converter Studio  aracını bilgisayarınızda iki türlü kullanabilirsiniz: 

  • YouTube videolarını kolayca indirimek ve Mac bilgisayarınıza kaydetmek,
  • YouTube videolarını Mac bigisayarınıza MP3 formatında indirmek.

Dönüştürülen bu MP3 dosyalarnı dilerseniz iPod'unuza da transfer edebilirsiniz. 

Mac işletim sisteminde diğer YouTube videolarını MP3 formatında indiren programlara göre daha hızlı çalışan bu yazılım ile çok sayıda YouTube videosunu aynı anda indirebilirsiniz. Sadece videoya ait linki programa yapıştırmanız ve indir butonuna basmanız yeterli olacaktır. 

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free YouTube to MP3 Converter

    Free YouTube to MP3 Converter, ücretsiz YouTube MP3 indirme programı ve YouTube MP3 dönüştürücüdür.
  • MediaHuman YouTube to MP3 Converter

    MediaHuman YouTube to MP3 Converter, YouTube'da dinlediğiniz ve bilgisayarınıza MP3 formatında kaydetmek istediğiniz parçaları sizin için ses dosyasına dönüştürerek kaydeder.
  • 3GP to MP3 Converter

    3GP to MP3 Converter, mobil video formatı 3GP'yi MP3 formatına kolayca ve hızlı olarak dönüştürmenizi sağlayan bir ücretsiz format dönüştürme programıdır.
  • Free M4a to MP3 Converter

    Free M4a to MP3 Converter, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz hızlı ve etkili format dönüştüme programlarından bir tanesidir.
  • 4Videosoft Video to MP3 Converter

    4Videosoft Video to MP3 converter ile video dosyalarınızı mp3 formatına kolayca çevirebilirsiniz.
  • Audio to MP3 Converter

    Audio to MP3 Converter ile farklı ses dosyalarını MP3 formatına dönüştürebilirsiniz
  • Best MP4 To MP3 Converter

    Best MP4 To MP3 Converter, mp4 vieolarınızı mp3 dosyalarına dönüştürebileceğiniz ücretsiz reklam destekli bir programdır.
  • FLV to MP3 Converter

    FLV to MP3 Converter adlı ücretsiz program ile FLV formatındaki video dosyalarını MP3 formatında ses dosyalarına dönüştürebilirsiniz.