Yurei Ninja

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Yurei Ninja bolca aksiyon içeren bir mobil sonsuz koşu oyunudur

Yurei Ninja eğer Subway Surfers veya Temple Run tarzı oyunları seviyorsanız hoşunuza gidebilecek eğlenceli bir mobil sonsuz koşu oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir ninja oyunu olan Yurei Ninja'da lanetlenmiş bir tapınağa yolculuk ederek gizli bir görevi gerçekleştirmeye çalışan bir ninja ana kahraman olarak karşımıza çıkıyor. Kahramanımız gölgelerde saklanmakta ve sessizce hareket etmekte ustalaşmış, seneler boyunca süren zorlu bir eğitim sürecini tamamlamıştır. Bu görevinde düşman topraklarına adım atarken onu tehlikelerden korumaya çalışıyoruz; fakat işimiz sandığımız kadar kolay değil. Çünkü düşman onların topraklarına sızdığımızdan haberdar ve oyun boyunca bizi yakalamaya çalışıyor.

Yurei Ninja'da kahramanımız sürekli koşarken onun dar yerler arasından geçmesini, engellerin üzerinden zıplamasını, altından kaymasını veya sağa - sola doğru yön değiştirerek engellere çarpmamasını sağlıyoruz. Oyunun Subway Surfers ve Temple Run'dan farkı ise içerisinde yoğun aksiyon içermesi. Biz kahramanımızla koşmaya devam ederken bir yandan da düşmanlarımızla savaşıyoruz.

Yurei Ninja güzel grafikleri ve heyecanlı oyun yapısıyla kısa sürede bağımlılık yapabilmekte.

Can Erdil Şentürk

Yurei Ninja

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
96.4 MB DOSYA BOYUTU

Yurei Ninja içerisinde bolca aksiyon içeren bir sonsuz koşu oyunudur

Yurei Ninja oyunculara yetenekli bir ninjanın yerine geçerek aksiyon dolu bir maceraya atılma imkanı veren bir mobil sonsuz koşu oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir ninja oyunu olan Yurei Ninja'da ana kahramanımız gizlilikte ve sürpriz saldırılarda ustalaşmış bir ninja. Oyunda kahramanımız lanetlenmiş bir tapınağa yolculuk ediyor ve tehlikelerle dolu bir görevi gerçekleştirmeye çalışıyor. Fakat kahramanımızın düşmanları bu görevden haberdarlar ve onu durdurmak için hazırlık yapıyorlar. Bize düşen görev ise kahramanımızın önüne çıkan engelleri aşarak düşmanlarına takılmadan hedefine ilerlemesini sağlamak. 

Yurei Ninja'da bir yandan sürekli ilerlerken diğer yandan keskin kılıcımızı kullanarak karşımıza çıkan düşmanlarla savaşıyoruz. Oyunda karşımıza farklı düşman türlerinin yanısıra güçlü bölüm sonu canavarları da çıkıyor. Oyunun grafiklerinin göze hoş göründüğünü söyleyebiliriz. Kontroller de oldukça basit. Kahramanımızı yönlendirmek için parmağımızı ekranda gerekli yöne doğru sürüklememiz yeterli.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ninja’s Creed APK

    Ninja dünyasını Android platformu oyuncularına sunan Ninja’s Creed APK ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.
  • Ninja Scroller - The Awakening

    Hızla yayılan orduyu durdurabilecek tek ninjasınız.
  • Ninja Warrior: Revenge

    Ninja Warrior: Revenge, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon yüklü ninja oyunu.
  • Ninja Chicken

    Ninja olmaya çalışan bir tavuğa aksiyon dolu macerasında yardımcı olmak için tek yapmanız gereken Android cihazınıza Ninja Chicken yüklemek.
  • Ninja Arashi APK

    Ninja Arashi APK Android ninja oyunları arasında oldukça popüler. Platform ve RPG öğelerini barındıran ninja oyunu karanlık temasıyla dikkat çekiyor.
  • LEGO NINJAGO: Ride Ninja

    Ninja oyunuyla arcade yarış oyununu harmanlayan eğlenceli bir yapım
  • Fruit Ninja 2 APK

    Fruit Ninja 2 (APK), Android telefon ve PC'de en çok oynanan meyve kesmece oyunu Fruit Ninja 2 adıyla Google Play'de
  • Devil Ninja 2

    Devil Ninja 2 heyecan ve aksiyon dolu bir Android oyunudur