ySoccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,094 TOPLAM İNDİRME
9.42 MB DOSYA BOYUTU

ySoccer bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur

ySoccer eğer bilgisayarlarınız üzerinde basit ve bir o kadar da keyifli olan bir futbol oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir oyun.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz, açık kaynak koduna sahip bu oyun bize 90'lı yıllarda Amiga bilgisayarlarımızda ve sonrasında PC'lerimizde oynadığımız klasik futbol oyunu Sensible Soccer'daki eğlenceyi tekrar yaşatmak üzere tasarlanmış bir proje. ySoccer'ın temel mantığı basit bir şekilde oynayabileceğiniz ve hızlı geçen maçlar yapabileceğiniz bir futbol oyunu olması. Yani oyunda gerçekçilikten ziyade eğlence ön planda.

Bir kuşbakışı futbol oyunu olan ySoccer'da takımımızı seçiyoruz ve maçlarda yukarıdan bakarak oyuncularımızı kontrol ediyoruz. Bu yapı Sensible Soccer oyunlarının klasik oynanış sistemine sadık kalıyor. Oyunun kontrol sistemi kafa karıştırmayacak şekilde hazırlanmış. Maçlarda kontrollerin yerini bulmaya çalışmak yerine oyuna odaklanmanız için oyunda birkaç tuşa yer veriliyor. Oyuncularınızı kontrol ederken pas ve şut tuşlarını kullanmanız yeterli.

ySoccer'ın grafikleri de retro tarzda. Bu sayede oyun eski sistemlerde bile rahatça çalışabiliyor.

Can Erdil Şentürk

ySoccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
90 TOPLAM İNDİRME

ySoccer retro tarzda bir futbol oyunudur

ySoccer eğer kolayca oynayabileceğiniz ve bolca eğlenebileceğiniz bir futbol oyunu oynamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan ySoccer, 90'lı yılların klasik futbol oyunu olan Sensible Soccer efsanesini yeniden canlandırmak üzere tasarlanmış bir yapım. Buna bağlı olarak da Sensible Soccer'daki retro havayla uyumlu grafikler ve kontrol sistemi bizi bekliyor.

ySoccer temel olarak bir kuşbakışı futbol oyunu. Oyunda takımımızı yukarıdan bakarak yönetiyoruz. Tek yapmamız gereken şey pas ve şut tuşlarını kullanmak ve oyuncularımızı yönlendirmek. Oyunun bu basit kontrol sisteminin mantığı ise oyuncuların kontroller yerine maçlara odaklanmalarını sağlamak ve daha eğlenceli bir oyun tecrübesi yaşatmak.

ySoccer'ın demo sürümünde 32 ulusal futbol takımı yer alıyor. Bu takımlardan birini seçerek dostluk maçları yapabiliyoruz. Maçlardan önce saha yüzeyinin nasıl olacağını ve hava durumunu belirleyebiliyoruz. Oyunda güneşli, karlı, yağmurlu ve rüzgarlı havada maç yapabilmemiz mümkün.

ySoccer'ı USB kontrol cihazlarınızla oynayabilmeniz de mümkün. Eğer oyunu bilgisayarlarınız üzerinde oynamak isterseniz bu bağlantıyı kullanarak ücretsiz olarak ySoccer PC sürümünü indrirebilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spor Merkezi Programı 1.0

    Spor Merkezi Programı (SCP) spor ve sağlık sektöründe hizmet veren kurumların üyelerinin takibini kolaylaştırmak amacı ile geliştirilmiştir.
  • Liquipedia

    Hemen Liquipedia indirin ve e-spor müsabakaları ile alakalı her şeyi takip edin.
  • Sporx

    Sporx, Windows Mağazası'ndaki en zengin içerikli Türkçe spor gündemi uygulamasıdır. Profesyonel spor müsabakalarını canlı takip etmek isteyenler için futboldan çok daha fazlasını sunan bu uygulama sporseverler için pratik bir kaynak.
  • Hursoft Spor Klüp Yönetim Programı

    Hursoft Spor Klübü Programı spor salonları, futbol ve basketbol klüpleri, jimnastik salonları, halı saha işletmeleri gibi ve tüm üyelik sistemi ile çalışan tesisler için özel olarak hazırlanmış kapsamlı bir yönetim programıdır. Progr
  • Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

    Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 ile eski günlere geri dönün. Bir döneme damgasını vurmuş bu oyun ile akrobatik hareketler yapın ve stilinizi konuşturun.
  • ActualCoach 2.32

    ActualCoach, sanal olarak bir futbol takımının antrenörlüğünü yaptığınız bir spor oyunu.
  • Klasik Spor Arabalar Teması

    Klasik Spor Arabalar Teması ücretsiz bir Windows temasıdır
  • Laser League

    Laser League indir dememek için hiçbir neden yok!