Yüzüklerin Efendisi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,567 TOPLAM İNDİRME

Yüzüklerin Efendisi ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil rol yapma oyunudur.

Yüzüklerin Efendisi J. R. R. Tolkien'in ünlü edebi eseri The Lord of the Rings'in resmi mobil oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz ve orjinal adı The Lord of the Rings: Legends of Middle-Earth olan bir rol yapma oyunu olan Yüzüklerin Efendisi'nde oyuncular Orta Dünya'nın kaderini belirleyen bir kahraman olabilme imkanına erişiyorlar. Yüzüklerin Efendisi'nin mobil oyunu bize Yüzüklerin Efendisi kitaplarlarında ve filmlerinde gördüğümüz destansı sahneleri tekrar yaşayabilme olanağı veriyor. Oyunda Gandalf'ın önderliğinde Tek Yüzük'ü yok etmeye çalışan cüce, elf, insan veya hobbit kahramanlardan birini kontrol edebiliyoruz ve Yüzük Kardeşliği'ni oluşturarak Sauron'un güçlerine karşı savaşabiliyoruz.

Yüzüklerin Efendisi bir kart oyununa benzeyen bir yapıya da sahip. Orta Dünya'da görevleri yaparken Aragorn, Legolas, Frodo ve Gimli gibi kahramanları takımımıza dahil edebiliyor ve yeteneklerinden faydalanabiliyoruz. Oyunda 100'ün üzerinde farklı kahraman yer almakta. Bu kahramanlarımızı maceramızda ilerledikçe geliştirebilmekte ve daha güçlü hale getirebilmekteyiz. Kendine has yeteneklerine sahip olan kahramanlarımızın süper yetenekleri zorlu mücadelelerde avantaj kazanmamızı sağlıyor. Oyunu internet üzerinden diğer oyuncuların kurdukları kahraman takımlarına karşı oynayabilmeniz de mümkün. Böylece kendi kahramanlarınızın gücünü gerçek oyuncular karşısında test edebiliyorsunuz.

Yüzüklerin Efendisi'nin mobil oyununda Orta Dünya'nın farklı bölgelerini 3 boyutlu olarak keşfedebiliyoruz. Oyuna yapılacak güncellemeler aracılığıyla keşfedilebilecek alanlar da genişleyecek.

Yüzüklerin Efendisi mobil oyunu eğer rol yapma oyunlarını ve Tolkien eserlerini seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

 

Can Erdil Şentürk

Yüzüklerin Efendisi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
602 TOPLAM İNDİRME

Yüzüklerin Efendisi, Tolkien'in ünlü eserlerinin mobil oyunudur

Yüzüklerin Efendisi kitapları ve filmleriyle büyük ses getiren The Lord of the Rings'in resmi mobil rol yapma oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir Yüzüklerin Efendisi oyunu olan The Lord of the Rings: Legends of Middle-Earth'te Orta Dünya'ya adım atıyoruz ve Gandalf'ın önderliğinde Yüzük Kardeşliği'ne eşlik ederek bu dünyanın kaderini belirlemeye çalışıyoruz. The Lord of the Rings: Legends of Middle-earth temel olarak kart oyunu altyapısına sahip olan bir rol yapma oyunu. Oyunda 100'ün üzerinde farklı kahraman arasından kendi kahramanlarımızı seçerek Sauron'un ordularına karşı savaşmaktayız. Bunun yanında online altyapıya sahip olan Yüzüklerin Efendisi oyununda diğer oyuncuların oluşturdukları kahraman takımlarıyla kendi takımlarımızı karşılaştırabilmekteyiz.

Yüzüklerin Efendisi rol yapma oyunu bize Aragorn, Legolas, Gimli ve Frodo gibi kahramanların kartlarını toplayabilme ve savaşlarda süper yeteneklerini kullanabilme olanağı sunmakta. Oyunda görevleri tamamladıkça Orta Dünya'yı adım adım keşfederken kahramanlarımızın yeteneklerini geliştirebiliyoruz. Sıra tabanlı savaş sistemine sahip olan oyunda Orta Dünya'nın farklı bölgelerini 3 boyutlu olarak keşfedebilirsiniz. Oyunun geliştirici bu bölgelere güncelemeler yoluyla yenilerini de ekleyeceğinin sözünü veriyor.

Eğer Orta Dünya'da geçen bir rol yapma oyunu oynamak isterseniz Yüzüklerin Efendisi'ni deneyebilirsiniz.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Lord of the Rings: Rise to War

    The Lord of the Rings: Rise to War, Yüzüklerin Efendisi filminin resmi lisanslanmış mobil oyunu.
  • Rüyaların Efendisi

    Rüyaların Efendisi, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda Karanlıkların Lordu'na karşı savaşabileceğiniz bir RPG oyunudur.
  • Fight for Middle-earth

    Fight for Middle-earth karşımıza eksiklerine rağmen keyifle oynanabilecek bir Yüzüklerin Efendisi oyunu olarak çıkıyor.
  • The Lord of the Rings: Legends of Middle-earth

    The Lord of the Rings: Legends of Middle-earth gerçekçi grafiklerle donatılmış ve zengin içeriğiyle dikkat çeken bir Yüzüklerin Efendisi oyunudur.
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu